رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه روند بررسی اختلاس ۳ هزار میلیاردی با جدیت توسط مجلس و قوه قضائیه رسیدگی می‌شود، تصریح کرد: نباید این پرونده را درگیر جریانات سیاسی کشور کرد.

به گزارش مشرق، علی لاریجانی در نشست خبری امروز -دوشنبه ۲۸ شهریور- درباره موضع جمهوری اسلامی در قبال اتفاق‌های سوریه گفت: تحولات این کشور دو بعد داخلی و خارجی دارد و به هیچ وجه با آنچه که در بحرین و یمن در حال وقوع است، شباهت ندارد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مقام‌های سوری باید به مطالبات مردم در داخل کشورشان به‌طور کامل توجه کنند که هم اکنون برخی اصلاحات در این باره در حال انجام است.

لاریجانی با تشریح ابعاد خارجی تحولات سوریه گفت: اخباری به گوش می‌رسد که از مرزهای این کشور سلاح وارد می‌شود. در این باره تحقیق شد و صحت موضوع به اثبات رسید که برخی کشورها با تبلیغات رسانه‌ای و اعزام نیرو و ارسال سلاح به سوریه قصد اثرگذاری بر تحولات را دارند.

وی ادامه داد: کسانی که به سوریه نیرو و سلاح می فرستند و با تبلیغات منفی، بنزین روی آتش وقایع این کشور می‌ریزند، باید پاسخگو باشند؛ آنها که در کشورشان حتی خانم‌ها اجازه رانندگی ندارند، چگونه می‌توانند برای سایر ملت‌ها دغدغه داشته باشند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کشورهای مداخله کننده در سوریه با دموکراسی غریبه هستند و مجالس آنها هنوز به شکل امیرنشینی اداره می شود، در حالی که دموکراسی رمز امنیت و سعادت مسلمانان در منطقه است.

قوه قضائیه در برخورد با مفسدان اقتصادی هیچ اغماضی نخواهد کرد
علی لاریجانی در باره رسیدگی به تخلفات مفسدان اقتصادی گفت: باید مشخص شود این افراد از چه روش‌هایی استفاده می کردند و قوه قضائیه نیز در برخورد با آنها هیچ اغماضی نخواهد کرد.
علی لاریجانی ، درباره حمایت از کشور فلسطین در برابر اقدام کشورهای غربی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در هر شرایطی  و در تمامی صحنه‌ها مدافع کشور فلسطین است؛ ایران معتقد است نقطه کانونی برای همه کشورهای مسلمان باید فلسطین باشد و هیچ کسی نباید فریب برخی از تبلیغات را بخورد.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برخی از کشورهای غربی برای ایجاد چالش در این زمینه تلاش می‌کنند. قاعدتا کشورهای اسلامی باید عزم راسخی داشته باشند و به زوایای حقوق مسلمانان توجه کنند؛ ما با دقت تمام مسائل مربوط به این کشور را دنبال می‌کنیم و درخواست داریم برای احیای حقوق مردم فلسطین مسئله تشکیل این کشور باید در سازمان ملل متحد مطرح شود.
 
کسی نمی‌تواند برای دستگاه قضایی در رسیدگی به تخلفات مزاحمت ایجاد کند

لاریجانی در باره مسئله رسیدگی به مفسدان اقتصادی، پرونده بیمه و اختلاس اخیر گفت: مسئله بیمه در حال پیگیری است و کسی نمی‌تواند برای دستگاه قضایی در مورد رسیدگی به این پرونده‌های مزاحمت ایجاد کند.

وی در باره رسیدگی به تخلف افراد مسئول در این موارد تصریح کرد: ما معتقدیم فقط نباید به پرونده افراد دون پایه رسیدگی شود، بلکه باید همه کسانی که در این مورد نقش داشته‌اند، چه تخلف کرده‌اند و چه تبانی و تقصیراتی را داشته‌اند، رسیدگی لازم انجام شود و این قابل اغماض نخواهد بود.

نماینده مردم قم در مجلس تاکید کرد: حداقل بررسی‌های اولیه در مجلس منتج به این شد که به تمامی تخلفات رسیدگی شود و دستگاه قضایی نیز باید از روش‌های منطقی برای رسیدگی به این پرونده استفاده کند.

لاریجانی گفت: کمیسیونی هم در مجلس برای رسیدگی به این مسئله و کار نظارتی بر روی تخلفات این پرونده‌ها تشکیل شده است.

وی تاکید کرد: موضوع اساسی این است که باید ریشه یابی شود که این افراد برای انجام این تخلف از چه روش‌هایی استفاده کرده‌اند و در نهایت با آنها برخورد قانونی شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در باره عدم اجرای مصوبات مجلس از سوی قوه مجریه بیان کرد: بسیاری از مصوبات اجرایی شده و برخی از آنها که اجرایی نشده تخلف دولت به شمار می‌رود؛ هر یک از اینها در حال پیگیری در کمیسیون‌های مربوط است که اگر انجام نشود، به قوه قضائیه ارجاع می‌شود.

مجلس از خیزش‌های منطقه حمایت می‌کند
رئیس مجلس شورای اسلامی درباره طرح حمایتی مجلس از خیزش‌های منطقه گفت: مجلس از نخستین نهادهای جمهوری اسلامی ایران بوده که از خیزش‌ها و انقلاب‌های منطقه حمایت کرده است.
علی لاریجانی، درباره طرح حمایتی مجلس از خیزش‌های منطقه و موج بیداری اسلامی گفت: مجلس جزو نخستین نهادهایی بود که از خیزش‌ها و انقلاب‌های منطقه حمایت کرد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مجلس از ابتدای قیام‌ها که با قیام تونس آغاز شد، اعلام موضع حمایتی کرد و عده‌ای از انقلابیون سفری به ایران و نشستی در مجلس داشتند.

وی ادامه داد: دفاع از حقوق انقلابیون ضروری است و من هم در ابتدای قیام تونس در نشستی که در امارات برگزار شد، اعلام موضع کردم و حمایت جمهوری اسلامی را از خیزش‌های منطقه اعلام کردم.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ایران به عنوان حامی انقلاب‌های منطقه باید از تمام امکانات برای حمایت انقلابیون و ایجاد ثبات منطقه استفاده بگیرد.

طرح نظارت بر مجلس در دستور کار فردا
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس موارد را براساس اولویت پیگیری می‌کند، تصریح کرد: طرح نظارت بر نمایندگان در جلسه فردا مطرح و در صورت تصویب از همین مجلس اجرا می‌شود.
علی لاریجانی،در باره طرح نظارت بر عملکرد نمایندگان مجلس گفت: این طرح در دستور کار جلسه فردا قرار دارد و در صورت تصویب اجرا می‌شود.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این طرح ظرف یک هفته بررسی می‌شود و به شورای نگهبان ارسال می‌شو‌د که پس از بررسی شورای نگهبان به مرحله اجرا درخواهد آمد.

وی با بیان این که از عمر مجلس هشتم ۸ ماه باقی مانده افزود: در صورت تصویب این طرح در همین مدت باقی‌مانده در مجلس هشتم اجرا خواهد شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سئوال که چرا مدت طولانی از تصویب این طرح گذشته تصریح کرد: مجلس موارد را بر اساس اولویت بررسی می‌کند و در دستور کار قرار می‌دهد و مسائلی فوری مثل اختلاس سه‌هزار میلیارد تومانی به وجود می‌آید که باید در سریع‌ترین زمان ممکن بررسی شود.
 
وعده سه برابر شدن یارانه ها ضمانت اجرایی ندارد
رئیس مجلس شورای اسلامی در رابطه با امکان تحقق وعده سه برابر شدن یارانه ها که از سوی دولت مطرح شده گفت:‌ فکر نمی کنم که اقتضائات مالی در این حد باشد که وعده سه برابر شدن یارانه ها به مردم داده شود چرا که دولت هنوز در اجرای این طرح نواقصی دارد که باید حل شود و وعده سه برابر شدن یارانه ها نمی تواند بحثی اجرایی باشد.
علی لاریجانی در پاسخ به این سوال که گزارش دیوان محاسبات کشور حکایت ازاین دارد که نیمی از منابع هدفمندی یارانه ها از جایی غیر از افزایش حامل های انرژی تعیین شده است، در مورد غیرقانونی بودن این کار دولت گفت:‌گزارش دیوان محاسبات به عنوان یک مرکز اصلی نظارتی، که طبق قانون اساسی باید این نظارت را انجام دهد حکایت از این موضوع داشت که برخی از برداشت ها، برداشت هایی نیست که مطابق قانون باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: البته دولت در این باره می گوید من این رقم را موقت گرفته ام و بعد آن را برمی گردانم اما این عمل دولت باید در کانال قانونی صورت می گرفت که البته این اجازه در قانون به دولت داده نشده است.

 تخلف دولت به اصل ۹۰ رفت

لاریجانی با اعلام اینکه تخلف دولت باید در کمیسیون اصل نود مورد بررسی قرار گیرد، گفت:‌ من گزارش دیوان محاسبات را به کمیسیون برنامه و بودجه و همچنین به کمیسیون اصل نود مجلس ارجاع دادم تا این موضوع در حضور مسئولان اجرایی بررسی گردد.

نماینده مردم قم در پاسخ به این سوال که اگر این تخلف اثبات شود چقدر از هدف اصلی اجرای این قانون دور شده ایم، گفت: اگر تامین اعتبار برای پرداخت یارانه ها از منابع دیگری گرفته شده باشد ما از هدف اصلی دور شده ایم.

لاریجانی در پاسخ به این سئوال که استقراض دولت از منابع در سال ۸۹ صورت گرفت و تاکنون بازپرداختی از سوی دولت نبوده است،‌گفت:‌ دولت ابتدا عنوان کرد که ما منبعی را باید داشته باشیم تا آن را به مردم بدهیم و در نهایت این مقدار را پس خواهیم داد اما هنوز گزارشی از این تبادل به دست ما نرسیده است.

 دولت ادعایش را برای اصل ۹۰ ثابت کند

رئیس قوه مقننه با تاکید بر اینکه دولت باید این ادعا را در کمیسیون اصل نود ثابت کند، گفت: اگر این پول برگردانده شده باشد این خیلی عجیب نیست چرا که در ابتدا باید منابعی که در قانون ذکر شده بود به دولت واگذار می شد البته ظاهرا دولت اجازه برداشت از برخی از این منابع را نداشته،،این در حالی است که اگر دولت این رقم را برگردانده باشد تخلف به آن صورت قوی نیست.

لاریجانی با اعلام اینکه برنگرداندن این رقم به معنای دور شدن از هدف هدفمند کردن یارانه ها است، تصریح کرد: چرا که  نیت اصلی از تصویب این طرح  در مجلس اصلاح قیمت ها بود تا در نهایت قسمتی از منابع به مردم ، قسمتی از آن برای اصلاح بخش تولید، قسمتی برای بهبود حمل ونقل و همچنین بهداشت مردم خرج شود و اگر از منبع دیگری صرف این کار شود نقض قرض صورت گرفته است.

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه اطلاعات ما تا این ساعت نشان می دهد که ازاین منابع برای عمران استفاده نشده است و بلکه بیشتر برای پرداخت به مردم استفاده شده گفت:در قسمتی که کمک به تولید شده نواقصی وجود دارد و هم در قسمت هایی که مربوط به اصلاح بخش حمل و نقل در کشور بود تخلفاتی نیز صورت گرفته است که در کمیسیون اصل نود و کمیسیون بودجه در حال رسیدگی است.

رئیس مجلس در پاسخ به این سوال که در این شرایط وعده سه برابر شدن یارانه ها چقدر می تواند امکان‌ پذیر باشد،‌گفت: فکر نمی کنم که اقتضائات مالی در این حد باشد که وعده سه برابر شدن یارانه ها به مردم داده شود چرا که دولت هنوز در اجرای این طرح نواقصی دارد که باید طرح شود و سه برابر شدن یارانه ها نمی تواند ضمانت اجرایی داشته باشد.

لاریجانی در پاسخ به اینکه گزارشاتی از تخلفات دولت در بخش نفت به قوه قضائیه ارجاع داده شد نتیجه این تخلفات به کجا رسیده است،‌گفت: ‌فکر می کنم تخلفات دولت در این موضوع خارج از نوبت بررسی شده امانتیجه ی آن را باید از سخنگوی دستگاه قضا پرسید.

کمیسیون اصل ۹۰ در طول دستگاه‌های نظارتی تخلفات را بررسی کند
رئیس مجلس شورای اسلامی با یادآوری ابعاد دولتی و غیردولتی تخلف صورت گرفته در نظام بانکی کشور تاکید کرد: کمیسیون اصل ۹۰ در طول دستگاه‌های نظارتی دیگر می‌تواند مسئله تخلف صورت گرفته در نظام بانکی را بررسی کند.
علی لاریجانی درباره علت عدم رسیدگی به موضوع اختلاس سه‌هزار میلیاردی از سوی دیوان محاسبات مجلس به خبرنگاران گفت: این دستگاه فقط می‌تواند به بخش‌های دولتی نظارت کند، از این‌رو ورود سازمان بازرسی کل کشور و وزارت اطلاعات به مسئله مشکلی را پیش نمی‌آورد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کمیسیون اصل ۹۰ طبق قانون اساسی می‌تواند در طول بررسی دستگاه‌های نظارتی همچون سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات مسئله تخلف در نظام بانکی کشور را بررسی کند و در این‌باره کمیسیون‌های اقتصادی و قضایی و حقوقی مجلس می‌توانند به آن کمک کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بررسی ابعاد مختلف تخلف صورت گرفته در نظام بانکی از سوی دستگاه‌ها و مراجع مختلف مانعی ندارد.

عده‌ای به دنبال تجارت سیاسی از فتنه ۸۸ هستند
رئیس مجلس شورای اسلامی با انتقاد از نوع برخورد عده‌ای با فتنه ۸۸ گفت: برخی از گروه های
سیاسی به دنبال تجارت سیاسی و بهره‌برداری از موضوع فتنه ۸۸ هستند.
علی لاریجانیدر نخستین نشست خبری خود در سال جهاد اقتصادی گفت: از ابتدای مجلس هشتم اختلاف نظر در این مجلس وجود داشت و عده کمی از نمایندگان به دنبال در دست گرفتن فرمان این مجلس بودند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی افزود: اکثریت مجلس با روش و منش این عده در مجلس موافق نبودند و اجازه رهبری این مجلس را به این افراد ندادند.

لاریجانی، مجلس هشتم را مجلس معتدل و معقول خواند و گفت: ‌به مجلس هشتم نمره‌ای می دهم که دیگران به این مجلس دادند.

وی، در زمینه موضوع دانشگاه آزاد تصریح کرد: عده‌ای به علت این که اشکال کلی از مطلب پیدا نمی‌کنند به دنبال نکات ریز و جزئی هستند.

لاریجانی افزود: در جریان موضوع دانشگاه آزاد بنده به عنوان رئیس مجلس براساس مفاد آیین‌نامه داخلی مجلس اظهار قانونی را پذیرفتم و مجلس در رأی‌گیری این اخطار را نپذیرفت.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: طبق آیین‌نامه داخلی مجلس بنده موظف به رأی‌گیری در قبال اخطار قانون اساسی بودم.

وی با تأکید بر این که مجلس هشتم مجلس معقول و معتدل بود و از هیجانات کاذب جامعه پیروی نکرد، بیان کرد: عملکرد مجلس هشتم در پیروی از خواست و توصیه‌های رهبر انقلاب درخشان است.

لاریجانی با بیان این که عده‌ای به دنبال تجارت سیاسی از جریان فتنه هستند، گفت: ‌در حوادث پس از انتخابات سال ۸۸ عده‌ای به دنبال خنک کردند، خود و تصفیه حساب بودند.

وی تأکید کرد:‌ برای حل حوادث پس از انتخابات مجلس هم به حاشیه و هم به متن حوادث توجه کرد تا حق نظام و حقوق ملت پایمال نشود.

نماینده مردم قم در مجلس ادامه داد:‌ عده‌ای با تازه نگه داشتن موضوع فتنه به دنبال بهره‌برداری ازاین موضوع هستند که مورد تائید نظام و رهبری نیست رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این که فتنه ۸۸ ابعاد مختلفی داشت، گفت: روش و منش مجلس در بررسی حاشیه‌های این حادثه به‌ویژه کهریزک و ماجرای کوی دانشگاه پیرو منویات رهبری بود.

لاریجانی در واکنش به الگوی ۸+۷ اصلوگرایان گفت: بخش بزرگ از اصولگرایان از حضور من در ۸+۷ حمایت کردند که بنده، کاظم جلالی را به ۸+۷ به عنوان نماینده این طیف وسیع از اصولگرایان معرفی کردم.

مجلس بیمار است را تعبیر درستی نمی دانم
علی لاریجانی با بیان این که در برخی از موارد با رئیس مرکز پژوهش های مجلس اختلاف نظر دارم گفت: من این اظهارنظر آقای توکلی در مورد اینکه مجلس بیمار است را نمی پسندم و تعبیر درستی نمی دانم.
علی لاریجانی در پاسخ به سوال خبرنگاری در مورد اظهارنظر احمد توکلی نماینده مردم تهران مبنی بر اینکه برخی از نماینده های مجلس تخلف می کنند و قرار است اسامی آنها را به شورای نگهبان بفرستد، تصریح کرد: من فکر می کنم مرکز پژوهش مجلس شورای اسلامی جایی نیست که به این مسائل بپردازد و این مرکز باید با انجام تحقیقات عالمانه برای طرح ها و لوایح مجلس را کمک کند، اگر کسی هم اطلاعاتی دارد باید آن را به رئیس مجلس و یا حراست مجلس ارائه کند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: آقای توکلی را برادر خوبی می دانم و به همین دلیل مسئولیت اداره مرکز پژوهش ها را به وی داده ام ولی با این عقیده وی موافق نیستم زیرا اینگونه مسائل راه طبیعی خود را می تواند طی کند و نباید اینگونه بیان شود و برخی مسائل نسبت به نمایندگان گفته شود.

رئیس مجلس افزود: اگر کسی اطلاعی در مورد برخی از مسائل دارد باید اطلاع دهد و من فکر می کنم به این نحو صحبت کردن تصورات دیگری را به وجود می آورد.

وی تاکید کرد: ‌مجلس از ستونهای خوب و افراد صاحب نظر و فعال برخوردار است و چنین گفته هایی نباید بیان شود.

رئیس قوه مقننه با یادآوری مصوبه مجلس هشتم در مورد بررسی اموال دارایی افراد مسئول در کشور، بیان کرد: در ابتدا شورای نگهبان ایراد گرفت و سپس به مجمع تشخیص مصلحت ارسال شد که در نهایت تصویب شد.

لاریجانی به اظهارنظر دیگری در مورد صحبت های احمد توکلی اشاره کرد و بیان داشت:‌تعبیر مجلس بیمار است را نیز تعبیر درستی نمی دانم، من با ایشان اختلاف نظر دارم و از ابتدای مجلس هم اختلاف نظر داشتم اما معتقدم که آقای توکلی می تواند مرکز پژوهش های مجلس را اداره کند.

وی تاکید کرد: من لازم نمی دانم همه کسانی که با من هم نظر هستند باید مسئولیت داشته باشند اما این گفته درست نیست، چرا با این الفاظ باعث تحقیر برخی از افرادی می شویم که همکار هم محسوب می شوند.

هیچ نماینده‌ای خواستار استعفای دولت نشده است
رئیس مجلس با یادآوری تلاش کمیسیون اصلی نود و قوه قضائیه برای روشن شدن ابعاد تخلف صورت گرفته در نظام بانکی کشور گفت:‌هیچ نماینده ای خواستار استعفای دولت نشده
علی لاریجانی در مورد طرح سئوال از رئیس جمهوری و اختلاس ۳هزار میلیاردی از نظام بانکی کشور یا استعفای دولت به همین علت، گفت: کسی از نمایندگان مجلس مسئله استعفای کل دولت را مطرح نکرده بلکه احمد توکلی نماینده تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات در جلسه غیرعلنی مجلس ،خواستار کناره گیری رئیس بانک صادرات، رئیس بانک مرکزی و وزیر اقتصاد و دارایی شده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان به رغم آنکه مسئولیت نظارت بر همه امور را دارند مجال دهند تا گزارش کمیسیون اصل نود و اقدامات قوه قضائیه درباره تخلف صورت بگیرد و در نظام بانکی کشور نهایی شود و بعد راجع به سایر راهکارها تصمیم بگیریم.

وحدت اصولگرایان در انتخابات مجلس با محوریت آیت‌الله مهدوی‌کنی
رئیس مجلس شورای اسلامی با یادآوری موضع‌گیری اصلاح‌طلبان در سیاست‌ها و روزنامه‌های مکتوب کشور، گفت: افراد و گروه‌های این جریان از رخدادهای سیاسی کشور به دور نیستند.
علی لاریجانی درباره وحدت اصولگرایان و عدم حضور اصلاح طلبان در صحنه انتخابات گفت: نباید موضوعات سیاسی را  با نگاهی غیرواقعی دید.

نماینده قم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اصلاح طلبان در فضای سیاسی کشور حرف خود را می زنند و رسانه های مکتوب و مجازی زیادی دارند، البته نقایصی دراین باره وجود دارد که باید رفع شود.

وی افزود: کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرد که بررسی صلاحیت نامزدها در انتخابات فردی است یعنی شرایط فرد بررسی می شود و این مسئله مهمی است که باید به آن توجه کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با یادآوری تلاش اصولگرایان برای وحدت اظهار کرد: وحدت اصولگرایان با محوریت و نقش آفرینی آیت الله مهدوی کنی در انتخابات پیش رو امری عقلانی است و دیگر گرایشات سیاسی نیز می توانند  الگوبرداری کنند.

پرونده تخلف ۳۰۰۰ میلیاردی نباید درگیر جریانات سیاسی کشور شود
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه روند بررسی اختلاس ۳ هزار میلیاردی با جدیت توسط مجلس و قوه قضائیه رسیدگی می‌شود، تصریح کرد: نباید این پرونده را درگیر جریانات سیاسی کشور کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در مورد ماموریت کمیسیون های اصل ۹۰ و قضایی مجلس مبنی بر رسیدگی به پرونده اختلاس ۳ هزار میلیاردی گفت: مجلس رسیدگی را به کمیسیون‌ها واگذار کرده تا از دخالت دولتی در رسیدگی به این پرونده جلوگیری شود.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: رسیدگی به پرونده اختلاس توسط مجلس پیگیری می‌شود و در کمیسیون‌ها  در صورت نیاز به پاسخ افراد دولتی فرا خوانده می شوند.

وی ادامه داد: مجلس اصل را بر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ قرار داده است تا با همکاری سایر کمیسیون های مرتبط پیگیری جدی دنبال شود.

لاریجانی با بیان اینکه پرونده ۳ هزار میلیاردی نیاز به ریشه‌یابی دقیق دارد افزود: نباید این پرونده را درگیر برنامه‌های سیاسی کرد تا به واسطه سیاسی کاری به بیراهه راه پیدا کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: قوه قضائیه برای رسیدگی به این پرونده عزم جدی دارد و مجلس هم با جدیت قوه قضائیه را همراهی خواهد کرد.

سئوال از رئیس‌جمهوری در دستور کار مجلس
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این که رسیدگی به تخلفات رئیس‌جمهوری فراموش نشده است، تصریح کرد: سئوال از رئیس‌جمهوری در دستور کار مجلس است و به‌زودی انجام خواهد شد.
علی لاریجانی در باره تصمیم مجلس مبنی بر طرح سئوال از رئیس‌جمهوری به خبرنگاران گفت: بر اساس آیین‌نامه مجلس که از سایر قوانین اعتبار بیشتری دارد و هر بند و ماده با دو سوم آرا تصویب می‌شود، هر تخلفی در دستگاه‌های اجرایی قابل پیگیری است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: طبق ماده ۲۳۳ آیین‌نامه مجلس شکایت ۱۲ نماینده از رئیس‌جمهوری بررسی خواهد شد.

وی تصریح کرد: کمیسیون اصل ۹۰ مأمور رسیدگی به پرونده شکایت از رئیس‌جمهوری بوده که در حال بررسی پرونده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: پس از بررسی کمیسیون اصل ۹۰ ، سئوال از رئیس‌جمهوری در دستور کار مجلس قرار خواهد گرفت.

حماس، رکن اصلی تصمیمات در فلسطین
لاریجانی با اعلام اینکه در هر تصمیمی که برای فلسطین گرفته می شود حماس یک ستون محکم آن را تشکیل می دهد، گفت: گروه‌های فلسطینی باید به وحدت برسند.
 علی لاریجانی در باره موضوع تشکیل دولت فلسطین و تاثیر مخالفت حماس بر روی این تصمیم گفت: هر تصمیمی که برای فلسطین گرفته شود، یک ستون محکم آن حماس و گروه‌های دیگر جهاد اسلامی است.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت:سایر گروههای فلسطینی باید  بدانند که نمی شود در این قضیه تک روی کرد، برخی گروه‌ها هم که تک روی می کنند باید توجه داشته باشند که فلسطینی ها به این گروه رای داده اند و اینها یک پایه محکم مقاومت هستند.

نماینده مردم قم با بیان اینکه در سطح بین المللی باید به این موضوع توجه شود،‌افزود: اصل اینکه گروه‌های فلسطینی باید به وحدت برسند موضوع درستی است البته اختلاف نظر هایی دارند اما باید به وحدت برسند.

لاریجانی با تاکید بر انیکه مهم این است که وحدت در چه چهارچوبی باشد، گفت: اگر وحدت حول این باشد که حقوق مردم فلسطین احیا شود و از مقاومت دفاع شود کار درستی صورت گرفته است، اما اگر این اهداف فراموش شود، نمی توان اسم وحدت را روی آن گذاشت.

لاریجانی ادامه داد: ما با این فکر موافقیم و با دوستانی فلسطینی از گروه های مختلف که با ما ارتباط داشته اند و مشورت می کنند، گفته ایم که اگر به راه و آرمان خود پایبند باشید و تلاش کنید تا به وحدت برسید، به نتیجه هم خواهید رسید.

رئیس قوه مقننه با اعلام اینکه تخریب بناهای اسلامی هم موضوع مهمی است که روی آنها حساسیت وجود دارد ادامه داد: من شاهد بودم که بعضی از روسای مجالس کشورهای اسلامی روی همین موضوع حساسیت داشتند و آن را پیگیری می کردند و موضوع زنده ای است.

همه کشورهای مسلمان باید از فلسطین حمایت کنند
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دخالت های آمریکا هیچ نقشی در روند تصویب دولت فلسطین در سازمان ملل نخواهد داشت تصریح کرد: همه کشورهای مسلمان از فلسطین به عنوان یک کشور مستقل حمایت خواهند کرد.
علی لاریجانی در ادامه نشست خبری خود در مورد عضویت فلسطین به عنوان یک کشور مستقل در سازمان ملل گفت: استقلال و تثبیت فلسطین به عنوان یک کشور مستقل در سازمان ملل، حق این ملت مظلوم است.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تلاش های آمریکا برای عدم تثبیت این کشور در سازمان ملل نتیجه ای نخواهد داشت و ملت فلسطین همچنان باید مقاومت کند.

وی با بیان اینکه رفتارهای اوباما با طرح شعارهای خود در حمایت از فلسطین تناقض دارد خاطر نشان کرد:‌ رئیس جمهور آمریکا در طرح شعار تبحر دارد و باید قبول کند که فلسطین به دنبال احقاق حق واقعی خود است.

لاریجانی ابراز امیدواری کرد: مقاومت فلسطین تا احقاق حق این کشور در سازمان ملل ادامه داشته باشد و کشورهای مسلمان این ملت مظلوم را حمایت کنند.

لاریجانی جبهه پایداری را به همه جانبه‌نگری دعوت کرد
رئیس مجلس شورای اسلامی با تایید شرط گزاری جبهه پایداری برای شرکت در وحدت اصولگرایان، گفت:‌دوستان حاضر در این گروه با همه جانبه نگری به وحدت اصولگرایان کمک کنند.
علی لاریجانی درباره شرط‌ گذاری جبهه پایداری برای پیوستن به وحدت اصولگرایان گفت: این مسئله صحت دارد و به دوستان جبهه پایداری توصیه دارم که با همه جانبه‌نگری به وحدت اصولگرایان کمک کنند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی درباره ترکیب نمایندگان مجلس نهم تصریح کرد: اظهار نظر در این باره را باید به آینده موکول کرد.

وی درباره ارتباط جبهه پایداری با دولت افزود: ارتباطات این گروه با دولت و دستگاه اجرایی قوی است البته نگاه اعضای جبهه پایداری به مسائل سیاسی یکی نیست و طیف های مختلفی دارند.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: برخی دوستان عضو این جبهه به دولت انتقاد دارند، عده ای خواهان استقلال رویه در جبهه اصولگرایان هستند و بعضی نیز، از دولت حمایت می کنند.

 

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 3
  • ۱۹:۳۴ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۸
    0 0
    این همون لاریجانیه که قبل از پایان انتخابات به موسوی تبریک گفت؟ جل الخالق.چقدر اصولگرا.....
  • حامد عسكري ۱۵:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۶/۳۰
    0 0
    حماقت و نفهمي هم حد و اندازه‌اي داره؛ خودش تا حالا چند بار تكذيب كرده، اما ظاهراً مرغ شماها يه پا داره، لطف كنيد اگر راست ميگيد، يك‌بار هم كه شده فايل صوتي تبريك به موسوي يا هر سند ديگه‌اي رو كه داريد، بذاريد توي اينترنت؛ البته اگر براتون زحمت نميشه!!
  • مرتضی خاکپور ۱۷:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۶/۳۱
    0 0
    مجلس بیمار است تعبیر درستی نیست . فقط اسامی مخالفان رزمنده های جنگ را اعلام کنند کافی است . شاید مجلس بخواهد تصویب کند که به رزمنده ها هم مستمری حقوق بدهند .بعد از 30 سال !؟
  • علیرض ۱۲:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۱
    0 0
    مسئولین کمی از مردم خجالت بکشند، فقط کمی.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس