کد خبر 667229
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۸

پرواز هواپیماها از فرودگاه باسل اسد در شهر لاذقیه سوریه، شنبه از سرگرفته شد و نخستین پروازها به مقصد کویت و امارات بود.

به گزارش مشرق، علی حمود وزیر حمل و نقل سوریه تاکید کرد که از سرگیری پروازها در فرودگاه الباسل در لاذقیه گامی مهم در راستای تسهیل سفر شهروندان و کاهش مشکلات آنها در زمینه رزرو و مسافرت از طریق فرودگاه بیروت است و ترافیک فرودگاه بین المللی دمشق را هم کاهش می دهد.

به نوشته خبرگزاری سانا، وی با بیان اینکه راه اندازی مجدد فرودگاه ها و ارائه خدمات به مسافران و به کارگیری کارگران و کارکنان سوری و بازگشت آنها به شغلهایشان پس از توقف پروازهای بین المللی یک نقطه عطف به شمار می آید، افزود: تعداد کارکنان فرودگاه به 700 نفر می رسد و انجام کارهای تعمیراتی و بازسازی های لازم در فرودگاه ازطریق پرسنل سازمان هواپیمایی کشوری و با همت متخصصان سوری صورت گرفت.

حمود خاطرنشان کرد که فرودگاه لاذقیه با انجام تعمیرات و بازسازی های لازم با هزینۀ 4 میلیارد لیره سوریه، از جمله فرودگاه های مدرن در سطح منطقه خواهد بود که می تواند از هواپیماهایی با هر حجم و اندازه ای استقبال کند و در سالن هایی ویژه استقبال از مسافران، تمام نیازهای آنان را تامین کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس