کد خبر 66094
تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۲

خطر سرطان گردن رحم در زنان سیگاری 2 برابر بیشتر از زنان غیر سیگاری است و با مصرف سیگار،‌ خطر پیشرفت سرطان‌های گردن رحم در سیگاری‌های تحمیلی نیز بالا می‌رود.

به گزارش گروه خواندنی های مشرق، مهندس خدیجه محصلی مسوول دبیرخانه كشوری كنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان این مطلب اظهار داشت: انواع فرآورده های دخانی شامل سیگار،‌ پیپ، قلیان، تنباكوی جویدنی و سیگار برگ سبب ایجاد سرطان می شوند.

مسوول دبیرخانه كشوری كنترل دخانیات وزارت بهداشت افزود: بر خلاف تصور رایج در جامعه كه ناشی از ترفند های تبلیغاتی صنعت دخانیات است، خطر سرطانزایی در سیگارهای با قطران كمتر برابر با خطر سرطانزایی در سیگارهای معمولی است زیرا افراد سیگاری،‌ به علت محرومیت از نیكوتین،‌ سیگارهای كم قطران را به تعداد زیادتر و با پك های عمیق تر مصرف می كنند.
 

وی ادامه داد: سرطان های ایجاد شده در اثر مصرف دخانیات شامل سرطان ریه، حفره دهانی، لب، بینی، حنجره، معده، ‌لوزوالمعده، كبد، سرطان گردنه رحم و سرطان مقعد است.

به گفته مسوول دبیرخانه كشوری كنترل دخانیات، سیگار باعث بروز 90 درصد سرطان‌های ریه، 50 درصد بیماری‌های قلبی عروقی، 75 درصد بیماری های تنفسی، 12 درصد كل مرگ ها و 30 درصد مرگ های بین 30 تا 50 سالگی است.
 
به گزارش برنا،محصلی با اشاره به این كه، با مصرف روزانه 29 نخ سیگار، خطر سرطان لوزالمعده درمردان 5 برابر و در زنان 6 برابر می شود، تصریح كرد: برای پیشگیری از سرطان لوزالمعده پرهیز از استعمال دخانیات همراه با رعایت رژیم غذایی و مصرف غذاهای كم چرب و پر فیبر لازم است.

وی افزود: مردان سیگاری 70 درصد و زنان سیگاری 40 درصد احتمال بیشتری برای ابتلا به سرطان كلیه و مثانه دارند و همچنین خطر سرطان دهان و گلو با افزایش تعداد سیگار مصرفی افزایش می یابد.

مسوول دبیرخانه كشوری كنترل دخانیات تأكید كرد: هر چه مصرف سیگار در سنین پایین تر شروع شود و تعداد نخ های و محتوای قطران سیگار بیشتر باشد، احتمال ابتلا به سرطان ریه بیشتر می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس