فرودگاه مهرآباد در اعزام و پذیرش مسافر جایگاه نخست و فرودگاه های امام خمینی(ره) و مشهد رتبه بعدی را در تعداد مسافر دارند.
رشد منفی فرودگاه کلاله، همدان و ابوموسی در حجم نشست و برخاست ها
علاوه بر مقایسه تعداد نشست و برخاست در میان فرودگاه های کشور طی شش ماهه گذشته، بررسی حجم نشست و برخاست هر فرودگاه در نیمه ابتدایی سال ۹۵ با مدت مشابه سال ۹۴ همان فرودگاه نشان می دهد که فرودگاه سبزوار و ماکو با رشد ۱۰۰ درصدی و رامسر با ۷۸ درصد رشد بیشترین پیشرفت را در این زمینه تجربه کرده اند اما فرودگاه کلاله، همدان و ابوموسی با رشد منفی ۱۰۰، منفی۶۴ و منفی ۶۰ در تعداد نشست و برخاست نسبت به مدت مشابه سال گذشته، در انتهای لیست قراردارند.
فرودگاه های ابوموسی، همدان و زنجان موفق در جذب و اعزام مسافر
اگرچه فرودگاه های ماکو، سبزوار و شهرکرد با رشد ۱۰۰ درصدی در اعزام و پذیرش مسافر طی نیمه ابتدایی سالجاری توانستند در جذب مسافر موفق عمل کنند اما فرودگاه ابوموسی، همدان و زنجان در این زمینه با رشد منفی ۶۰، منفی ۴۶ و منفی ۴۰ مواجه شدند و نتوانستند عملکرد خوبی در زمینه اعزام و پذیرش مسافر داشته باشند.
رشد ۱۰۰ درصدی ارسال و پذیرش بار در فرودگاه رامسر، سبزوار و شهرکرد
طی نیمه ابتدایی سال ۹۵، سه فرودگاه رامسر، سبزوار و شهرکرد در پذیرش و ارسال کالا رشد ۱۰۰ درصدی داشتند اما فرودگاه ابوموسی، زنجان و همدان در ارسال و پذیرش بار رشد منفی ۶۱، منفی ۵۸ و منفی ۵۳همدان را تجربه کرده اند. البته درحالی که فرودگاه مهرآباد در اعزام و پذیرش مسافر رتبه نخست را دارد اما در ارسال و پذیرش کالا این فرودگاه امام است که در جایگاه اول می ایستد و سپس فرودگاه مهرآباد و مشهد قراردارند.
سه فرودگاه مهرآباد، امام خمینی و مشهد در دوسال ۹۴ و ۹۵ به ترتیب آمار بیشترین نشست و برخاست و اعزام و پذیرش مسافر را دارند که در مورد ارسال و پذیرش بار این ترتیب از میان می رود و فرودگاه امام در بالاترین جایگاه و مهرآباد و مشهد در جایگاه های بعدی قرار می گیرند.
گفتنی است در حالی که شاخص های(نشست و برخاست، اعزام و پذیرش مسافر و بار) برای ۵۲ فرودگاه تحت نظر شرکت فرودگاه ها و فرودگاه های اختصاصی مورد بررسی قرار گرفتند اما در میان فرودگاه های اختصاصی(کیش، عسلویه چابهار، قشم و ماهشهر) کیش رتبه نخست این شاخص ها را هم درسال ۹۴ و ۹۵ ازآن خود کرده است.