به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق، رابرت رزبروک روز شنبه (26 شهريور، 17 سپتامبر) در گفتوگو با بخش امريکاي وب سايت پرس تيوي گفت: "در حقيقت حدود نيمي از کهنه سربازان بيخانمان (در امريکا)، سربازان جنگ ويتنام هستند، در حالي که اکنون نيز سربازان از عراق و افغانستان باز ميگردند."
وي گفت، بسياري از آنها با ناراحتي و اختلالات رواني به امريکا باز ميگردند که روانه خيابانها خواهند شد. هيچ کمکي براي آنها وجود ندارد.
رابرت رزبروک که همچنين مديريت "Old Veterans Guard " (گارد کهنه سربازان قديمي) و " We the Veterans" (ما؛کهنه سربازان) را بر عهده دارد گفت: "درخواستهاي زيادي براي بازگرداندن نيروهاي نظامي به کشور وجود دارد اما هيچ تلاشي براي سکونت کهنه سربازان بيخانمان صورت نگرفته است."
براساس اعلام اداره امور کهنه سربازان امريکا، هم اکنون حدود 107 هزار کهنه سرباز در امريکا بيخانمان هستند.
به گزارش خبرنگار پرس تيوي، سازمان امور کهنهسربازان امريکا اعلام کرد، بيش از 10 هزار و پانصد نفر از کهنهسربازان جنگ عراق و افغانستان، در خيابانها،يا در خانههاي موقت به سر ميبرند و يا از بنهاي کمکي فدرال براي پرداخت اجارهخانه استفاده ميکنند.
اين در حالي است که در سال 2006 ميلادي تنها حدود هزار و 300 نفر از کهنهسربازان جنگ عراق و افغانستان بيخانمان بودند.
بر اساس اين آمار، از تعداد 10 هزار و پانصد نفر از کهنه سربازان بيخانمان، حدود 13 درصد زن هستند.