کد خبر 683923
تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۸

نیروهای امنیتی مغرب امروز موفق شدند یک عملیات تروریستی بزرگ داعش در این کشور را خنثی کنند.

به گزارش مشرق، وزارت کشور مغرب در بیانیه‌ای با اشاره به متلاشی شدن یک باند تروریستی در این کشور اعلام کرد که نیروهای امنیتی مغرب یک عملیات تروریستی بزرگ را خنثی کردند.

در بیانیه وزارت کشور مغرب آمده است: در راستای رصد تهدیدات تروریستی که امنیت کشور را هدف قرار می‌دهد، دفتر مرکزی تحقیقات قضایی وابسته به اداره کل نظارت بر کشور موفق شد یک طرح تروریستی خطرناک داعش را خنثی کرده و یک باند تروریستی متشکل از 7 عنصر را متلاشی کند.

پایگاه «بانوراما الشرق‌الأوسط» با اعلام این خبر افزود که یک مسلسل مجهز به دوربین دید در شب، 7 قبضه اسلحه هفت تیر، مقادیر زیادی گلوله، چهار عدد چاقوی بزرگ، دو دستگاه بی‌سیم، مقادیری لباس نظامی و تجهیزات و مواد شیمیایی و مایعاتی که احتمالا در تولید مواد منفجره به‌کار می‌رود و نیز دو جلیقه مجهز به کمربند انفجاری از این افراد کشف و ضبط شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس