رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال گفت: در صورت اعلام تست مثبت دوپینگ بازیکنان از طریق فدراسیون اطلاع رسانی صورت خواهد گرفت.

به گزارش مشرق، دکتر توحید سیف برقی در مورد مثبت شدن نمونه دوپینگ یک فوتبالیست لیگ برتری گفت:  تاکنون هیچ پاسخ مثبتی دوپینگ از ستاد مبارزه با دوپینگ و فیفا به فدراسیون فوتبال اعلام نشده است و شایعه مثبت بودن دوپینگ بازیکنان لیگ برتر را از سوی کمیته پزشکی تکذیب می کنم.

وی در ادامه بیان کرد: در همین راستا کلیه اخبار و شایعات درخصوص دوپینگ بازیکنان تیم های لیگ برتری صددرصد کذب محض است و از رسانه های گروهی درخواست می شود ضمن حفظ شان بازیکنان فوتبال کشورمان از دامن زدن به شایعات جدا پرهیز کنند.

دکتر سیف در پایان اظهار داشت: در صورت اعلام تست مثبت دوپینگ بازیکنان به فدراسیون فوتبال، کمیته پزشکی براساس آیین نامه های جاری فیفا درخصوص موارد مثبت دوپینگ از طریق سایت رسمی فدراسیون فوتبال اطلاع رسانی می کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس