کد خبر 656
تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۸۹ - ۱۰:۳۶

در کنار ضعف ديرينه محتوايي و شکلي بسياري از برنامه هاي تلويزيون، يکي از عوامل اصلي جذب مخاطب به ماهواره، کيفيت بالاي تصوير دريافت از ماهواره است.

به گزارش مشرق، الف نوشت: اين در حالي است که در قلب تهران و به ضرب و زور آنتن هاي متعارف و حتي تقويت شده، به زحمت مي توان تمامي شبکه هاي تلويزيوني داخلي را دريافت کرد، دريافت باکيفيت تمامي کانال ها که تقريبا محال است.
با اين حال، حتي اگر تصوير دريافتي صاف و بدون نويز نيز باشد، اين تصوير قابل مقايسه با تصاوير ديجيتالي دريافتي از ماهواره نيست.
در چنين وضعيتي، مشخص است که در بسياري از شهرستانها و روستاها وضع تا چه اندازه مي تواند آزاردهنده باشد.
گرچه تدبير مسوولان صدا و سيما در حرکت به سمت پخش ديجيتالي ستودني است، اما گسترش لاک پشتي فعلي پوشش ديجيتالي صداو سيما نمي تواند به اين زودي ها نياز بينندگان را رفع کند، ضمن اينکه بعيد است، مخاطب ماهواره بتواند صرفا با نصب دستگاه هاي ست تاپ باکس تبليغ شده، ماهواره را کنار بگذارد.
راهکار چيست؟ دو پيشنهاد اين است که:
اولا: صدا و سيما کانال هاي پرمخاطب فعلي (يک و سه و چهار) را بر روي ماهواره هاي پرمخاطب بر روي ايران پخش کند. به اين ترتيب، مخاطبان فعلي ماهواره که به خاطر کيفيت پايين تصوير شبکه هاي داخلي، از خير اين شبکه ها مي گذرند در سبد تصويري خود تلويزيون داخلي را نيز قرار خواهند داد. (کيفيت محتوايي شبکه هاي جام جم در حد دو شبکه اصلي داخلي نبوده و براي مخاطب داخلي راضي کننده نيست).
ثانيا: با ارزان کردن و توزيع انبوه دستگاه هاي ست تاپ باکس (حتي مشخصا به صورت يارانه اي) و نيز قرار دادن کانال هاي ويژه پخش ديجيتال، همانند کانال هاي مخصوص فيلم و سريال، جذابيت اين دستگاه ها را افزايش داد، مخاطبان غيرماهواره اي را راضي تر کرد، انگيزه حرکت به سمت ماهواره را کاهش داد و در عين حال، مخاطبان ماهواره اي طالب تصاوير صاف و ديجيتال و نيز مخاطباني که به هر حال ماهواره اي خواهند ماند را جذب تصاوير داخلي کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس