کد خبر 65106
تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۶

رييس سازمان فن‌آوري اطلاعات گفت: شبكه ملي اطلاعات در ارتباط با شبكه‌هاي متعددي از قبيل شبكه ملي كشور است كه تا شكل‌گيري تمام آن‌ها، كاملا راه‌اندازي نخواهد شد.

به گزارش مشرق، علي ‌حكيم جوادي - معاون وزير ارتباطات - در گفت‌وگو با ايسنا، با اشاره به اين‌كه شبكه ملي اطلاعات شامل چندين بخش از شبكه‌هاست، اظهار كرد: اين شبكه از چندين شبكه تشكيل خواهد شد كه شبكه علمي كشور يكي از اين شبكه‌هاست و بخش مربوط به تهران آن راه‌اندازي شده است.

وي افزود: شبكه علمي مربوط به تهران با اتصال پنج نقطه كه شامل وزارت علوم، سازمان پژوهش‌هاي علمي- صنعتي، دانشگاه‌هاي اميركبير، الزهرا و تربيت مدرس مي‌شود زير بار رفته است.

او خاطرنشان كرد: كل بخش‌هاي آموزشي و علمي آمادگي اتصال به شبكه علمي كشور را دارند اما با توجه به وجود حدودا صد مركز آموزشي در تهران، برخي نقاط آمادگي اتصال از جهت مباحثي از قبيل فيبر نوري به شبكه را نداشتند و به همين منظور آماده اتصال به شبكه نيستند.

حكيم‌جوادي در پايان گفت: شبكه ملي اطلاعات با تجميع ساير شبكه‌هاي در ارتباط با آن شكل خواهد گرفت و بهره‌برداري اصلي از آن زماني است كه ساير مباحث در ارتباط با آن شكل گرفته باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس