به گزارش خبرنگار جنگ نرم مشرق؛ بنیامین نتانیاهو در سخنرانی خود در سازمان ملل بار دیگر نشان داد که از سمت و سوی خیزش عمومی جهان عرب به سمت انقلاب اسلامی ایران وحشت دارد. وی با اشاره به تحولات كشورهای عربی در منطقه و تقاضای فلسطین برای عضویت دایم کشور مستقل فلسطینی در سازمان ملل هشدار داد، "بهار عربی" میتواند به "زمستان ایرانی" تبدیل شود و به روی كار آمدن دولت های اسلامگرا منجر شود.
بنیامین نتانیاهو که با وقوع بیداری اسلامی در منطقه، موجودیت اسرائیل را در خطر می بیند پنج ماه پیش نیز در مصاحبه ای با خبرگزاری فرانسه به هراس خود از الگوگیری انقلابهای منطقه از انقلاب اسلامی ایران اذعان کرده و گفته بود: "ايران با سوار شدن بر امواج خيزش های جاری و تلاش برای سوءاستفاده از آن، می کوشد که سمت و سوی اين رخدادها را به مسير انقلاب ۳۲ سال پيش ايران بکشاند. بهار اعراب، ممکن است به زمستان ايرانی بینجامد، زيرا دور نيست که حاصل خيزشها، نه حکومتهای مردمسالار، بلکه نظامهایی شبيه ايران باشد."
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حالی از لفظ بهار عربی و زمستان ایرانی استفاده می کند، که به خوبی میداند شکوفههای بهارانقلاب اسلامی در زمستان1357 دمیده و اینک پس از 32 سال هوای بهاری را به سرزمینهای عربی کشانده است.
بنیامین نتانیاهو که هنوز طعم تلخ شکست در جنگ 22 روزه غزه را به دهان دارد، در مجمع سازمان ملل گفت: "اسرائیل آماده است که یک کشور فلسطین در کرانه باختری داشته باشد اما پذیرای یک غزه دیگر در آنجا (کرانه باختری) نیستیم."
وی با تکرار ادعای همیشگی خود در تروریست خواندن حماس، ادعا کرد: "در حالی که حماس بر غزه حاکم است، چگونه میشود فلسطینیها بدون امضای صلح با اسرائیل بخواهند از عضویت کامل خود در سازمان ملل سخن بگویند و اسرائیل در معرض تهدید اسلامگرایان باشد."
نخستوزیر افراطی رژیم اسرائیل از نیاز کشورش به عمق استراتژیک گفت و درحالی که کشورش همیشه به تهدید و جنگ افروزی اشتغال داشته، ادامه داد، اسرائیل کشوری بسیار کوچک است و باید نیازهای امنیتیاش تامین شود.
نخستوزیر رژیم اسرائیل، به ایران و رئیس جمهور آن محمود احمدینژاد اشاره کرد و آن را قرینه و دلیلی برای نگرانیهای امنیتی اسرائیل عنوان کرد.
درحالی که دولت بنیامین نتانیاهو، با انتقادهای شدید درباره شکست روند صلح روبروست، وی دولت خود را طرفدار آشتی دانست و شهرکهای یهودینشین در سرزمینهای اشغال شده فلسطینی را به عنوان علت شکست مذاکرات آشتی رد کرد.
بنیامین نتانیاهوهمچنین از مجمع عمومی سازمان ملل نیز انتقاد کرد که به گفته او «سال به سال» اسرائیل را محکوم میکند و گفت: "این روی تلخ نهاد سازمان ملل است. این تئاتر پوچی است." وی در ادامه به «کنترل» حزبالله بر لبنان اشاره کرد و گفت که همین لبنان هماکنون ریاست شورای امنیت را بر عهده دارد.
محمود عباس روز جمعه در خواست رسمی خود برای عضویت فلسطین در سازمان ملل را تقدیم بان کی مون کرد. بان کی مون، این درخواست را به اطلاع شورای امنیت میرساند و اعضای دایم و غیر دایم به آن رای میدهند و سپس در مجمع عمومی به رای گذاشته میشود.
آمریکا نیز، به عنوان یکی از پنج عضو داری حق وتو گفته است این درخواست را وتو خواهد کرد و فلسطینیها هم گفتهاند که درخواست خود را به مجمع عمومی ارجاع میدهند.اگر فلسطینیها در شورای امنیت رای نیاورند، و مجمع عمومی به عضویت آنها رای دهد، فلسطین به عنوان یک «کشور غیر عضو» سازمان ملل خواهد بود.
نکته قابل تامل آن است که مراکز تحقیقات استراتژیک آمریکا که برای براندازی حکومت اسلامی ایران، استراتژی قورباغه را ارائه کرده بودند که بر اساس روش طبخ فرانسوی قورباغه، محیط اطراف ایران باید داغ میشد تا ایران زندهپز شود؛ اکنون منطقه در شرایطی به سر میبرد که کشورهای محیط اسرائیل و منطقه خاورمیانه، آنچنان علیه صهیونیسم داغ شده است که اسرائیل در آن سوخته و نابود میشود.