کمک‌های مردمی جمع‌آوری شده برنامه تلویزیونی «دست خط» برای مناطق محروم امروز به نمایندگان بسیج سازندگی تحویل داده شد.

به گزارش مشرق؛ مراسم اعطای کمک‌های مردمی جمع‌آوری‌شده در برنامه «دست‌خط» برای مناطق محروم به بسیج سازندگی با مشارکت بانک سینا امروز - سوم اسفند ماه - با حضور محمدرضا پیشرو رئیس بانک سینا، محمدباقر تورنگ قائم مقام شبکه پنج سیما و محمدحسین رنجبران مجری و تهیه‌کننده برنامه دست‌خط، اسماعیل احمدی معاون روابط عمومی بسیج مستضعفین و حجت‌الاسلام والمسلمین پژمان‌فر رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، بهشتیان قائم مقام موسسه منتظران خورشید و عقیلی نماینده دادستان کل کشور در ساختمان بانک سینا برگزار شد.

بنا بر این گزارش، در ابتدای این برنامه، محمد حسین رنجبران، تهیه‌کننده و مجری برنامه «دست‌خط» گفت: مرداد ماه امسال من به بانک سینا رفتم و بحث ابتدایی برنامه «دست‌خط» مطرح شد. ما در این برنامه میزبان نخبگان سیاسی، فرهنگی و اجتماعی هستیم و محرومیت‌ها را به صورت تصویری به مهمانان خود نشان می‌دهیم تا راهگشایی برای کمک به مناطق محروم باشیم. بانک سینا دید وسیعی داشت و از ابتدای کار همراه ما بود و با دید مثبت و وسیع این بانک کار شروع شد. ما در این راستا مناطق محروم را معرفی کردیم و به مردم نیز اطلاعاتی دادیم تا کمکی به این مناطق انجام دهند.

برنامه «دست‌خط» به کمک مردم مناطق محروم آمد 

وی افزود:  بسیج مستضعفین نیز از ابتدا در شناسایی مناطق محروم به ما کمک کرد. امیدوارم بانک سینا در فصل دوم این کار نیز ما را همراهی کند.

همچنین در ادامه، محمدرضا پیشرو، مدیرعامل بانک سینا بیان کرد:‌ وظیفه بانک رسالت اجتماعی است و بانک باید به کارهای اجتماعی اهتمام ورزد. ما در ابتدای کار بودجه‌ای نداشتیم و مبلغی را نیز از جیب خودمان گذاشتیم. ما برای اینکه بتوانیم هزینه این کارهای خیر را فراهم کنیم فراخوانی میان همکاران خود در بانک دادیم که از مرخصی‌هایی که طلب داشتند پول جمع‌آوری شد.

وی در ادامه با اشاره به کارهای خیری که تاکنون انجام شده است، گفت:‌ ما یک مدرسه در منطقه‌ای محروم ساختیم که ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیون هزینه آن شد و با باقی‌مانده بودجه نیز یک دستگاه آمبولانس تدارک دیدیم.

پیشرو با اشاره به چگونگی تأمین بودجه بیان کرد: بانک‌های کشور چند ماه مانده به آغاز سال جدید پولی را برای چاپ تقویم و سررسید هزینه می‌کنند اما ما تصمیم گرفتیم که تقویم و سررسید چاپ نکنیم و علاوه بر این با تبلیغات محیطی نیز توانستیم بودجه ۲۵ آمبولانس در ۲۵ استان محروم را با کمک وزارت بهداشت فراهم کنیم. این ۲۵ آمبولانس نیز تا آخر امسال تحویل داده خواهند شد.

وی اظهارداشت: با خرید یک آمبولانس و حک شدن اسم بانک سینا بر روی آن تبلیغی نیز برای بانک ما می‌شود. تعدادی از بانک‌ها و بیمه‌ها نیز در این مسیر سعی کردند با ما رقابت کنند و کار خود را شروع کردند. من امیدوار هستم که با چاپ نکردن تقویم و صرف هزینه آن در راه خیر بتوانیم این فرهنگ را نهادینه کنیم.

مدیرعامل بانک سینا در ادامه گفت: بانک سینا حدود دو سال است که تغییر رویکرد داده است و ما با آقای سعیدی‌کیا رئیس بنیاد مستضعفین توانستیم تسهیلاتی کوچک و متوسط به مناطق محروم داشته باشیم. ما تا به امروز ۱۸۰ الی ۱۹۰ طرح را اجرا کرده‌ایم و تا پایان امسال نیز این رقم به ۳۰۰ خواهد رسید. در این مسیر معاونت مناطق محروم نیز به ما کمک و یارانه‌ای را هزینه کردند. پیش‌بینی من این است که هر سال ۸۰۰ طرح را بتوانیم اجرا کنیم.

او افزود: وظیفه ما پرداخت تسهیلات تا دو میلیارد تومان به مناطق محروم است که در حال انجام است و این نوع امور ریسک پایینی دارد و ما در این مسیر مدیریت‌شده عمل می‌کنیم. صندوق ضمانت صنایع کوچک نیز در مسیر این کار خیر همراه ما بوده است. ما قصد داریم که بتوانیم در این مناطق محروم اشتغال ایجاد کنیم و از مهاجرت‌ها پیشگیری کنیم.

محمد باقر تورنگ، قائم مقام شبکه پنج سیما با اشاره به آسیب‌های اجتماعی بیان کرد: آسیب‌های اجتماعی همیشه مورد نظر رسانه‌ها بوده است و چند سالی هم هست که با تأکید مقام معظم رهبری و مسئولان مختلف تلاش کرده‌ایم که توجه مردم را بیشتر به این سمت جلب کنیم.

وی  با اشاره به برنامه «دست‌خط» بیان کرد:‌ در این برنامه علاوه بر الگوسازی، جنبه اخلاقی و مخفیانه بودن کمک‌ها نیز برایمان اهمیت داشته است. یکی از افتخارات ما کتاب قرآن است که در آن از انفاق یاد شده است که انفاق نیز مستلزم این است که از چیزهایی که دوست داری بتوانی ببخشی. برخی مسؤولان که در برنامه «دست‌خط» حضور پیدا می‌کردند کمک‌های ویژه‌تری را انجام می‌دادند. ما به عنوان رسانه باید فرهنگ‌سازی کنیم.

احمدی، معاون روابط عمومی بسیج مستضعفین در ادامه بیان کرد: آقای رنجبران تهیه‌کننده این برنامه با من تماس گرفت و اشاره‌ای به موضوع این برنامه کرد و این امر باعث همکاری ما شد. برنامه «دست‌خط» می‌تواند الگویی برای سایر برنامه‌های صداوسیما باشد. مردم ما بسیار خیراندیش هستند و خیراندیشی خود را در مراسم‌ عزاداری و مناسبت‌ها نشان داده‌اند. ما باید از مردم برای کارهای خیر استفاده کنیم و تا به امروز نیز نتوانسته‌ایم از این ظرفیت به درستی بهره ببریم.

وی تصریح کرد: ۶۶۰۰ گروه جهادی در بسیج سازندگی وجود دارد که در امور مختلف مشارکت می‌کنند و کار خیر انجام می‌دهند. مجموعه جهادی منتظران خورشید نیز از سال ۸۱ تأسیس شد و شش سال است که کارهای زیادی را برای مناطق محروم انجام داده‌ایم. برای مثال در روستاهای زرندیه، حاشیه‌نشین‌های تهران و چهار روستا در قم کارهای خدماتی انجام شده است. در حال حاضر ما در یکی از شهرهای مرزی کشور که هیچ امکاناتی نداشت کارها و اقدامات موثری انجام داده‌ایم و ۲۰ میلیارد با همکاری مجموعه سپاه در این مجموعه هزینه صرف کرده‌ایم.

احمدی در ادامه به پنج طرح پیشنهادی محرومیت‌زدایی برنامه «دست‌خط» با مشارکت بانک سینا و بسیج سازندگی کرد و اشاره‌ای گفت: ما پنج طرح را در دستور کار خود داریم که به ترتیب عبارت است از ساخت مدارس دو کلاسه در اسماعیل‌آباد کوچکلو (شهرستان زرندیه- استان مرکزی) تا پایان اسفند ماه امسال، تأمین ۲۵ جهیزیه در مناطق محروم سیستان و بلوچستان تا نیمه اسفند امسال، آبرسانی به روستاهای دره کاید (شهرستان دزفول - استان خوزستان) تا نیمه فروردین‌ماه، ساخت ۴ پل عابر رو در منطقه احمد فداله و دره کاید (شهرستان دزفول- استان خوزستان) تا نیمه فرورین و ساخت 90 چشمه سرویس بهداشتی ۲ منظوره در منطقه احمد فداله (شهرستان دزفول- استان خوزستان) تا نیمه فروردین ماه.

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین پژمان‌فر، در این مراسم گفت: مشارکت مردم برای حل مسائل و مشکلات، کار مفید و مایه برکات است. حضور مردم می‌تواند گره‌های کوری را که در کشور وجود دارد باز کند. یکی از نمونه‌های آن دوران هشت سال دفاع مقدس بود. ما برای اینکه بتوانیم مسائل کشور را حل کنیم باید به استفاده از ظرفیت مردم روی بیاوریم.

وی با اشاره به نقش بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی گفت: بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی علاوه بر اینکه برکات فردی شامل حالشان می‌شود، می‌توانند مشکلاتی را از مردم نیز حل کنند. استفاده از ظرفیت مردم از طریق دستگاهی که امین مردم است بهترین راه‌حل است. بانک نیز امین مردم است و مردم می‌توانند به آن اعتماد کنند. بانک‌ها با توجه به تنوعی که دارند اگر پاسخگویی بهتری داشته باشند می‌توانند مردم را جذب کنند.

وی گفت: این کار با ارزش‌ترین کاری است که کارکنان بانک می‌توانستند انجام دهند زیرا تأثیر بسزایی در افرادی دارد که این اتفاقات را می‌شنوند و علاوه بر این بهترین تبلیغات میدانی نیز برای خود بانک است. ما باید بر اساس گفتمان دینی و قانونی این فضای کار خیر را جلو ببریم.

در پایان این مراسم تفاهم‌نامه‌ای که شامل مبلغ اعطا شده به بسیج سازندگی بود، امضاء شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس