کد خبر 69391
تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۰ - ۰۹:۱۸

اعتراض مسالمت آمیز جوانان آمریکایی برای اظهار نارضایتی از سیاست‌های اقتصادی آمریکا با مخالفت پلیس، پرتاب گاز اشک‌آور و دستگیری تعدادی همراه بوده است.

به گزارش مشرق، فارس به نقل از رویترز نوشت: اعتراض مسالمت آمیز جوانان آمریکایی که برای اظهار نارضایتی خود از سیاست‌های اقتصادی آمریکا و در نتیجه بیکاری میلیون‌ها نفر روزها در نزدیکی خیابان وال استریت در نیویورک تجمع کرده بودند با مخالفت پلیس، پرتاب گاز اشک‌آور و دستگیری تعدادی همراه بوده است.
معترضان که از سوی گروهی به نام وال استریت سازماندهی می‌شوند از تاریخ ۲۶ شهریور تجمع خود را در نزدیکی خیابان وال استریت بض بورس آمریکا آغاز کردند . این معترضان که تعدادشان به صدها نفر می‌رسد در پارک
زوکتی نزدیک به خیابان وال استریت دست به تجمع زده‌اند.حدود ۴۰۰ معترض اکنون چندین وز است که شب‌های خود را در این پارک سپری می‌کنند/این تجمع اعتراض‌آمیز بدون ادثه نبوده است و گزارش‌ها حاکی است که پلیس نیویورک در برخی موارد به مت معترضان گاز اشک‌ آور پرتاب کرده و نزدیک به ۸۰ نفر را نیز به دلیل ایجاد ختلال در ترافیک و مسدود کردن رفت و آمد عابران پیاده بازداشت کرده است.
علیرغم این بازداشت‌ها این تجمع اعتراضی در منطقه مالی نیویورک همچنان ادامه دارد و انتظار می‌رود که این تعداد در روزهای آینده بیشتر باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس