به گزارش مشرق، روزنامه «صبح نو» در سرمقاله خود نوشت:
گشت ارشاد از آن دسته سوژهها و موضوعات درازدامنی است که در عرصه مسائل فرهنگی و اجتماعی، چندین دهه محل نظرات و قضاوتهای گوناگون قرار گرفته است. از اظهارنظر چهرههای سیاسی در جناحهای مختلف گرفته تا فیلمسازی هنرمندان و بحثها و کنایههای مردم کوچه و خیابان.
موضوع، هم مدافعانی دارد و هم منتقدانی و چه بسا منتقدان بیش از مدافعان و آنها که مدافعاند، خود نیز معترفند که برخوردهای سلبی و قهری نه به عنوان یک راه حل، بلکه به عنوان ابزاری موقتی است برای پیشگیری از هرج ومرج و تداوم بی قانونی. در مقابل اما آنها که وظیفه کار فرهنگی و ایجابی برعهده دارند، کارنامهای روشن و قابل عرضه نداشته یا حداقل موضعی واحد و منسجم برای مهار بی بندوباری ها و هنجارشکنی ناشی از بدحجابی و بدپوششی ندارند و شاید به همین علت عمر یک طرح موقت، به علت ناکارآمدی و نابلدی سایر دستگاهها و سایر راه حلها، دهههاست که ادامه یافته است.
درهمین باره به تازگی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده برخورد گشت ارشادی با بدحجابی را غیرموثر دانسته و با تاکید بر روشهای اقناعی و ایجابی در گسترش فرهنگ عفاف و حجاب گفته، اگر این روش مؤثر بود امروز شاهد چنین وضعیتی نبودیم.
اتفاقاً یکی از دلایل تداوم بدحجابی و بدپوششی در کشور، همین اظهارنظرها و برخوردهای سیاسی و سلیقهای است که دولت به دولت رنگ عوض کرده و هر مقام مسوولی از جایگاه عقل کل به میدان مدیریت و تصمیم گیری آمده و اعمال نظر و اجرای طرحی را در پیش گرفته است و چندی بعد مدیر دیگری و سلیقهای دیگر!
واقعیت صحنه اما سیر قهقرایی خود را ادامه میدهد و بدحجابیها و بدپوششی ها برون داد آزاردهنده خود را روز به روز بیشتر به جامعه مسلمان و انقلابی تحمیل میکنند تا آنجا که حریم عمومی جامعه اسلامی، با کشف حجاب عدهای هنجارشکن در درون خودروها به سخره و بازی گرفته میشود. آیا درغیبت و سرگشتگی نهادهای فرهنگی و مدعیان کار ایجابی، نباید همچنان حضور گشت ارشاد را دربرخورد با هنجارشکنان قدر دانست؟