برخي ميوه‌ها از سبد فروش ميوه‌فروشي‌ها حذف شده‌اند و ديگر در اين روزها عرضه نمي‌شوند.

به گزارش خبرنگار مشرق با اجرايي شدن نامه دو هفته گذشته وزير کشاورزي به وزير بازرگاني در ارتباط با ممنوعيت 49 قلم محصول کشاورزي، پرتقال، آناناس و نارگيل ديگر در ميوه‌فروشي‌ها و بازار روزهاي ميادين ميوه و تره بار ديده نمي‌شود.
شايان ذکر است اين روزها کمپوت آناناس نيز کمياب شده و به قيمت گران فروخته مي‌شود. البته کليه کمپوت‌ها، کنسروها و رب‌ها نيز جزو واردات ممنوع به شمار مي‌آيند.
براساس اين گزارش برخي علت صدور اين نامه و عدم اجازه واردات محصولات کشاورزي را تخلفات وارداتي واردکنندگان انحصاري ميوه و عدم پرداخت ماليات توسط آنها ذکر کرده‌اند.
به گفته يکي از کارشناسان، وزيران کشاورزي و بازرگاني که نتوانسته‌اند مقابل اين افراد ايستادگي کنند کلاً واردات کالاهايي را که اين افراد نسبت به ورود آن از فرانسه، چين، مصر و ديگر کشورها اقدام مي‌کردند را ممنوع کرده‌اند.
وي اضافه کرد: 10 نفر هستند که در خصوص واردات محصولات کشاورزي به کشور فعالند و اين بخشنامه در حقيقت براي اين 10 نفر صادر شده است.
وي با بيان اينکه اين اختلاف بيشتر به ضرر مصرف کنندگان انجاميده افزود: سال‌هاست که اختلافات وارد‌کنندگان ميوه و وزارتخانه‌هاي کشاورزي و بازرگاني وجود دارد و اگر ملاحظه‌کاري‌ها صورت نمي‌گرفت و اين قصه به خوبي مي‌توانست مديريت شود.
گفتني است برخي از اين ميوه ها مثل آناناس و نارگيل در کشور توليد ندارد و بدين ترتيب ديگر بايد عرضه اين محصولات را فراموش کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس