به گزارش مشرق به نقل از فارس، فاطمه رهبر در دیدار با جمعی از زنان فعال و فرهیخته کشور تاتارستان که در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد، گفت: در قوانین جمهوری اسلامی ایران محدودیتی برای حضور زنان در مجلس شورای اسلامی وجود ندارد.
وی عنوان کرد: در برخی کشورها سهمیهای برای حضور زنان در پارلمان اختصاص یافته است اما در جمهوری اسلامی ایران، تعداد زنانی که میتوانند به عنوان نماینده به مجلس راه یابند، آزاد است.
عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در عمل این فراکسیون، اتاق فکر و اندیشه در زمینه مباحث مربوط به زنان است، گفت: طی 8 دوره گذشته مجلس، سعی بر این بوده است که قوانین مربوط به زنان، خانواده و کودکان همواره الهام گرفته از دستورات دینی باشد که در این زمینه اقدامات مناسبی نیز صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه برخی مصوبات مجلس در حوزه زنان و خانواده ترجمه شده و در نشستهای بینالمللی به اطلاع نمایندگان پارلمان دیگر کشورها رسیده است، افزود: برخی نمایندگان کشورهای اروپایی و حتی غیراسلامی از قوانین ما در این حوزه استقبال کرده و درخواست کردند تا همانند این قوانین را در کشور خود به تصویب برسانند که چنین امری جایگاه مناسبی که اسلام برای زن و خانواده پیشبینی کرده است، را به اثبات میرساند.
رهبر بیان کرد: تمام فعالیتهای زنان زیر سایه جمهوری اسلامی ایران تعریف میشود، اکنون زنان ما بدون محدودیت در زمینههای مختلف فعالیت میکنند که میتوان در این زمینه به قبولی دختران بیش از پسران در دانشگاهها اشاره کرد.
وی ادامه داد: متاسفانه کشورها و رسانههای غربی خلاف جایگاه حقیقی زنان ایرانی در کشور را به جوامع خود اطلاعرسانی میکنند؛ با این هدف که جایگاه حقیقی زن در اسلام ترسیم نشود.
عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی با بیان خاطره بدی از سفر اخیر خود به کشور روسیه و شهر سنپطرزبورگ عنوان کرد: برای بازدید از موزه آرمیتاژ به شهر سنپطرزبورگ رفتیم اما متأسفانه به دلیل اینکه چادر سرمان بود، به ما اجازه بازدید از موزه را ندادند.
وی ادامه داد: از سوی مسئولان موزه عنوان شد که بر اساس قانون، موزه آرمیتاژ برای ورود باید بالاپوش خود را دربیاورید؛ ما در جواب آنها گفتیم که چادر بالاپوش نیست بلکه این پوشش، اعتقاد، اندیشه و لباس ما محسوب میشود.
رهبر افزود: از مسئولان موزه آرمیتاژ پرسیدیم که اگر یک راهب مسیحی به اینجا بیاید، چه اقدامی میکنید و آنها در پاسخ به ما گفتند که به او نیز میگوییم لباس مخصوص راهبهها را دربیاورد.
وی گفت: در پی این اقدام به آنها گفتیم که ما هیچوقت اندیشه و دینمان را به خاطر بازدید از مجسمهها و آثار باستانی زیر پا نمیگذاریم.
به گزارش توانا، جمعی از زنان فرهیخته کشور تاتارستان از 27 مهر تا اول آبان طی دعوت از سوی اداره کل امور زنان و خانواده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به تبادلنظر با مسئولان فرهنگی و اجتماعی کشورمان میپردازند.
عضو فراکسیون زنان مجلس گفت: در سفر اخیر به کشور روسیه و شهر سنپطرزبورگ به دلیل اینکه چادر سرمان بود، به ما اجازه بازدید از موزه را ندادند. مسئولان موزه آرمیتاژ گفتند برای بازدید از موزه باید بالاپوش خود را دربیاورید؛ در پاسخ آنها گفتیم، چادر بالاپوش نیست بلکه اعتقاد، اندیشه و لباس ما محسوب میشود.