کد خبر 6890
تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۹:۳۹

چرا مايکروسافت نرم افزارهايش را به صورت رايگان در اختيار نهادهاي غيردولتي روسي مي گذارد؟

به گزارش سرويس فناوري اطلاعات مشرق، مقامات شرکت مايکروسافت ادعا کرده اند دولت روسيه از نرم افزارهاي ضدسرقت اين شرکت، براي تحت نظر گرفتن مخالفان و فعاليت هاي عمومي آنها استفاده مي کند.
از اين رو شرکت مايکروسافت قصد دارد تا با در اختيار گذاشتن رايگان اين برنامه در اختيار گروه هاي غيردولتي اين کشور، مشکل(!) را خاتمه دهد.
پيشنهاد مايکروسافت در روز دوشنبه، با احتياط از سوي فعالان روسي پذيرفته شد، اما طوفاني از بحث و جدل ها را با خود به همراه داشته است. روزنامه نيويورک تايمز طي مقاله در روز يکشنبه، ادعا کرده بود که نمايندگان و وکلاي مايکروسافت در روسيه با دولت همکاري کرده اند تا با زير نظر قرار دادن مشترياني که اين برنامه بر روي رايانه هاي آنها نصب شده است، مخالفان را از ميان بردارند.
برد اسميت، وکيل ارشد اين شرکت اظهار کرده است: "ما بايد مسؤوليت برنامه هاي ضدسرقت خود را قبول کنيم. چه خوب و چه بد." او افزود: "قصد داريم براي حمايت از نهادهاي غيردولتي در روسيه، نسخه هايي يک طرفه از نرم افزارهايمان بسازيم و آنها را در اختيار اين نهادها قرار بدهيم تا آنها را مطمئن کنيم که از نرم افزارهاي اصل و در عين حال امن استفاده مي کنند."
او اظهار کرده که شرکت قصد دارد به فعاليت خود در زمينه توليد برنامه هاي ضد سرقت ادامه دهد اما در عين حال مي خواهد با شروع برنامه اي با نام "مشاوران قانوني نهادهاي غيردولتي"، به نهادهاي کوچک کمک کند.
آناستازيا دنيزووا، رهبر گروه جواناني که بر روي مساله تضاد نژادي کار مي کنند، در اين مورد گفته است: "هر چند اين تصميم دير اتخاذ شد، اما بهتر از اين بود که هيچ کاري انجام نشود. از اينکه مايکروسافت به درستي تصميم گرفته از حقوق بشر حمايت کند، خوشحالم."
نيويورک تايمز جزئياتي را درباره گروه موج بايکال در روسيه ارائه داده است. اين گروه روسي به دنبال اين هستند که رئيس جمهور را متقاعد سازند تا لوله هاي نفتي را از سواحل حساس درياچه بايکال دور کند.
ليليا شابانوا، رئيس انجمن حقوق بشر با نام گولوس، ادعا کرده است فعاليت هاي اين گروه در شهر سامارا، به علت اين نرم افزارها 2 سال است که متوقف شده است.
خانم دنيزوا و همکارانش از بازرسي ها و بازبيني هاي پي در پي مالياتي بسيار گله دارند و از آنها با نام آزارهاي بي پايان ياد مي کنند. اما او ادعا مي کند سال گذشته مقامات محلي با بکارگيري نرم افزارهاي ضدسرقت، به دفتر کار آنها هجوم آورده و به دنبال نرم افزارهاي غيرقانوني گشته اند.
او افزود: "5 مرد با حمله به دفتر کار ما در آن را شکستند و بدون معرفي خود، رايانه هايمان را جمع کرده و با ماشينهايشان که نام هيچ سازماني بر روي آنها نوشته نشده بود، از آنجا خارج شدند. سپس به خانه من آمدند و رايانه شخصي ام و نت بوک همسرم را با خود بردند."

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس