کد خبر 64882
تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۵

ظهره‌وند، بهروز و حسنی‌پور به عنوان سفرای جدید ایران در کابل، آتن و کلمبو راهی محل ماموریت خواهند شد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، با آمدن فصل تابستان و پایان ماموریت برخی از سفرا و روسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران قرار است "ابوالفضل ظهره‌وند" معاون سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی به جای "فداحسین مالکی" به کابل برود.

از دیگر سو "بهنام بهروز" که سفیر سابق ایران در سریلانکا بوده به جای "مهدی هنردوست" به آتن می‌رود تا عهده‌دار سفارت ایران در یونان شود.

"حسنی‌پور" هم که قبلا سفیر اسبق ایران در گابن بوده به جای "محمد رحیمی گرجی" به عنوان سفیر جدید ایران در داکار راهی سریلانکا می‌شود.

براساس این گزارش، "محمدی" رئیس اداره سوم آسیای جنوب شرقی وزارت خارجه هم به جای "سید مجتبی روزبهانی" به عنوان سفیر جدید ایران در مانیل (فیلیپین) منصوب شده است.

"علیرضا حقیقیان" هم قرار است به جای ماشاءالله شاکری به عنوان سفیر جدید ایران در پاکستان راهی این کشور شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس