به گزارش گروه خواندنی های مشرق به نقل از برنا، طبق مطالعهای که در دانشگاه بریستول صورت گرفت، اسیدهای چرب امگا-3 که از روغن ماهی و روغن تخم کتان گرفته میشود، میتواند باعث کاهش سرعت پیشرفت آرتروز و یا حتی پیشگیری از آن شود. همان چیزی که زنان قدیمی در مورد فواید روغن ماهی برای سلامتی مفاصل، آرتروز و غضروف اعتقاد داشتند.
«جان تارلتون» از دانشگاه بریستول دانشکده علوم دامپزشکی گفت: علایم معمول در پوکی استخوان از جمله تخریب کلاژن غضروف و از دست دادن مولکولها، هر دو با مصرف امگا 3 کاهش مییابند.
این محقق طی بیانیهای از دانشگاه بریستول گفت: علاوه بر این، شواهد قوی وجود دارد که امگا 3 تاثیرات بیوشیمی بر روی بیماری دارد و در نتیجه نه تنها امگا 3 به جلوگیری از بیماری کمک میکند بلکه پیشرفت آن را نیز کند کرده و آن را کنترل میکند.
تارلتون افزود: اکثر رژیمهای غذایی در کشورهای توسعه یافته فاقد امگا-3 بوده و شامل رژیمهای غذایی مدرن با میزان امگا-6 فراوان (سی برابر حد استاندرد) است.
مصرف امگا -3 کمک میکند که کمبود این اسید چرب جبران شده و این روغن به مشکلات سلامتی دیگر مانند بیماری قلبی و بیماریهای رودهای نیز کمک میکند.