به گزارش مشرق، حجتالاسلام علیاکبر ناطقنوری مشاور و رئیس دفتر بازرسی مقام معظم رهبری امروز در همایش مبارزه با فساد به مناسبت روز جهانی مبارزه با فساد گفت: تملق، رودربایستی و باندبازی سه موضوعی است که انقلاب را از داخل پوک کرده است.
وی افزود: تا اینها هست، بدانید که حتی اگر ده هزار بند و ماده تصویب شود، هیچ دردی از کشور دوا نمیشود.
ناطقنوری تصریح کرد: ما کمبود قانون در کشور نداریم بلکه زیادی قانون داریم و حتی زیادی قانون برای ما بدبختی شده است که هر کسی از هر بند و تبصرهای که میخواهد استفاده میکند.
مشاور و رئیس دفتر بازرسی مقام معظم رهبری تصریح کرد: من این مطلب را در مورد تملق، رودربایستی، باندبازی چند سال پیش هم گفته بودم که با مزاج برخی افراد نساخت و در آنجا گفتم که این سه چیز مثل موریانه انقلاب را از داخل پوک کرده است.
ناطق نوری با بیان اینکه اوایل دهه 60 که مسئولیت وزارت کشور را بر عهده داشتم، رئیس دولت و هیأت دولت دستور دادند به سازمان اداری و استخدامی آن زمان که چارت تشکیلاتی جمهوری اسلامی تهیه شود. در آن زمان چند نمودار تهیه شد که یکی نمودارهای حکومتهای غربی و سرمایهای، دیگری نمودار حکومتهای کمونیستی و شرقی و یک نمودار هم از حکومت شاهنشاهی و نمودار دیگر هم از جمهوری اسلامی تهیه شد.
مشاور و رئیس دفتر بازرسی مقام معظم رهبری با بیان اینکه در آن زمان نوجوانی بیتجربهای بودم، اظهار داشت: در آنجا به مسئولی که آن را به آقای جاسبی که این نمودارها را تهیه کرده بود گفتم که نمودار حکومتی که امیرالمؤمنین علیهالسلام به مالک اشتر دستور و فرمان دادند در مصر کدامیک از این نمودارهاست که موضوع مرا به شوخی گرفتند.
وی تصریح کرد: همه دولتهایی که بعد از پیروزی انقلاب بر سر کار آمدند به نوعی در مسائل اقتصادی کشور چپ بودند.
ناطق نوری تصریح کرد: اگر رئیس دولتی هم خودش نگاه چپ نداشت، اما کارگزاران آن محدود و محدودنگر و چپ بودند.
ناطقنوری به مجلس اول اشاره کرد و گفت: در آن زمان وقتی بحث کشت موقت و بحث بند ج مطرح شد عده کمی با آن مخالفت کردند، چرا که نگاهها چپگرایانه بود.
مشاور و رئیس دفتر بازرسی مقام معظم رهبری تصریح کرد: رژیم شاه با تقسیم اراضی چوب محکمی به کشاورزی کشور زد و در آن مقطع کشاورزی را نابود کرد و دلیلش هم این بود که جریان چپ کشور را آرام کند.
وی بیان داشت: ما هم آمدیم با کشت موقت و بند ج و شبیه این تصمیمات تنگنظرانه به بار شیشه چوب زدیم.
وی تصریح کرد: همواره حرف بنده به عنوان طلبه کوچک این بوده چرا اقتصاد ما رو به انحطاط است و این چراها برمیگردد، به اینکه اول مغزها را باید درست کرد و تا مغزها درست نشود، آن فرهنگ که از آن میگوییم، درست نمیشود.
وی تصریح کرد: تقریبا بخش اعظم اقتصاد ما دولتی است و وقتی که رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیتالله خامنهای جرأت به خرج دادند و اصل 44 را تبیین و تفسیر کردند و برای خصوصیسازی با مسئولان شرع جلسات متعددی گذاشتند، اما میبینیم که بعد از چندین ماه چیزی از این جلسات درنیامده است که این مطلب ناشی از نگاه چپگرایانه است.
ناطقنوری بیان داشت: و حالا هم که میبینیم که به جای خصوصیسازی خصولتی شده است. مثلا یک بخش را به بنیاد مستضعفان و بخش دیگر را به تأمین اجتماعی واگذار میکنیم که این کار خصوصیسازی نیست و اتفاقا از دیدگاه من ضررش بیشتر است.
وی گفت: اگر دولتی باشد دیوان محاسبات و نظارتی هست ولی وقتی خصولتی می شود شیر بی یال و دمی درست کردهایم که معلول نگاه تنگنظرانه است.
وی باز هم به نهجالبلاغه اشاره کرد و مروری به فرمان مالک داشت و گفت: کجای کارمان و حکومتمان به نامه 53 نهجالبلاغه شباهت دارد؟ امیرالمؤمنین در یک جایی میفرماید مردم یک قشر نیستند، اقشار مختلفی هستند که یک عدهای اصلاح نمی شوند، مگر اینکه بقیه هم اصلاح شوند و هیچ قشری در جامعه نمیتواند خودش را نسبت به قشر دیگری بینیاز بداند.
ناطق نوری بیان داشت: امیر المومنین میفرماید: ای مالک اگر میخواهیم مأموری برای سرزمینی تعیین کنی اول تحقیق کن و آزمایش کن و بدون مشورت کسی را سر کار نگذار که اگر خودسر و بی مشورت عمل کنی به جامعه ظلم و خیانت کردهای.
وی افزود: همچنین در نهجالبلاغه آمده است که امیرالمومنین به مالک میفرمایند حالا که بعد از تحقیق و مشورت میخواهی مأموری را برای سرزمینی انتخاب کنی فرد با حیا و با ریشهای را که ریشه اسلامی داشته باشد سر کار بگذار.
وی همچنین به بخش دیگری از فرمایشات امیر المؤمنین اشاره کرد و گفت: حضرت علی (ع) به مالک میفرمایند اگر تو آدم نیکوکار را مثل آدم بدکار ببینی دیگر آدمی نیکوکار برای کار نیکو تشویق نمیشود و اگر با آدم بدکار هم برخورد نشود جرأت پیدا میکند و کارش را ادامه میدهد.
مشاور و رئیس دفتر بازرسی مقام معظم رهبری تصریح کرد: وضعیت به گونهای است که رابطه جای ضابطه را گرفته و چطور می شود با این شرایط کار کرد .
وی در بخش دیگری از سخنانش به قاچاق اشاره کرد و گفت: صدها تریلی قاچاق وارد کشور میشود و واردات قاچاق را هم از طریق تلویزیون نشان میدهیم. سوال من این است که چرا نشان میدهیم و به کی نشان میدهیم؟ مگر قوطی کبریت است که واردات آن مشخص نباشد؟
وی بیان داشت: ما همیشه در چیزهای منفی رتبه بالا و در چیزهای مثبت رتبه پایین داریم، چرا که تعارف میکنیم. چرا که در برخورد با تخلفات با یکدیگر تعارف می:نیم.
وی گفت:امیرالمومنین در نهج البلاغه به مالک میگوید اگر کسی را دیدی که تخلف میکند سریعا اعلام کن و برخورد کن.
وی اظهار داشت:برادران و خواهران یک انتقاد هم به شما دارم. چرا که بعد از پیروزی انقلاب همه سوءاستفاده کنندگان و رشوهبگیران خودشان را جمع کردند. اما ما وقتی این کاری مراجعه می کردیم و طرف کار را انجام میداد به او پول چای میدادیم تا جایی که رفته رفته اقدام رسمی شد و وقتی کاری را انجام میدادیم، طرف مقابل که کار را انجام داده بود رسما میگفت که این مقدار پرداخت کن.
وی تصریح کرد: حتی من یک بار خدمت مقام معظم رهبری گفتم که بنده نمیتوانم اگر کسی را میشناسم که مشکل مالی دارد، برای دریافت 10 میلیون تومان وام معرفی کنم، اما میبینیم که وامهای هنگفتی به بعضیها پرداخت میشود و پرونده یکسری بانکها الان نزد من است.
وی گفت: در سال 76 اعلام کردم که بنده معتقدم که دولت (همه دولتها) نه کشاورز خوبی است، نه صنعتگر خوبی است و نه تاجر خوبی است.
وی افزود: قطعا دولت میتواند رسالتش در اقتصاد این است که برنامهریز خوبی باشد تا طرح بدهد، حمایت کند، نظارت کند و مالیات را خوب بگیرد.
ناطقنوری با تأکید بر اینکه کشور باید با مالیات اداره شود نه با پول نفت، گفت: دنیا هم این گونه اداره می شود.
وی تصریح کرد: البته ما مالیات هم نمیگیریم.
وی بیان داشت: بنده معتقد هستم که مالیات باید بر مصرف باشد نه بر تولید؛ البته من اقتصاددان نیستم و ممکن است که اشتباه کنم.
وی بیان داشت: ممیز و مودی همدیگر را نباید ببینند و در دنیا هم این گونه است؛ چرا که در فروشگاهها مالیات اخذ می شود، اما وقتی مالیاتگیر برای اخذ مالیات مراجعه می کند، فساد پیش میآید.
مشاور و رئیس دفتر بازرسی مقام معظم رهبری تصریح کرد: اواخر دولت گذشته 500 هزار نفر استخدام شد و الان میبینیم که دولت هر چقدر تلاش میکند، فقط هزینههای جاری را میتواند پرداخت کند و هزینههای دستگاههای عمرانی و وزارتخانهها تعطیل است و مشکل یارانهها هم به آن اضافه شده و توی سر خودمان می زنیم.
وی بیان داشت: نمیشود هم ارزشها را حفظ کرد،هم روی اصول بایستیم، هم تن به ذلت ندهیم و هم اینها را در داخل رها کنیم و هم بخواهیم زنده بمانیم.
حجت الاسلام ناطق نوری در ادامه با بیان اینکه بنده در دفتر مقام معظم رهبری بازرس ایشان هستم و بازرس کل کشور نیستم، گفت: این بدان معنا است که در هیچ جا حق ورود ندارم.
وی اظهار داشت: کار اصلی بنده این است که به ایشان مواردی میرسد و ایشان هم به من دستور میدهند، تا آن موارد را بازرسی کنم و خدمتشان ارائه دهم.
مشاور و رئیس دفتر بازرسی مقام معظم رهبری تصریح کرد: بنابراین ممکن است افرادی در مواردی به من دسترسی داشته باشند و آن موارد را به من ارجاع دهند که بنده هم خدمت ایشان میفرستم و چنانچه ایشان صلاح بدانند، من آن موارد را بازرسی میکنم.
وی با بیان اینکه از نام من در خیلی جاها استفاده میشود، گفت: در هفته یکی، دو مورد گزارش داریم که خدمت مقام معظم رهبری ارائه میشود که به نام ناطق نوری این کارها انجام شده و مثلاً این افراد پسرعمه یا پسرخاله من بودهاند که این موضوع نشان میدهد که اوضاع خراب است.
ناطق نوری با تأکید بر اینکه اقوام من برادر، خواهر، پسرعمه و فرزندان من حق ندارند که از نام من استفاده کنند و هر کسی و هر موردی به نام بنده کاری انجام داده بیایید به دفتر بازرسی و آن موضوع و آن طرف را به من ارائه دهید نه اینکه بگویید گفتهاند.
وی همچنین اظهار داشت: هر کسی از فرزندان من و دامادهای من چیزی دارد رو کند.
مشاور و رئیس دفتر بازرسی مقام معظم رهبری بیان داشت: زمانی که رئیس مجلس بودم دو نفر از وزارت اطلاعات به منزل من آمدند و گفتند ما یک کیس دستگیر کردیم که آقازاده شما هم در آن بوده، من به آنها گفتم که اگر پسر فلان بقال در چهارراه مولوی مرتکب خطایی میشد قبل از دستگیری به پدرش میگفتید.
ناطق نوری تصریح کرد: به آنها گفتم بروید تا پسرم را بگیرید از آن طرف هم پسرم آمد و در این مورد به من توضیح داد که اینها دروغ میگویند من چنین کاری نکردهام اما من فرزندم را از خانهام با چشم گریان بیرون کردم و دو هفته بعد همان آقایان آمدند و گفتند که اشتباه شده است ما کسی را گرفتهایم که اسم فرزند شما را آوردهاند.
وی تصریح کرد: بعد از این قضیه که آنها با روحیه پسرم بازی کردند پسرم به خانه من آمد و گفت که چرا با من که فرزند شما هستم چنین رفتاری کردی و من به وی گفتم به سه دلیل این رفتار را با تو داشتم.
مشاور و رئیس دفتر بازرسی مقام معظم رهبری بیان داشت: به او گفتم اول اینکه بدانی که وقتی من از تو و برادرت میگویم که حمایت نمیکنم تعارف نیست دوم اینکه فامیل هم بدانند وقتی من به فرزندم رحم نمیکنم به بقیه هم رحم نمیکنم و سوم اینکه اگر جریانی آنجا بود که خواست من را امتحان کند بداند که ناطق کیست.
ناطق نوری تأکید کرد: استفاده از اسم دیگران برای انجام کارها نشانه فساد جامعه است و اگر جامعهای سالم باشد کسی چنین کاری نمیکند.
وی همچنین خطاب به حاضرین گفت: به من نگویید آیتالله چرا که همه چیز ارزان شده و استفاده از آیتالله هم ارزان شده است. و اگر چند نفر به من بگویند آیتالله و جای دیگری کسی به من بگوید حجتالاسلام، میگویم نمیدانم این فرد چه مشکلی با من دارد که به من نمیگوید آیتالله پس با این عنوان من را خطاب نکنید.