کد خبر 7217
تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۸۹ - ۱۳:۲۸

مشاور رئيس جمهور: سفر به اجلاس مجمع ‌عمومي سازمان ملل که مهمترين نشست بين‌المللي در جهان به حساب مي‌آيد، يک فرصت بسيار ارزشمند بود تا با استفاده از آن انديشه‌ها، ديدگاه‌ها و پيام‌هاي ملت صلح‌‌طلب ايران، با فرهنگ و تاريخ ايراني در دنيا مطرح شود.

به گزارش مشرق، همزمان با سفر محمود احمدي نژاد رئيس جمهوري اسلامي ايران به نيويورک و حضور و سخنراني ايشان در شصت و پنجمين اجلاس ساليانه مجمع عمومي سازمان ملل متحد که بازتاب بسياري در رسانه هاي عمومي سراسر جهان داشته، اسفنديار رحيم مشايي مشاور و رئيس دفتر رئيس جمهور در گفتگويي با راديو گفتگو تحرک در ديپلماسي بين‌المللي اعم از ديپلماسي رسمي و عمومي را يکي از موضوعات مورد توجه رئيس جمهور در دوران مسؤوليتشان عنوان کرد و اظهار داشت: سفر به اجلاس مجمع ‌عمومي سازمان ملل که مهمترين نشست بين‌المللي در جهان به حساب مي‌آيد، يک فرصت بسيار ارزشمند بود تا با استفاده از آن انديشه‌ها، ديدگاه‌ها و پيام‌هاي ملت صلح‌‌طلب ايران، با فرهنگ و تاريخ ايراني در دنيا مطرح شود.
وي سفرهاي احمدي نژاد به مقر سازمان ملل و سخنراني هاي ايشان از آغاز دولت نهم تا کنون را موجبات تحول بسيار خوبي در عرصه سياست ملي و بين‌المللي براي ايران دانست و اضافه کرد: مهمترين مسئله در طول اين چند سفر و سخنراني‌هايي که ايشان ارائه کردند، نقد مديريت مثلث امروز دنيا است که نتوانسته صلح و ثبات و امنيت پايدار را به دنيا بدهد و بالعکس ما در دنيا شاهد جنگ‌ها و چالش‌هاي جدي همچنان هستيم.
مشايي يا يادآوري نامگذاري اولين دهه هزاره جديد به نام صلح از سوي سازمان ملل تصريح کرد انتظار طبيعي ملت‌هاي دنيا است که دنيا با صلح مواجه باشد. اما امسال که ما در واپسين ماه‌هاي دهه اول هستيم مي بينيم بيشترين چالش‌ها، نبردها و خشونت‌ها در اين ده سال به ويژه در منطقه خاورميانه که حساس‌ترين منطقه جهان است اتفاق افتاده و ما شاهد صدها هزار کشته، مجروح و آواره هستيم. در اين شرايط دکتر احمدي‌نژاد مهم‌ترين موضوع بحث را عدم توانايي و صلاحيت مديريت امروز براي اداره امور دنيا دانسته و علت اين امر را اشکال در ساختار مديريت جهاني و عدم کارايي و کاربرد ساختار سازمان ملل مي دانند. چراکه اين سازمان راه براي اعمال فشار قدرت‌هاي مسلط خصوصاً ايالت متحده آمريکا و سازمان ملل را باز گذاشته است.
مشاور رئيس جمهور ضرورت بازگشت به ارزش‌هاي والاي الهي انساني که در دعوت انبياء مورد نظر است و مصلحان و انديشمندان صالح در دنيا بر آن تأکيد کرده‌اند را از نکات مورد تأکيد احمدي نژاد دانست و افزود: رئيس جمهور محترم در سخنانشان از اصلاح ساختار مديريتي جهان سخن گفته و پيشنهاد کردند که دهه دوم هزاره به عنوان دهه مديريت مشترک جهان مطرح شود. زيرا تنها راه تحول وضعيت ملت‌ها در دنيا، مشارکت فعال همه ملت‌ها در عرصه مديريت جهاني است.
مشايي در بخش ديگري از سخنانش جا افتادن جايگاه ايران در عرصه مناسبات بين‌المللي را مهم ترين اثر سفرهاي رئيس جمهور طي دو دوره رياست جمهوري ايشان دانست و در تشريح اين مسأله بيان داشت: ما بعد از انقلاب تحت فشار بسيار سنگيني قرار گرفته بوديم که سعي مي‌کردند ايران را منزوي نمايند و مانع از رساندن پيام‌هاي انقلاب اسلامي ايران به دنيا شوند. اما اين سفرها باعث شد که ايران در بالاترين سطح توجه افکار عمومي جهاني، محافل ديپلماتيکي و رسمي بين‌المللي قرار گيرد.
وي با توجه به دو سخنراني امروز رئيس جمهور ايران و اوباما رئيس جمهوري آمريکا در سازمان ملل اين امر را نشانه ارتقاي جايگاه ايران و اثرگذاري آن در سطح بين‌المللي دانست و گفت: امروز دنيا تغيير و ضرورت تغيير را پذيرفته و رئيس جمهور آمريکا از سال گذشته تغيير را پذيرفته است و همه دنيا و مردم امريکا هم منتظر تغيير هستند و امروز براي همه انديشمندان سياسي و جهاني کاملا روشن است که موضع‌گيري هاي جمهوري اسلامي ايران و انديشه‌هاي بلند انقلاب اسلامي ايران است که امروز دنياي مسلط را ناچار به تغييرمي‌کند. اگر سياست‌هاي ايران در اين سال‌هاي اخير به اين شکل نبود و ايران تسليم فشارهاي بين‌المللي مي‌شد، هرگز دولت امريکا به تغيير روي نمي‌آورد. و اگر امروز تغيير در سياست‌هاي اعلامي در دنيا مطرح است؛ مهم‌ترين عامل پديد آورنده‌ي اين تغيير را بايد سياست‌هاي انقلاب اسلامي ايران در جمهوري اسلامي ايران دانست که روش مديريتي دکتر احمدي نژاد و انديشه‌ها و بيانات ايشان در واقع ابدي و اجرا شده است.
مشاور رئيس جمهور در امور خاورميانه همچنين حضور دکتر احمدي نژاد در عرصه بين‌الملل و گفت و گو با رسانه‌ها و ملاقات‌هايي که با اقشار مؤثر و نخبه و گروه‌هاي مرجع را وسيله اي جهت تبيين سياست هاي اسلام هراسي يا ايران هراسي به عنوان سياست‌هاي استراتژيک مديريت مسلط امروز دنيا و عوامل مؤثر صهيونيستي در نظام حاکمه امريکا دانست و افزود: افشاگري سياست هاي آمريکا و همدستانش عامل عمده نارضايتي از حضور رئيس جمهور در نيويورک است. امسال با يک پديده جديد هم مواجه بوديم که شهردار و مسئولين نيويورک يک نشستي داشتند و در آن نشست از حضور آقاي احمدي‌نژاد در نيويورک اظهار ناراحتي کردند و کاملاً خشم خودشان را از اين حضور اعلام کردند. اين نشان مي‌دهد که حضور دکتر احمدي نژاد را در امريکا و نيويورک را در اين فرصت‌ها بسيار به ضرر خودشان مي‌دانند و فرصت را براي انقلاب اسلامي و جمهوري اسلامي ارزشمند مي‌دانند و از اين جهت ناراحت هستند و نتوانستند ناراحتي خودشان را مخفي نمايند و در اقدامي غيرمتعارف در يک نشست مطبوعاتي حضور پيدا کردند و آشکارا گفتند که ما از آمدن دکتر احمدي نژاد به نيويورک راضي نيستم و ايشان نبايد چنين سفري را انجام مي‌دادند. همين مسأله يک سند مي‌تواند براي ما باشد که اين سياست، سياست کاملا درست و منطقي است و من اميدوار هستم که امسال بازتاب مجموعه برنامه‌هاي دکتر احمدي‌نژاد در نيويورک که از سال گذشته يک مقدار پرحجم‌تر و گسترده‌تر و با کيفيت بالاتري هم است، بتواند انشاءا... در عرصه جهاني اثرگذاري بسيار کيفي‌تر و گسترده‌تري را داشته باشد.
مشايي در خاتمه پيرامون نقش رسانه ها در معرفي اسلام و ايران به دنيا و تأثيرگذاري مصاحبه هاي رئيس جمهور با رسانه هاي مختلف طي سفر چندروزه به نيويورک اظهار داشت: رسانه‌هاي امروز سازنده افکار جهاني هستند. نقش رسانه‌ها بسيار مهم است. امروز مهم‌ترين رسانه‌هاي بين‌المللي را صهيونيسم‌ها در دنيا اداره مي‌نمايند و معمولا صهيونيست‌ها درجهت سياست‌هاي صهيونيست جهاني خبر سازي و خبر رساني مي‌کنند و با خبرهاي جعلي، تحليل با تفسيرهاي نابجا و انحرافي، سعي مي‌کنند افکار جهاني را تحت تأثير قرار دهند. تقريبا مي توانيم بگوئيم که يکي از مؤثرترين ابزاري که در طول پنج سال گذشته در اين سفرها انجام شده است در دنيا و به ما کمک کرده است که ايران را در جايگاه برترش به دنيا معرفي کنيم و مانع از انزواي ايران شويم. تقريبا بخاطر قوت درک و توان بالاي دکتر احمدي نژاد در ارائه مسئله، تحليل مسائل در مچ گيري از عواملي که براي مصاحبه مي آيند و قدرت اغناء مخاطب توانسته‌ايم بهره‌هاي بسيار خوبي ببريم.
مسلما ما بايد در زمينه رسانه‌ها سرمايه‌گذاري را بيشتر نماييم. بايد کيفيت و کميت برنامه‌ها مورد بازنگري قرار گيرد و رسانه‌هاي بيشتري که در سطح بين‌الملل امکان گفت و گوي فني، کارشناسي و حرفه‌اي را با مردم دنيا داشته باشد، بايد ايجاد نمائيم. اين‌ها ابزار خيلي خوبي است که استفاده مي‌شود و مسائل، ديدگاه‌ها، چهره‌ زيبا و انساني ايران و پيام‌هاي الهي مطرح مي‌شود. تقريبا مي توانيم بگوئيم که يکي از مؤثرترين ابزاري که در طول پنج سال گذشته در اين سفرها انجام شده است در دنيا و به ما کمک کرده است که ايران را در جايگاه برترش به دنيا معرفي کنيم و مانع از انزواي ايران شويم. تقريبا بخاطر قوت درک و توان بالاي دکتر احمدي نژاد در ارائه مسئله، تحليل مسائل در مچ گيري از عواملي که براي مصاحبه مي آيند و قدرت اغناء مخاطب توانسته‌ايم بهره‌هاي بسيار خوبي ببريم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس