به گزارش مشرق، سرگرد «رائد شاکر جودت» با اشاره به ازسرگیری عملیاتهای نظامی برای آزادسازی باقیمانده کرانه شرقی شهر موصل، گفت که پیشروی در موصل قدیمی از چند محور آغاز شده است.
طبق گزارش «السومریه نیوز»، جودت اظهار داشت که نیروهای پلیس فدرال و واکنش سریع که در منطقه پل قدیمی در مجاورت رودخانه و منطقه بابالبیض استقرار دارند، عملیاتهای نظامی خود را امروز ازسر گرفتند.
به گفته وی این نیروها پیشروی به سمت موصل قدیمی را از چند محور و با پشتیبانی پهپادها و گردانهای موشکی آغاز کردند و بمباران گسترده مواضع داعش در رأس الخور، باب البیض و اطراف الحدباء نیز ادامه دارد.
نیروهای امنیتی عراق به دنبال اعلام آغاز عملیاتهای نظامی برای آزادسازی کرانه شرقی موصل در تاریخ 19 فوریه، تا کنون اغلب مناطق را آزاد کردهاند.
منابع عراقی گزارش دادند که نیروهای این کشور همچنین کنترل مسجد الباشا، خیابان العداله و بازار بابالسرای در بخش قدیمی شهر موصل را آغاز کردند.