به گزارش مشرق به نقل از فارس، معصومه حاج حسینی، استاد دانشگاه و کارشناس حوزه زنان اظهار داشت: دانشکده صدا و سیما با این وظیفه ذاتی تأسیس شد تا کادر انقلابی را در عرصه هنر و رسانه تربیت کند اما متأسفانه با گذشت بیش از 15 سال از ایجاد این دانشکده، خروجی قابل توجهی از آن مشاهده نمیکنیم.
وی افزود: کارگردان و تهیهکنندهای که بر اساس شاخصها و ارزشهای انقلاب اسلامی تربیت شده باشد، میتواند فیلمهای مناسبی را تولید کند اما هماکنون کمتر شاهد حضور چنین افرادی هستیم.
این استاد دانشگاه و کارشناس حوزه زنان با بیان اینکه در اوایل انقلاب عناصر درجه یک صدا و سیمای طاغوت از تلویزیون حذف شدند، گفت: در دو دهه اخیر شاهد این موضوع بودیم که عرصه رسانه محفل مناسبی برای حضور افراد غیر معتقد شد و در عرصه سینما نیز شخصیتهایی که در برابر اصول انقلاب اسلامی، دارای موضع بودند، حضور یافتند و به بازیگری و کارگردانی پرداختند.
حاج حسینی ادامه داد: در زمان کنونی نیز حرکت مناسبی برای حذف این افراد و استفاده از چهرههای نسبتاً مذهبی در عرصه سینما و تلویزیون صورت نگرفته است، به گونهای که شاهد هستیم نمادهای مذهبی برای بازیگران کمرنگ شده است بنابراین بازیگری که هیچ اعتقادی به این نمادها ندارد، چگونه میتواند نقش یک فرد مذهبی را به خوبی ایفا و آن را به مخاطب القا کند.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون در فیلمهای سینمایی و تلویزیونی، زنانی که هیچ نسبتی با چادر و عناصر مذهبی ندارد، باید نقشهای مذهبی را ایفا کنند، گفت: بازیگری که هیچ اعتقادی به چادر ندارد، نه تنها نمیتواند حقیقت آن شخصیت را به خوبی ایفا کند بلکه با بد پوشیدن چادر موجب توهین به زنان محجبه میشود.
این استاد دانشگاه و کارشناس حوزه زنان بیان کرد: در اکثر فیلمهای ساخته شده، شخصیتی که بدترین نوع پوشش و آرایش را دارد، در نقش افراد محجبه حضور پیدا میکند و این دوگانگی و تعارض شخصیت در مخاطب اثر روانی ایجاد کرده و به او القا میکند که به اقتضای فضای جامعه یک چهره و شخصیت داشته باشد و به اقتضای فضای کاری خود نیز نقش یک شخصیت مذهبی را ایفا کند؛ این تعارضها نه تنها مذهب را منتقل نمیکند بلکه تغییر شخصیت و دورویی را در مناسبتهای مختلف زندگی به مخاطب آموزش میدهد.