اسماعیل (محمد) کوثری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و یکی از فرماندهان دوران دفاع مقدس است. فردی که در سالیان گذشته تصمیم گرفت سنگر خود از دفاع در عرصه نظامی، به جبهه سیاسیون حامی نظام جمهوری اسلامی تغییر دهد.

گروه سیاسی مشرق؛ کوثری یکی از نمایندگان تاثیرگذار در مجلس شورای اسلامی محسوب می شود که نائب رییسی او در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و همچنین همچنین حضور در مقوله وحدت اصولگرایان و جبهه تازه تاسیس پایداری تائید کننده این بحث است.

نام اسماعیل کوثری برای رزمندگان دفاع مقدس و به ویژه کسانی که افتخار حضور در لشکر همیشه پیروز محمدرسول الله (ص) را داشته اند، بسیار آشنا است. شاید بتوان محمد کوثری را از حامیان اصلی احمدی نژاد دانست.

ولی این روزها و با ظهور جریان انحرافی و برخی تغییرات در رفتار رییس جمهور می توان تغییر موضع کوثری نسبت به احمدی نژاد را کاملا حس کرد، مساله ای که رگه هایی از آن را در عدم حضور وی در جلسه یکشنبه شب نمایندگان مجلس با احمدی نژاد دیده می شود.

برای گذاشتن قرار مصاحبه با سردار کوثری زمان زیادی را صرف کردیم ولی به هرحال توانستیم صبح روز دوشنبه به دیدار وی در دفتر کارش واقع در مجلس شورای اسلامی برویم، اما در انجا به نکته جالبی برخوردیم. گروهی فیلمبرداری که ظاهرا کار مستند انجام می داد هم زمان با ما قرار مصاحبه با حاج اسماعیل کوثری داشت.

به هرحال قرار شد ابتدا وقت کوثری به این گروه اختصاص یابد و نتیجه این شد که در انتها، فقط فرصتی 25 دقیقه ای نصیب خبرنگار ما شد تا سوالات خود را سریع و آتشین! از سردار بپرسد.

متن زیر نتیجه گفت و گوی نه چندان تفصیلی سردار کوثری با خبرنگار مشرق است:

اصولگرایان باید در قالب وحدت به تمام معنا در انتخابات حاضر شوند/  رضایت خداوند در اتحاد است

* هم‌اکنون مهمترین موضوعی که در مقابل جریان اصولگرایی قرار دارد موضوع وحدت میان اصولگرایان برای حضور در انتخابات مجلس است و شخصیت‌هایی نظیر آیت‌الله مهدوی کنی نیز این موضوع را دنبال می‌کنند. کمیته 8+7 تاکنون چه تأثیری بر روند وحدت میان اصولگرایان داشته است؟

در سال جاری بحث انتخابات مجلس نهم نسبت به انتخابات در دوره‌های گذشته از حساسیت بالایی برخوردار است. علت آن نیز به دلیل وضعیت بیداری اسلامی و در نهایت جایگاه جمهوری اسلامی در صحنه بین‌الملل و از طرفی نیز بحث ایجاد دولت و مجلس اصولگرا برای کشور بسیار است. چون به هر حال در طول این مدت دولت و مجلس اصولگرا توانسته‌اند کارهای بزرگی را انجام دهد.

همچنین در این دوره از انتخابات با جریان فتنه و جریان انحرافی روبرو هستیم. اینها همه نشان‌دهنده حساس بودن انتخابات نهم است.

همه این موارد موید این است که اصولگرایان باید در قالب یک وحدت به تمام معنا در صحنه حاضر شوند. برای خدمت کردن به مردم باید آن چیزی که بهترین بوده و رضایت خداوند و ولایت در آن قرار دارد پیدا و به آن توجه کنیم. رضایت خداوند در اتحاد و وحدت است و انشاءالله همینطور باید باشد.

در این بین اما برخی عزیزان اصولگرا که حرف آنها نیز درست است، به هر حال درباره کمیته مشترک اصولگرایی حرف‌هایی دارند که انشاءالله بزرگان این مسائل را در جلسات حل می‌کنند. تاکنون نیز جلساتی بوده ولی با این حال بنا به دلایلی نتیجه عملی نداده است.

ولی بنده خوشبین هستم که این تلاش‌ها به نتیجه عملی هم برسد و در نهایت بتوانیم با یک وحدت همه‌جانبه در انتخابات حاضر شده و خود را در معرض انتخاب مردم قرار دهیم. مردم نیز آگاه‌اند، مانند زمانی که در دوره اصلاحات متوجه شدند و فهمیدند اصلاح‌طلبان آن چیزی که می‌گویند با عمل آنها تفاوت بسیاری دارد، این بار نیز متوجه خواهند بود. مردم با انتخاب اصولگرایان بر ارزش‌های انقلاب پافشاری می کنند.

اشکالات جبهه پایداری به کمیته 7+8 درست است

* برخی از چهره‌های اصولگرا جبهه‌ای با عنوان «جبهه پایداری» تشکیل دادند. این گروه اشکالاتی را به ساختار کمیته 8+7 وارد می‌داند که شما نیز به ان اشاره کردید. یکی از این اشکالات به عنوان نمونه وجود برخی از ساکتین فتنه در رأس حرکت وحدت اصولگرایان است. یعنی اعتقاد دارند که چنین افرادی نباید در محور وحدت اصولگرایان قرار بگیرند.

بله همینطور بوده و این مطلب نیز درست است. بالاخره مردودین در فتنه آنچنان که انتظار می‌رفت علیه فتنه موضع نگرفته‌اند و همین مسأله مورد سؤال و انتقاد دوستان جبهه پایداری است. ولی این مسأله اگر اصلاح شود قطعاً وحدت سریع‌تر به وجود می‌آید.

به هر حال جبهه پایداری بر روی این مسأله حرف درستی دارد.، یعنی سؤال و خواسته آنها کاملاً درست است. اینطور نیست که این موضوع درست نباشد، اما قطعاً این را می‌دانم که اعضای جبهه پایداری اصل و اساس را بر حفظ وحدت می‌دانند و بر اساس حفظ نظام فکر می‌کنند و قدم برمی‌دارند. البته این بدان معنا نیست که گروه مقابل این کار را نمی‌کند. قطعاً یک وحدتی به وجود خواهد آمد که بتواند باعث جلوی رنجیده خاطر شدن مردم را نگیرد.

جبهه پایداری و کمیته 7+8 قطعا لیست مشترک می دهند/ همراهان فتنه در لیست اصولگرایان نیستند

* یکی از موضوعاتی که بسیاری از صاحب‌نظران بر روی آن بحث دارند موضوع وارد شدن طیف خاکستری جریان فتنه و انحرافی به مجلس است. چون این طیف زیاد توسط مردم شناخته شده نیستند. چقدر حضور این چهره را در ترکیب مجلس آینده محتمل می‌دانید؟

اعتقاد دارم این نوع افراد قطعاً جایگاهی ندارند. یعنی در بین اصولگرایان در این دوره، حساسیت بیشتری  وجود دارد و حتی اگر ظاهراً وحدت بین اعضا ایجاد نشود ولی در لیست حتماً وحدت وجود خواهد داشت و بهترین‌های اصول‌گرایان انتخاب می‌شوند و کسانی که به شکلی با فتنه‌گران با عنوان اصولگرایی همراه بودند در این لیست نیستند. بر روی حرف خود نیز اعتقاد دارم، این حدس من احساسی نیست بلکه بر اساس اطلاعاتی است که در اختیار داریم.

* ولی هم‌اکنون جریان انحرافی قصد دارد با جذب عناصر خودی شهرستان‌ها به وسیله توزیع پول و امکانات آنها را راهی مجلس کند.

در شهرستان‌ها این احتمال وجود دارد. اما من بحثم در تهران و شهر‌های بزرگ است. در شهرستان‌ها نیز اصولگرایان و جبهه پایداری طوری با یکدیگر همکاری خواهند کرد که نتیجه مطلوب به وجود آید.

* پیش‌بینی شما از ترکیب مجلس آینده چیست؟

ترکیب مجلس آینده قطعاً در اختیار جریان اصولگرایی است. یعنی تجربه نشان داده که با تمام فراز و نشیب‌ها مردم خودشان با اینکه بدنبال حزب و گروه دست نیستند ولی باید گفت که نمره قبولی به اصولگرایان را داده‌اند به همین دلیل هم علاقه بیشتری به جریان اصولگرایی نشان می‌دهند. یعنی  با این تفکر احساس می‌کنند به آرمان‌های انقلاب اسلامی می‌رسند.

یعنی مردم این تفکر را همراه با ولایت و قانون می‌دانند. البته دشمن هم سعی می‌کند که نگذارد این اتفاق بیافتد و در این راه هزینه می‌کند و جنگ روانی به راه می‌اندازد.

جریان انحرافی می گوید؛ مستقیم از امام زمان دستور می گیریم/ اسنادی از ارتباط این جریان با بیگانگان وجود دارد

* از ابتدای سال لفظی در جامعه سیاسی ایران مطرح شد با عنوان جریان انحرافی. افراد و تفکرها و جریان‌های سیاسی هرکدام تعریف خاصی از این جریان انحرافی ارائه داده‌اند. تعریف شما به عنوان یک نماینده مجلس از جریان انحرافی چیست؟

ببینید جریان انحرافی دارای دو بعد دارد. یک بعد آن اعتقادی و بعد دیگر آن ارتباطی است. بعد اعتقادی آن تفکری دارد مبنی بر اینکه ما هم‌اکنون به مرحله‌ای رسیدیم که دیگر نیازی به ولایت نداریم و می‌توانیم دستورات را از امام زمان(عج) مستقیم بگیریم. این خودش انحراف است.

موضوع بعدی ارتباط با بیگانه‌ها است که مسأله اصلی هم این است. اسناد این مساله  دراختیار سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی ما قرار دارد و در موقع مناسب در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

* لیدر این جریان رو چه کسی می‌دانید؟

شاید لیدر را بتوان به یک فرد اطلاق کرد ولی من می‌گویم این یک جریان و تفکر است. یعنی یک هماهنگی در داخل و خارج وجود دارد و خط مشی را دنبال می‌کند تا اگر در بحث فتنه نتوانست به نتیجه برسد حداقل با توسل به جریان انحرافی بتوانند حرکت نظام را کند یا منحرف کنند.

احمدی نژاد را نمی توان از جریان انحرافی جدا کرد/ مشایی گفت؛ وقتی آیت الله مصباح حرف می‌زند من هم حرف می‌زنم

* تأثیرگذاری آراء این جریان را بر دولت چطور می‌بینید. چون شما در ماجرای خانه‌نشینی یازده روزه دکتر احمدی‌نژاد با وی ملاقات کرده‌اید.

به هر حال احمدی‌نژاد به سران این جریان اطمینان دارد و چون اطمینان دارد نمی‌توان او را از جریان انحرافی جدا کرد. صحبت هم شده با رئیس جمهور و بارها این مسأله گفته شده است. در مجامع مختلف نیز این موضوع مطرح بارها مطرح شده اما اعتقادی که احمدی نژاد به این طیف دارد جداسازی را سخت می‌کند.

بخاطر اینکه بالاخره ما افرادی را در دولت نهم دیدیم که حزب اللهی بودند و کارها را خیلی خوب دنبال کردند و بسیار هم موفق بودند اما از دولت دهم و با تغییر و تحولاتی که شده اثری که باید در رفتار دولت از سوی این جریان نمایانگر می شد، به ظهور رسید.

* یعنی جریان انحرافی حذف کننده نیروهای حزب‌اللهی از دولت بود؟

قطعاً همینطور است. حدود یک سال و نیم پیش با 5 نفر از نمایندگان سه ساعت با آقای مشایی جلسه گذاشتیم و به او گفتیم؛ تو داری نیروهای ارزشی را از دور احمدی‌نژاد دور می‌کنی و کاری می‌کنی که نارضایتی نیروهای ارزشی را برمی‌انگیزد.

به او گفتیم؛ بیا و حرف نزن! یعنی اشکالی ندارد تو به عنوان دفتر رئیس جمهور اظهار نظر نکن. وی جواب داد؛ " نه، چه اشکالی دارد که آیت‌الله مصباح و آیت‌الله خزعلی صحبت می‌کنند و من هم صحبت می‌کنم" یعنی این نگاه را داشت.

* یعنی خود را در سطح علما می‌دانست؟

بله، اینطوری از صحبت‌های وی برمی‌آمد.

* بالاخره مشایی به این پرسش جواب داد که چرا اینقدر آقای احمدی‌نژاد به او اقبال دارد؟

نه، آن زمان هنوز اینطوری مطرح نشده بود و خیلی سر و صدا اطراف مشایی نبود.

رییس جمهور باید دفتر خود را سروسامان دهد و گرنه...


* شاید آقای احمدی‌نژاد معتقد است که باید اصولگرایی هنوز هم از طرف او وارد جریان انتخابات شود.

جریان اصولگرایی آقای احمدی‌نژاد سال 84 را قبول دارد. یعنی اگر او همان راه را ادامه دهد هنوز هم قبولش دارد.

* شما راهکاری برای نجات آقای احمدی‌نژاد سراغ ندارید؟

امام (ره) نمونه‌های زنده‌ای از این مسأله را برای ما ایجاد کرده است. یعنی توصیه‌هایی که به آقای منتظری داشتند مبنی بر اینکه دفتر خود را مراقبت کنید، که نکرد و در دام جریان منافقین افتاد. هم اکنون نیز رئیس جمهور باید دفتر خود را سر و سامان بدهد و گرنه در همان دام این افراد گرفتار می‌شود.

برخی انتقادهای مغرضانه نباید انجام شود/ در ماجرای اختلاس هر کس از هر دولتی که تخلف کرده باید پاسخگو باشد

* مردم و افکار عمومی این سؤال را مطرح می‌کنند که چرا برخی نمایندگان که حامی احمدی‌نژاد بوده‌اند اکنون داخل میدان نمی‌آیند و از برخی اشتباهات احمدی‌نژاد انتقاد نمی‌کنند.

انتقاد داریم تا انتقاد. یک موقعی انتقاد صحیح و سازنده است. در این صورت هرکسی که می‌خواهد انتقاد کند. اما انتقادهایی که سازنده نبوده و مغرضانه است، نباید انجام شود. ما می‌گوییم می‌خواهیم جامعه الگو باشد نه اینکه وقت خود را با دعوا به سر کنیم. نباید دعوا انداخت.

اگر قرار بود که جامعه ایران الگو قرار نگیرد، ما نیز حساسیت نداشتیم. الان خیلی از افراد انقلابی کشورهای مسلمان آمده‌‌اند و می‌گویند ما نظام ایران را الگو قرار داده‌ایم. بحث این است که انتقادها منجر به تضعیف نظام نشود.

* مردم این سؤال را می‌پرسند که چرا در دولت اصول‌گرا فساد بزرگ بانکی صورت می‌گیرد ولی برخی حامیان دولت انتقاد جدی به این موضوع نمی‌کنند.

بله، هرکسی می‌تواند انتقاد کند و هرکسی که تخلفی کرده نیز باید پاسخ‌گو باشد. در هر دولتی باشد. اصل برای ما نظام است. ما احترام دولت‌ها را داریم تا زمانی که در راستای نظام حرکت کنند.

نظام چنین تخلفی را نمی‌پذیرد. شاهد آن این است که رهبری فرمان 8 ماده‌ای صادر کردند. ابلاغ این موضوع نشان می‌دهد که نظام موافق چنین کارهایی نیست و لذا بر این اساس است که ما می‌گوییم اگر آقای اژه‌ای به این رسید که مسئولی حتی وزیر یا در مجلس کسی در این تخلف سهیم بوده باید با او برخورد کرد. ما می‌گوییم کسی که مسئولیت دارد در نظام باید پاسخ‌گو باشد.

اگر به انتخابات برگردیم به این احمدی نژاد رای نمی دهم!

* اگر به سال 88 برگردید به احمدی‌نژاد رأی می‌دهید؟

اگر به این شکل باشد نه. یعنی به احمدی‌نژاد فعلی رأی نمی‌دهم. بخاطر همین هم در دیدار یکشنبه شب نمایندگان با رئیس جمهور نبودم. اما چون رئیس جمهور هستند احترام ایشان را نگه می دارم.

* سیاست سخت است یا سردار بودن؟

سیاست، به دلیل پیچیدگی سخت‌تر است. آنجا و در جبهه ها کار راحت‌تر بود. آنجا اخلاص می‌دیدیم ولی در میدان سیاست این چیزها نیست. باید بتوانیم اثرگذار باشیم و مسئولیتی را که قبول کردیم به سلامت به نتیجه برسانیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 21
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 22
  • سرباز گمنام ۱۴:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۷
    0 0
    واقعا کار درسته این سردار کوثری .. خدا حفظش کنه... با اینکه نماینده مجلس و سردار بوده اگر خانه ی پدریش بهش به ارث نمیرسید الان هم مستاجر بوده..
  • سید محسن ۱۴:۳۵ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۷
    0 0
    سلام اول جای بسی خوشحالیست که سردار چون همیشه صریح صحبت کرده اند .اما نکته ای را که نمی توانم قبول کنم اینست که چطور ایشان و خیلیهای دیگر به این جریان انحرافی قبل از انتخابات پی نبرده بودند. .جریان انحرافی زاییده سال دوم ریاست جمهوری آقای احمدی نژاد است اما در دوره دهم نمود داشت و چه بسا افرادی هم که در جریان فتنه 88 گول خورده و با معارضین برای مدتی همگام شدند بخاطر این مسئله بود. اما بهرحال در حال حاضر ایشان رئیس جمهور هستند و احترامشان بر همگان لازم است. خداوند سایه رهبری را بر سر این امت قهرمان تا ظهور صاحب الاعصر و الزمان از جمیع بلیات مصون دارد
  • علي ۱۴:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۷
    0 0
    بالاخره بايد تكليف اين جريان انحرافي تا انتخابات روشن بشه وگرنه جاي نگراني زيادي وچود داره
  • حمید ۱۷:۰۱ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۷
    0 0
    من معتقدم جریان اصولگرایی به هیچ نحو علاقه‌مند به حضور اصلاح‌طلبان در رقابت‌های انتخاباتی نیستند.
  • ali ۲۳:۰۳ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۷
    0 0
    sardare aziz az koja miduninid mardom be osulgaryan ray midan
  • ۰۰:۰۵ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۸
    0 0
    سردار همچون همان زمان جنگ هستی خوشمان آمدبی ریا وبی تکلف ویااخلاص...
  • ۰۹:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۸
    0 0
    ایشان می فرمایند((انتقاد داریم تا انتقاد. یک موقعی انتقاد صحیح و سازنده است. در این صورت هرکسی که می‌خواهد انتقاد کند. اما انتقادهایی که سازنده نبوده و مغرضانه است، نباید انجام شود)) سردار عزیز ما انتقاد سازنده هم ندیدیم
  • محمد ۱۹:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۷/۳۰
    0 0
    اصلا احمدی نژاد متعلق به هیچ گروه ودسته ای نیست که دارین منت گذاری میکنید.رای احمدی نژاد متعلق به خودش هست .من اصلا حرف اقای کوثری را در مورد جریان انحرافی قبول ندارم. شما که دم از افشا و برخورد با جریان انحرافی میزنید چرا در مورد برخورد با آقازاده ها بویژه مهدی هاشمی فایزه هاشمی پافشاری نمیکنید.فقط احمدینژاد مشکل این مملکت هست بقیه همه پاک و خدمتگزار این انقلاب هستند!!!
  • لل ۱۵:۱۳ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۱
    0 0
    دمت گرم
  • رزمنده دوران دفاع مقدس ۱۹:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۱
    0 0
    دانشجوی ارشد علوم سیاس و روابط بین الملل بودم. سیاست دارای دو وجه است. یک وجه آن الهی است که پیامبران و امامان و امام خمینی رحمه الله علیه و شهید مدرس و مقام معظم رهبری به آن اعتقاد دارند که آن سیاست الهی و معنوی است . در این سیاست کلک و دو رویی در آن جا ندارد و آن "سیاست عین دیانت است". اما سیاست دوم، سیاست غیر الهی است که در آن دورویی دیده می شود و امام خمینی رحمه الله علیه به نماینده شاه گفتند که آن سیاستی که شما قبول دارید آن سیاست، پدرسوخته بازی است. در عالم پدرسوخته بازی همه چیز امکان پذیر است. اگر یک ذره تقوا و عدم توجه به منافع ملی( و عناصر آن) نداشته باشیم، قدرت و عوامل قدرت پدر سیاسیون را به معنای دوم، در می آورد. سیاسیون تقریبا نون را به نرخ روز می خورند و می گویند با تغییر شرایط, دیدگاهها هم عوض می شود و لذا به حرفهای سیاسیون نباید زیاد توجه کرد مگر این که نظرات سیاسیون، تبدیل به قانون شود و آن موقع عمل به قانون بر همه فرض است. بهتر است خبرنگاران افراد را آقا یا خانم خطاب نمایند. این رزمنده دوران مقدس از کسوت رزمندگی استعفا داده یا بازنشست شده اند ( ای کاش در این کسوت شهید می شدند و آلوده سیاست غیر الهی نمی شدند) و لذا نامیدن ایشان با عنوان سردار، اشکال وجود دارد. مثلا اطلاعیه ای صادر می شود به نام دفتر تشخیص مصلت نظام که دیدگاه فرد خاصی را اعلان می نماید. این اشکال دارد. آن فرد خاص باید دفتر شخصی اش مواضعش را اعلان کند نه دفتر حقوقی اش، دفتر حقوقی متعلق به نظام است. استفاده کردن از عناوین و جایگاههای حقوقی برای استفاده های شخصی اشکال دارد. ما بازماندگان رزمندگان دوران دفاع مقدس در آن دوران "کم فروشی" نکردیم ولی این دنیای کثیف، امروزه باعث می شود به همه چیز آلوده شویم و خدای ناکرده کم فروشی کنیم. من به رئیس جمهور محترم آقای احمدی نژاد رای دادم و بر آن تا زمانی که یک مرجع قانونی مثل مجلس، یا یک مرجع شرعی (حاکم) مثل مقام معظم رهبری که آن هم از طریق مجلس اعمال می نمایند، ایشان شرعا و قانونا رئیس جمهور هستند و بایستی با قدرت از ایشان تا انتهای دوران ریاست جمهوری دفاع کرد. یکی از راههای تامین منافع ملی، حفظ وحدت ملی است. وحدت ملی سدی مقاوم در مقابل هجمه های بیگانگان است.
  • گمنام گمنام ۱۸:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۸
    0 0
    با سلام بنطر ميرسد بدون اينكه تحليل درستي از اوضاع و احوال داشته باشيم نا خواسته در جريان بازي هاي سياسي گرفتار ميشويم و خدا به دادمان برسد و آن اينكه عزيزان برادر مگر اين ممكت قانون ندارد و مگر نبايد تا موقعي كه قانون سكوت كرده ما هم بپذيريم و جلوتر از قانون حركت نكنيم مگر خطا و استباه كروبي و موسوي قانون شكني و فراتر ازقانون حركت كردن نبود ؟چرا بدون مدرك و دليل آدمها را خراب كرده و هر تهمت و افترايي را بنام جريان انحرافي و غيره مناسب ميدانيم ؟ چرا ميخواهيم تنش و تشنج هميشه در ام القراي اسلامي وجود داشته باشد تا دشمنان قسم خورده بهره برداري نمايند ؟ شما را بخدا كمي مقلد باشيد بپذيريد كشور رهبر دارد و خودتان را مجاز به جلوتر رفتن از رهبري فرض نكنيد هر كس كه ميخواهيد باشيد برما و شما فرض است كه پشت سر رهبري حركت كنيم چه در عمل چه در حرف چه در تحليلها و غيره . بعد ازگذشت سالهاي متمادي دولتي پيدا شده و خدمت گذاري بمردم محروم شهرهاي عقب نگهداشته شده حتي در بعد ازانقلاب و روستاها را سرلوحه كارش قرار داده و الحمدلله هم موفق بوده چرا باعث دلسردي خدمت گذاران مردم ميشويد ؟طبيعي است مردم خدمت گذاران خود را ميشناسند و به آنها راي داده و خواهند داد چرا براي راي گرفتن از مردم بجاي خدمت گذاري صادقانه سعي در خراب كردن خدمت گذاران ميكنبد فكر ميكنيد مردم متوجه نميشوند ؟آيا شما قويتر ازآنهاييكه تريبون هاي نماز جمعه و جماعات و رسانه ها و بعضا بيت حضرات وبعضي مراجع را داشتند هستيد ؟برگرديد به اين جمله معروف حضرت امام (رض)كه دولت(يعني تمام دستاند كاران نظام مقدس جمهوري اسلامي )بايد خدمت گذار مردم باشد . و يا اينكه (بمن خمتگزاربگوييد بهتر است )پس عزيزان من ملاك نه اصول گرايي است نه اصلاح طلبي كه در اين مدت از هر دو جناح اشخاص سالم و متاسفانه فاسد كم نبوده اند و مردم هم كاملا شناخت دارند الحدولله با وجود قانون اساسي مترقي و وجود اصل بسياربا ارزش ولايت فقيه (كه امروز بهتر ازهر زماني ارزشن آن براي آحاد مردم عزيز ايران روشن و آشكارشده است )بنظراينگونه ميرسد كه اشخاص و جريانات سياسي بجاي تكيه بر الفاض كلي و تهمت و افترا به اين و آن بهتر است خادمان مردم را صرفا براي رضاي خداوند تبارك وتعالي به مردم معرفي نمايند مگر نه اينكه (روساي قوم خادمينهم )پس مواظب باشيم شامل آندسته نباسيم كه (كل حزب بما لديهم فرحون )بلكه با خدمت گذاري بي ريا و بي منت بمردم اين پيروان صديق اهل بيت عصمت و طهارت هم دين خودمان به كشور و نظام را ادا كنيم و هم عبادت كرده باشيم انشالله
  • haya ۲۳:۴۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۴
    0 0
    شرق جون از غیر قابل انتشارات معلومه که نظر خوانندگانت چیه نظر منوهم مودبانه بو نذاشتی اشکال نداره صاحب اختیاری . اگه میخوایمردمی باشی به نظرات اهمیت بده اگرم میخوای وابسته به این سنتی هاباشی باش ........ مردم توی 9 دی نشون دادن که از این خواص !!!!!!!!!! جلوتر هستند هر جند که این روز برای کسی نیست ومردم به عشق رهبری امدند هر جند که عدهای انرا می خواهند مصادره کنند تا انتخابات رای نیست کاری نکنید که شرمنده مردم شوید از ما گفتن
  • محسن ۰۰:۲۶ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۷
    0 0
    مملکت تک حزبی آخر و عاقبتش روشن نیست
  • ۱۴:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۱۷
    0 0
    ای وای !!!!!!!! حالا احمدی نژادتاصبح خوابش نمیبره اگه شمابه ایشون رای ندی!!! بروآقا...............مگه مامردیم! خودمون نوکرشم هستیم
  • حسن ۱۷:۱۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۱
    0 0
    امان از خواص بی بصیرت. چرا بعضیا پاشون رو جلوتر از رهبر میزارن. آقا میگه تا حکمی قطعی نشده نگید ولی... آقا میفرمایند مجموعه شاکله دولت خوب و مطلوب است ولی برخی میگویند... آقا می‌فرمایند.. اگر به نام عدالت خواهی و انقلابی گری اخلاق را زیر پا بگذاریم از خط امام منحرف شدیم. اگر به نام انقلابی گری و عدالت خواهی با کسانی که با ما مخالفند ولی می دانیم به اصل انقلاب معتقدند از خط امام منحرف شدیم. اگر بخواهیم بنام انقلابی گری، امنیت بخشی از جامعه را صرفا به دلیل اختلاف سیاسی سلب کنیم، از مکتب امام منحرف شده ایم. اگر عنوان مجرمانه ای از حرکت و حرفی تعبیر شود آن اقدام قابل تعقیب است و کسی که نمی خواهد خیانت کند و دستور کشور را اجرا کن ولی با سلیقه ما مخالف است از او نمی توانیم امنیت را دریغ بداریم. ای کاش امثال آقایان کوثری به حرف رهبری گوش میدادند... مشرق چرا نمیترسی از خدا؟
  • حزب ا... ۰۰:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    0 0
    جناب سردار!كوثري احمدي نژاد هيچ نيازي به راي شماوامثال شما نداشت و نداره ...راي همون مردم ساده و محروم روستا ها و پابرهنگان كه همه تاكييد امام به آنها بود و آنان را صاحبان اصلي انقلاب مي دانست براي كسي مثل دكتر بس و 1 راي اونا به 100 امثال شما شرف داشت برا دكتر...
  • عبدالله ۱۶:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۶
    0 0
    آدمي كه هشت سال خاك جبهه رو خورده، دينش رو به دنياش نمي فروشه، اينقدر پخته هست كه داره چي كار مي كنه، پس احتمال بديم كه احمدي نژاد رو بهتر از بقيه ما ها مي شناسه و دلش بيشتر از امثال من و ما براي خون شهداء مي سوزه
  • عباس ۲۲:۴۶ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۲
    0 0
    هرجریان و خط انحرافی در مقابل حرکت اسلامی و انقلابی مردم ولایتمدارقرار گیرد نابود است و انشاءالله این انقلاب به انقلاب حضرت مهدی(عج) متصل خواهد شد .
  • اسکندری ۰۹:۱۸ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۴
    0 0
    واقعا خیلی باهوشی احمدی نژاد خودش دیگه نمیتونه کاندید بشه که شمابهش رای نمیدی باهوش!!!!!!
  • jamshid ۲۳:۲۸ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۰
    0 0
    مردم متدین ایران همیشه منتظر اوامر ونظرات رهبری بودند وهستند وملاک نقطه نظرات رهبری است .پس تا زمانی که رهبر معظم انقلاب دولت و خدمات ان را تائید میکنند کسی نباید اقای احمدی نزاد را پیشا پیش محکوم کند.اما پس از دوره دوم ریاست جمهوری خطرات وتوطئه ها علیه ایشان ودولتش بیشتر شده جدائی حاج داود از دفتر وسخنرانی و مصاحبه های انجام شده جریانات اقای مشائی دستگیری امام جماعت کاخ ریاست جمهوری ودهامورد دیگر .میطلبد ریس جمهور نگاه ویزه ای به دور وبر خود داشته باشد تا خدای نکرده این همه زحمات زیر سوال نرود .تازه دور دوم یارانه ها درپیش است وهمه باید به رئیس جمهور کمک کنند.
  • محمد ۱۱:۳۲ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۳
    0 0
    آقای کوثری توجه داشته باشین از 79 نفری که طرح سوال از ریس جمهور رو امضا کرده اند 2نفر ورودشان به مجلس قطعی شده .پس حواستو جم کن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس