به گزارش مشرق، محمدجواد محمدی زاده در گفتگو با مهر با بیان اینکه کمال همدردی را با خانواده متوفی که جوانشان را از دست داده اند داریم، افزود: انتظار داریم این خانواده محترم نیز با توجه به اینکه محیط بان دنا ( اسد تقی زاده) در حین انجام مآموریت تیراندازی کرده و منجر به فوت فرزندشان شده و هیچگونه غرض شخصی با متوفی نداشته این جوان را مورد عفو و عطوفت خود قرار دهند.
به گفته وی، اگر در این ماجرا خصومت و غرض شخصی وجود داشت مسلما قتل عمد محسوب می شد و قصاص قانونی و شرعی حق بود اما اگر احراز شود که هیچگونه غرض شخصی وجود نداشته که مشخص هم شده است در درجه اول از قاضی و خانواده متوفی تقاضا ی بخشش برای این محیط بان را داریم.
محمدی زاده اظهار داشت: از پدر و مادر متوفی درخواست می کنیم فکر کنند اگر فرزند خود را ازدست داده اند ولی فرصت دارند که جان یک جوان را که در معرض قصاص است نجات دهند و با رآفت اسلامی هم روح آن مرحوم را شاد کنند و هم این جوان را که در آستانه شروع زندگی مشترک است به زندگی برگردانند.
وی با بیان اینکه تا کنون نامه ای به رهبر معظم انقلاب برای طلب عفو این محیط بان جوان ننوشته ایم افزود: امیدواریم و یقین داریم که خانواده متوفی گذشت خواهند کرد اگرچه قصاص حق قانونی آنهاست و ما نیز با آنها همدردیم و از این اتفاق بسیار متآسفیم.