به گزارش مشرق، حجتالاسلام حسن روحانی کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ظهر امروز(شنبه، 23 اردیبهشت) پس از ضبط برنامه تبلیغاتی خود در صداوسیما در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: طبق برنامه ششم توسعه، 955 هزار شغل سالانه ایجاد میشود و سازوکاری که ما برای اشتغال داریم این است که به غیر از ایجاد رونق اقتصادی در جامعه به خصوص در صنایع کوچک و متوسط، همچنین در زمینه گردشگری و فناوری و... طرحهایی هم برای مهارتآموزی جوانان داریم، جوانان فارغالتحصیل میتوانند در سایت موردنظر ثبتنام کرده و به مدت 4 الی 6 ماه مهارت بیاموزند و همزمان در بنگاه اقتصادی مشغول به کار میشوند.
وی افزود: براساس این طرح، دولت یک چهارم حداقل حقوق را در دوران آموزش به این افراد پرداخت میکند و در بنگاههایی که مشغول به کار میشوند تا یک سال سهم کارفرما را دولت پرداخت میکند و همچنین طرحهای جداگانهای هم در دانشگاهها و دبیرستانها برای بالا بردن مهارت جوانان طراحی کردهایم و البته طرحهای دیگری هم وجود دارد که بنده در کتاب دولت دوازدهم مفصل تشریح کردهام.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری تصریح کرد: مهمترین طرح دولت دوازدهم همانطور که در برنامهها عنوان شد، مسئله آزادی، امنیت و آرامش و پیشرفت است، ما باید شاهد پیشرفت بزرگی باشیم، پایان دولت دوازدهم یعنی آغاز قرن جدید و این برای ما بسیار مهم است که کشور ما خودش را برای قرن جدید آماده کند و ما شاهد کشور پیشرفته باشیم.
حجتالاسلام روحانی با بیان اینکه کشور ما به پیشرفتهای خوبی رسیده است، ادامه داد: ما مشاهده کردیم که در زمینه رشد اقتصادی میتوانیم حرکت خوبی داشته باشیم، همچنین میتوانیم نشان دهیم شرایط اشتغالمان نسبت به سالهای گذشته خیلی بهتر شده، درحالی که در سالهای گذشته میزان اشتغال خالص ما صفر بود، ولی سال گذشته توانستیم 650 هزار شغل ایجاد کنیم، همچنین بانوان در زمینه اشتغال فعال شدهاند و ما باید شرایط را برای آنها فراهم کنیم، بنابراین در پایان دولت، باید کارآیی و پیشرفت ایران و دولت را مشاهده کنیم.
وی تأکید کرد: یکی از طرحهای ما در پایان دولت دوازدهم این است که صادرات غیرنفتیمان دو برابر شود، همچنین در پایان دولت، فقر مطلق در کشور از بین برود که ما از هماکنون این کار را آغاز کردهایم و قدم به قدم در حال پیشروی هستیم.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در پاسخ به این سؤال که آیا در پایان دولت شما ارگانی مثل صداوسیما اجازه دارد که تحقق وعدههای انتخاباتی شما را پیگیر کند، گفت: صداوسیما حتماً باید پیگیری کند، همچنین همه باید در این زمینه پیگیری کنند، اکنون فضای مجازی بهگونهای شده که همه مردم در حال بیان مطالب خود هستند و صداوسیما دیگر دارد به حاشیه میرود. همه صاحب رسانه شدهاند و صحبت میکنند و حرف میزنند و در تماس هستند، لذا ما باید فضا را کاملاً برای پرسشگری باز کنیم.
حجتالاسلام روحانی تأکید کرد: دولت پاسخگو نیاز داریم، مردم باید بتوانند بپرسند، انتقاد کنند و پیشنهاد دهند، دولت باید در تصمیمگیریهایش با انجمنهای تخصصی مشورت کند که اکنون این دولت در حال انجام این کار است و با اتاق اصناف و انجمنهای هنری و علمی و دانشگاهی در حال مشورت است. شما دیدید که ما مسئله پلاسکو را به محققان دانشگاهی سپردیم و 10 نفر از اساتید دانشگاه گزارش ملی را تهیه کردند، بنابراین هم صداوسیما و هم سایر رسانهها و مردم باید در این زمینه وارد گفتوگو و نقد شوند و این نقد یک ضرورت است.