مسئولان آمریکایی می‌گویند که سازمان اطلاعات آمریکا اطلاعات بسیار مهم خود را از رئیس‌جمهوری این کشور به دلیل نگرانی از درز یافتن آنها به بیرون، مخفی نگه می‌دارند.

به گزارش مشرق به نقل از «نووستی»، مسئولان سابق و کنونی در سازمان اطلاعات آمریکا می‌گویند که این آژانس برخی از اطلاعات سری و محرمانه را از «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری این کشور به دلیل ترس از درز یافتن آنها به بیرون، مخفی نگه می‌دارند.

روزنامه آمریکایی «وال استریت‌ژورنال» روز چهارشنبه به نقل از این مسئولان، نوشت: نمایندگان سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا از ترامپ اطلاعات بسیار مهم را مخفی نگه می‌دارند زیر آنها می‌ترسند این اطلاعات در دسترس عموم قرار بگیرد و یا اینکه به سرقت روند.

این منابع افزودند، افسران اطلاعاتی آمریکا در برخی موارد «به رئیس‌‌جمهور شیوه‌های اطلاعاتی برای گردآوری داده‌ها را ارائه نمی‌دهند.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس