به گزارش مشرق،
حجتالاسلام سید محمدحسن ابوترابی فرد در مراسم گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی که به همت مجمع هماهنگی پیروان امام و رهبری استان قم در مسجد حضرت حضرت ابوالفضل خیابان شاه ابراهیم برگزار شد، با بیان اینکه آیات قرآن کریم نقشه راه مطلوبی برای تعالی و تکامل جامعه اسلامی است، اظهار کرد: یکی از موارد توحید خداوند متعال، توحید در خالقیت بوده که به معنای پذیرش خالق بودن اوست.
وی با تأکید بر اینکه انسان موحد علاوه بر توحید در خالقیت ویژگی توحید در ربوبیت خداوند متعال را پذیرفته است، اضافه کرد: خداوند متعال به عنوان تنها مدیر جهان هستی بوده و پذیرش توحید در ربوبیت دومین مرحله تکامل انسان است.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شیطان به مقام والای توحید در عبودیت نائل نشده است، تصریح کرد: جامعه برای رسیدن به اوج باید در مقام بندگی قرار گیرد؛ هر چند رسیدن به این جایگاه پایان کار نیست، بلکه آغاز حرکت تکاملی انسان است.
وی، رسیدن به مقام انسانیت را نیازمند گذر از مقام عبودیت دانست و مطرح کرد: رسیدن به موفقیت و پیروزی نیازمند ماندگاری در مسیر بندگی خداوند متعال است.
ابوترابیفرد، ایستادگی و مقاومت در مسیر خداوند متعال را ویژگی برتر امام خمینی(ره) خواند و عنوان کرد: این شخصیت تا پایان مسیر مقابل تهدیدها، فشارها و دشمنیها ایستادگی کرد و توطئهها و فتنهها نتوانست او را از مسیر منحرف کند، به همین علت در وصیتنامه از قلب آرام خود سخن به میان آورده است.
وی با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی طی دهههای اخیر با تهدیدهای مختلف روبهرو بوده است، اضافه کرد: استقامت در راه، رمز موفقیت انقلاب اسلامی است و شعار مردم ایران همان شعار امام خمینی(ره) در سال 42 بوده و تغییری نکرده است که نتیجه آن ایستادگی در مقابل قدرتهای بزرگ از جمله آمریکا و انگلیس در مسیر اهداف اسلام است.
نماینده مردم تهران در مجلس نهم تشریح کرد: ملت ایران با صبر و اقتدار زیر پرچم انقلاب ایستاده و با تبعیت از رهبری مخالف مستکبران و ظالم مقاومت میکنند که این هویت انقلاب اسلامی است.
وی با بیان اینکه خداوند متعال برای انسانهای مؤمن جایگاه مشخصی را در نظر گرفته است، اضافه کرد: ملت ایران پیروز است و براساس آیات قرآنی ملتی که مقابل قدرتهای شیطانی ایستاده نباید از هیچ چیزی جز خداوند متعال ترس داشته باشد.
ابوترابیفرد از پیروزی رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس یاد کرد و ادامه داد: نمایندگان صلیب سرخ با حضور در زندانهای بعثی میگفتند که رزمندگان ایرانی در زندانها، جمهوری اسلامی تشکیل داده که فقط پرچم آن متفاوت است.
وی با اشاره به اینکه هیچ کشوری رسیدن نظام اسلامی به قدرت را باور نمیکرد، تأکید کرد: اکنون این نظام را موثر در منطقه و معادلات سیاسی فرامنطقهای میدانند و همگان این موضوع را باور دارند. در انتخابات اخیر آمریکا شاید مناظرهای نبود که بدون بردن نام ایران انجام شود.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی در کشورهای مختلف آرمانهای امام خمینی(ره) را ترویج داده است، اظهار کرد: اندیشههای رهبری در لبنان قدرت سیاسی را در دست دارد و مقاومت اسلامی حرف اول و آخر را در منطقه میزند.
وی مطرح کرد: اکنون انقلاب با همه هویت خود در کشور عراق مقابل استکبار رسیده و همچنین به عنوان یک قدرت ایستاده در برابر استکبار در یمن به خوبی قابل مشاهده است.
ابوترابی عنوان کرد: نظام اسلامی اکنون امنیت ایران، خلیج فارس و کشورهای منطقه را در برابر قدرتهای شیطانی تأمین کرده و به تعبیر مقام نخست اطلاعات ارتش آمریکا قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران قدرت نظامی آمریکا را در منطقه جنوب غربی آسیا مهار کرده است.
وی با اشاره به اینکه در سالهای گذشته دشمنان با دستور اهداف خود را در منطقه دنبال میکردند، اضافه کرد: اکنون با لشکرکشی هم نمیتوانند اهداف خود را تحقق بخشند، این دستاورد آرمان الهی امام خمینی(ره) برگرفته از آموزههای قرآنی است.
ابوترابیفرد یادآور شد: امروزه یک کاروان بزرگ علمی حرکت خود را در نظام اسلامی آغاز کرده است و دکتر علیمحمدیها از مقطع ابتدایی تا پایان تحصیلات دانشگاهی خود را در ایران سپری کرده و به عنوان یک مرجع علمی در جهان شناخته شدهاند.
این کارشناس سیاسی از نیروی انسانی به عنوان ستون پیشرفت و توسعه نام برد و ادامه داد: اکنون نیروی انسانی تربیت شده داخل در عرصههای مختلف علمی وجود دارد که میتوانند در بخشهای مختلف نظام نقشآفرین باشند، دانشگاه تهران یک ظرفیت متراکم علمی را خلق کرده است و در برخی رشتههای علمی از جمله نانو در گروه برترینها قرار داریم.
وی با تأکید بر اینکه دستاورد کنونی نظام اسلامی نشان از ایستادگی ملت ایران برای حفاظت از آرمانهاست، تصریح کرد: اکنون در میانه راه قرار داریم، چراکه ظرفیتهای کمنظیری در اختیار است که برای فعالسازی آنها باید گامهای مهمی را برداریم.
ابوترابیفرد، تبدیل شدن جمهوری اسلامی ایران به یک قدرت بزرگ اقتصادی را از اولویتهای مورد نیاز دانست و عنوان کرد: باید به سرعت در گروه سه کشور نخست اقتصاد آسیا باشیم و برای رسیدن به این هدف باید تولید مبتنی بر دانش و علم و اقتصاد برآمده از توان ملت نه اقتصاد دولتی را دنبال کنیم.
وی یادآور شد: تا زمانی که شغل را حضور در یک نهاد دولتی میدانیم کشور به نتیجه نمیرسد چرا که شغل باید کار باشد نه حقوق؛ هشت ساعت کار مفید میتواند کشور را به سمت اهداف هدایت کند اما با بهرهوری پایین و اقتصاد نامطلوب نمیتوانیم کاری کنیم.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خدمات بسیار پایین اما هزینههای پرداختی بسیار بالاست، تصریح کرد: این وضعیت با اقتصاد مقاومتی همسو نیست. در مصرف آب، گاز و انرژی آمارهای مطلوبی وجود ندارد به همین علت ایران نمیتواند به یک قدرت اقتصادی تبدیل شود. باید راه را با استقامت ادامه دهیم نه اینکه در هنگام فشار و مشکل از بانک مرکزی استفاده کنیم.