کد خبر 68649
تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۰

امير "كاشاني فرد" گفت: از قابليت‌هاي ويژه سوخو 24 كه مشابه هواپيماهاي جنگنده بمب افكن اف111 آمريكا است، پرواز اتوماتيك در ارتفاع پست و مصون ماندن آنها از ديد رادارهاست.

به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق، امير خلبان 'عبدالله كاشاني فرد' روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار حوزه دفاعي ايرنا، هفته دفاع مقدس را به ملت ايران و فرمانده معظم كل قوا تبريك گفت و ياد و خاطره جانفشاني هاي رزمندگان اسلام در هشت سال مقاومت و پايداري را گرامي داشت.
وي با بيان اين كه امروز متخصصان متعهد ايراني توانسته‌اند به دانش طراحي و ساخت هواپيماهاي جنگي دست يابند، اظهار داشت: در اين راستا، امروز توانسته‌ايم از صفر تا 100 هواپيماهاي جنگي صاعقه را كه از جمله هواپيماهاي نسل چهارم است در كشور توليد كنيم و اين هواپيما در رزمايش بزرگ فدائيان حريم ولايت حضوري موثر داشت.
معاون طرح و برنامه نيروي هوايي ارتش افزود: هواپيماي جنگي صاعقه در اين رزمايش توانست با موفقيت در مراحل تمريني و اصلي عمليات با استفاده از انواع مهمات سبك و سنگين، مشقي، جنگي و همچنين هوشمند نقطه زن، اهداف تعيين شده را با موفقيت منهدم كند.
وي با بيان اين‌كه در مراحل بعدي پيش‌بيني‌هاي خوبي براي ارتقاي سامانه‌هاي مختلف هواپيماي بومي صاعقه شده است گفت: با برخورداري از هواپيماي صاعقه كه از نوع هواپيماهاي جنگنده سبك و مقرون به صرفه است، ديگر گرفتار تامين سلاح و قطعات آن نخواهيم بود.
امير سرتيپ كاشاني‌فرد افزود: از ويژگي‌هاي هواپيماي صاعقه، سبك بودن و نياز به تعداد نفرات كمتر براي آماده‌سازي و نياز به حداقل زمان لازم براي شروع پرواز است.
معاون طرح و برنامه نيروي هوايي ارتش خاطرنشان كرد: هواپيماي جنگنده صاعقه مي تواند بخوبي در رهگيري هوايي و شناسايي تهديدهاي هوايي شركت كند و قابليت اجراي عمليات تاكتيكي را دارد.
به گفته اين مقام نظامي، هواپيماي بومي صاعقه كه در حال توليد انبوه در كشور است، از قابليت استفاده از موشك هاي راداري، حرارتي و سامانه تيراندازي برخوردار است.

** هواپيماي جنگنده بمب افكن اف4
اميرسرتيپ كاشاني‌فرد در ادامه با اشاره به جايگاه هواپيماهاي جنگنده بمب افكن اف4 در نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران گفت: اين جنگنده يك هواپيماي چندمنظوره است كه قابليت پرواز در تمامي شرايط جوي و انجام عمليات را دارد.
معاون طرح و برنامه نيروي هوايي ارتش افزود: هواپيماي اف 4 از قابليت حمل انواع موشكهاي حرارتي، ليزري، راداري و تلويزيوني با سطح حجم تسليحاتي سبك تا سنگين برخوردار است.
وي حضور هواپيماي اف 4 در رزمايش اخير فدائيان حريم ولايت 3 را نيز چشمگير خواند و خاطرنشان كرد: هواپيماي اف 4 در اين رزمايش به صورت دسته اي عمليات هاي مختلف رهگيري، تيراندازي، حمل انواع بمب هاي با وزن‌ مختلف و شناسايي اهداف و بمباران آنها را با موفقيت انجام داد.
امير سرتيپ كاشاني فرد اظهارداشت: از ويژگي‌هاي منحصربه فرد هواپيماي جنگنده بمب افكن اف 4، سوخت‌گيري در شب است كه رده پروازي اين نوع هواپيما را از يك هزار و 500 كيلومتر به بالا افزايش مي دهد.
وي در ادامه از عمليات 'اچ 3' توسط جنگنده بمب‌افكن‌هاي اف 4 به عنوان نمونه اي از افزايش مدت زمان پروازي براي اين نوع هواپيما ياد كرد كه در دوران هشت ساله دفاع مقدس و در عمق خاك عراق و با انجام دو مرحله سوخت‌گيري در آسمان انجام شد.
اين مقام نظامي يادآور شد: سامانه‌هاي موشك هاي ليزري هواپيماي جنگنده بمب افكن اف 4 توسط متخصصان توانمند نيروي هوايي ارتش راه اندازي شده است كه در عمليات تاكتيكي اين نيرو تمرين مي شود و در صورت نياز و با توجه به نوع تهديدات دشمن مي توانيم از اين سامانه‌ها براي دفاع از كشور بهره گيريم.

** جايگاه هواپيماهاي جنگنده سوخو 24 در نيروي هوايي ارتش
معاون طرح و برنامه نيروي هوايي ارتش همچنين گفت: جنگنده بمب افكن سوخو 24 از ديگر هواپيماهاي راهبردي است كه به عنوان يكي از تجهيزات سازماني نيروي هوايي مورد بهره برداري قرار گرفته است.
امير سرتيپ كاشاني فرد افزود: از ويژگي‌هاي منحصر به فرد اين نوع هواپيما آن است كه در صورت روشن بودن رادار دشمن در منطقه و به دليل توانايي حمل موشك هاي ليزري قادر است كه هرگونه فركانس موشكي دشمن را شناسايي و با متمركز شدن بر روي مراكز راداري و هواپيماهاي دشمن، به طور اتوماتيك اين مراكز و هواپيماها را به طور صددرصد منهدم كند.
معاون طرح و برنامه نيروي هوايي ارتش با بيان اينكه اين نوع هواپيماها از توانمندي‌هاي بيشتري برخوردار است، گفت: اين نيرو در حال ارتقاي توانمندي‌هاي ديگر اين هواپيما و رساندن آن به جايگاه خود به عنوان يك هواپيماي راهبردي است.
امير سرتيپ كاشاني فرد افزود: از قابليت‌هاي ويژه اين هواپيما كه مشابه هواپيماهاي جنگنده بمب افكن اف111 آمريكا است، پرواز اتوماتيك در ارتفاع پست و مصون ماندن آنها از ديد رادارهاست.
معاون طرح وبرنامه نيروي هوايي ارتش تصريح كرد:از ديگر توانمندي‌هاي اين هواپيما در جنگ الكترونيك پيشرفته است كه توسط متخصصان اين نيرو ايجاد شده و مي تواند كارآيي‌هاي بالايي در انجام ماموريت‌ها داشته باشد.
وي گفت: هواپيماي سوخو 24 توانايي از كار انداختن تمامي رادارها و موشكهاي دشمن در منطقه را دارد و مي تواند به عنوان هواپيماي پيشرو، سامانه جنگ الكترونيك را به كار گيرد و هواپيماهاي ديگر به دنبال آن براي بمباران اهداف دشمن وارد عمل شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • طاهر ۱۲:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۷/۰۴
    3 1
    اي كاش يه روزي مي شد كه خود ما ايرانيها مي تومستيم هواپيما توليد كنيم تا اينقدر از هواپيماهاي آمريكايي و روسي كه اكثرا" هم قديمي هستند تعريف نمي كرديم. البته بايد از تقويت صنايع خودرو سازي شروع كنيم. انشاءالله
  • حسین ۱۸:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۰
    0 0
    اگر میشود عکس هم بگذارید
  • حسین ۱۵:۱۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۱۶
    0 0
    انقدر خوب دریغ از نظر
  • محسن ۱۲:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۳
    2 0
    خسته نباشید به کلیه پرسنل نظامی کشور مخصوصاً نیروی هوایی که همواره تضمین کننده اصلی ترین سد دفاعی کشور هستند. اما نکته مهم اینکه چنین ابزاری که اینگونه از آن تعریف میکنیم ، خود نمونه کوچکتری ار آن چیزی است که در دست سازندگان روسی و آمریکایی قرار دارد... با اینحال ما چه کرده ایم؟ اگر روزی خدای ناکرده اتفاقی بیفتد چه در دست داریم؟؟؟ مسئولین نظامی برای ملت شفاف سازی کنند.
  • امیر حسین ۱۳:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۲
    1 0
    ضمن خسته نباشید باید بگم که ایران یا باید همت کته و خودش جنگنده پیشرفته و مطابق با استاندارد های ناتو بسازه،(البته شاید ساختن و صداشو در نمی یارن) یا باید تعداد زیادی جنگنده پیشرفته از روسیه بخرن. فکر می کنم40 تا 50 فروند میگ 35 ویا 100 تا 120 فروند سوخو 27 کافی باشه.البته شنیدم از وزیر دفاع کشورمون که می گفت می خواهیم با همکاری با روسیه جنگنده بسازیم.اگه این اتفاق بیافته خیلی خوب میشه.مثل روسیه و هندوستان که باهم سوخو تی 50 رو ساختن .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس