به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق، روزنامه یومیوری در شماره روز دوشنبه خود نوشت، هدف از این حمله اینترنتی نفوذ به رایانه های بزرگترین کارخانه های طرف قرار داد دولت ژاپن در زمینه طراحی و ساخت قطعات زیردریایی، موشک و نیروگاه های برق هسته ای این کشور بوده است.
سخنگوی صنایع سنگین متیسوبیشی گفته بود در این حمله سایبری که نخستین حمله از نوع خود به صنایع دفاعی ژاپن به شمار می رود، اطلاعاتی به سرقت رفته است.
وزارت دفاع ژاپن ماه گذشته در گزارشی هشدار داد درپی حملات اینترنتی به سامانه های رایانه ای برخی از شرکت های آمریکایی از جمله لاکهید مارتین و دیگر پیمانکاران صنایع دفاعی آمریکا، مراکز دفاعی حساس ژاپن نیز باید مراقبت های بیشتری برای مقابله با حملات مشابه به عمل آورند.
به نوشته یومیوری، دست کم هشت نوع مختلف از ویروس های رایانه ای از جمله تروجان، در شبکه رایانه ای دفتر مرکزی صنایع سنگین میتسوبیشی و کارخانه های آن شناسایی شده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از توکیو، صنایع سنگین میتسوبیشی، بزرگترین پیمانکار دفاعی ژاپن در سال منتهی به مارس گذشته دویست و پانزده مناقصه وزارت دفاع ژاپن را به ارزش سه میلیارد و چهارصد میلیون دلار از آن خود کرد.
این مبلغ نزدیک به یک چهارم بودجه سالانه وزارت دفاع ژاپن محسوب می شود.