به گزارش مشرق، پرونده بیست و سومین دوره رقابت های قهرمانی جهان تکواندو در حالی بسته شد که ره آورد آذریها از این مسابقات یک مدال طلا و یک برنز شد.
این نتیجه در شرایطی برای تیم ملی آذربایجان به دست آمد که بازهم میلاد بیگی ستاره این تیم لقب گرفت.
بازیکنی که پس از کسب مدال طلا ی این دوره از مسابقات نیزعنوان اسطوره مسابقات را از سوی فدراسیون جهانی کسب کرد.
نتیجه ای که دور از ذهن نبود و در پیش بینی ها قهرمانی بازیکن ایرانی الأصل تیم ملی آذربایجان بسیار محتمل بود. رضا مهماندوست نیز روی این بازیکن خود حساب ویژه باز کرده بود.بازیکنی که در ایران شکل گرفت و حالا دوسه سالی است برای آذری ها هر افتخاری را کسب می کند و این بار نوبت مسابقات قهرمانی جهان بود تا تیم ملی آذربایجان به پشتوانه پسر ایرانی خود رنگ مدال طلا را ببیند.
اما دیگر شاگردان مهماندوست خیلی پرفروغ ظاهر نشدند.رادیک عیسی اوف مرد شماره یک وزن +٨٧کیلوگرم که یک سال پیش مدال طلای المپیک را کسب کرده بود، در قهرمانی جهان حرفی برای گفتن نداشت. او خیلی زود حذف شد.
سینا بهرامی دیگر ملی پوش ایرانی الأصل تیم ملی آذربایجان نیز در وزن ٧٤کیلوگرم حضور کم رنگی روی شیاپ چانگ های موجو داشت.
رامین عزیزاوف در وزن -٨٧کیلوگرم هم نشان داد که شاگرد خلفی برای رضا مهماندوست نیست و دستش از رسیدن به مدال بازماند.
اما در وزن ٦٣کیلوگرم ممدواف برای آذربایجان توانست مدال برنز را به دست بیاورد تا آذری ها خشنود باشند که از نیروهای خودی هم می توانند مدال به دست بیاورند.
البته ممداوف و کادر فنی خود را برای مدال طلا آماده کرده بودند اما سید میرهاشم حسینی ملی پوش جوان کشورمان با شکست ممداوف در مرحله نیمه نهایی سدی شد برای رسیدن آذری ها به سکوی بالاتر.
به این ترتیب تیم ملی آذربایجان به همین دو مدال قناعت کرد.
حالا آذری ها و رضا مهماندوست قدر میلاد بیگی بیشتر از قبل می دانند چرا که به خوبی می دانند اگر میلاد را از دست بدهند دستشان خیلی خالی می شودو شاید حتی نتوانند با دل و جرات بالایی برای تیم های دیگر کری بخوانند.
این پسر ایرانی سرمایه ای ارزشمند برای تکواندوی آذربایجان و رضا مهماندوست به شمار می رود چرا که به واسطه میلاد بیگی این روزها میدرخشند و اگر او نباشد تکواندوی آذربایجان شاید فروغش را از دست بدهد.
منبع: سایت هواداران تکواندو