کد خبر 697932
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۱

یک روزنامه آمریکایی به نقل از مقامات این کشور گزارش کرد که طرح پنتاگون برای آزادسازی شهر «الرقه»، خواستار افزایش مشارکت نظامی آمریکا در سوریه می‌شود.

به گزارش مشرق، رسانه‌های محلی به نقل از مقامات آمریکا اعلام کردند، طرح پنتاگون برای آزادسازی شهر «الرقه» سوریه از دست تکفیری‌های داعش،خواستار  افزایش مشارکت نظامی آمریکا است.

بنا به گزارش روزنامه آمریکایی «واشنگتن‌پست»، مشارکت نظامی چشمگیر آمریکا شامل افزایش نیروهای عملیات ویژه و افزایش محموله‌های تسلیحاتی می‌شود که برای کردهای سوریه و نیروهای عرب که در این کشور مبارزه می‌کنند،ارسال می‌شود و همچنین شامل افزایش بالگردها و توپخانه‌ها می‌شود.

پنتاگون همچنین پیشنهاد تسهیل یکسری محدودیت‌ها را مطرح کرده است که این محدودیت‌ها در دوران «باراک اوباما» رئیس‌جمهوری سابق آمریکا وضع شده بود و شامل تعداد گروههای نظامی اعزامی به سوریه می‌شود که هم‌اکنون حدود 500 مربی نظامی هستند که به نیروهای دموکراتیک سوریه آموزش می‌دهند.

طبق گزارش واشنگتن‌پست، ارتش آمریکا به طور مستقیم در مبارزات و درگیر‌ی‌های سوریه مشارکت ندارد.

خبرگزاری روسی اسپوتنیک گزارش کرد که عملیات خشم فرات با هدف آزادسازی «الرقه» از دست داعش در نوامبر 2016 توسط نیروهای دموکراتیک سوریه (SDF) که کرد هستند آغاز شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس