
* شنيده ايم آقاي هاشمي رفسنجاني در روز عيد فطر و در محل استقرار مسوولان با گفتن"اسعدالله ايامکم" به احمدي نژاد اين روز را به وي تبريک گفته است.
*از حجت الاسلام مير احمد رضا حاجتي به عنوان اصلي ترين گزينه جانشيني سقاي بي ريا مشاور امور روحانيون رئيس جمهور نام مي برند.
* شنيده شده دبير سرويس بينالملل يکي از روزنامه ها مدتي است در خارج از کشور به سر مي برد و از لندن به اداره سرويس روزنامه و فعاليتهاي ژورناليستي خود مي پردازد.
*شنيده ايم روي سنگ قبر فرزند يکي از مسولين سابق پرونده هسته اي که در يک سانحه جان باخته بود، واژه "شهيد" درج شده است.
* يکي از نزديکان کروبي در جلسه اي گفته است: به دليل اينکه کروبي نميتواند با دستگاه موبايل کار کند هر پيامکي که براي وي ميآيد توسط محافظين براي او خوانده ميشود و در صورتي که اين پيامک نياز به جواب داشته باشد اين کار را محافظين انجام ميدهند.
* شنيده ايم محمد خاتمي به تازگي در جمعي گفته "بايد فعاليت جريان اصلاحات را از قالب حزب مشارکت و سازمان مجاهدين خارج کنيم و به بنياد باران که داراي مجوز فرهنگي و اجتماعي است منتقل کنيم تا تحرکات ما رنگ و بوي سياسي نداشته باشد."
*در حال حاضر قانوني جامع و کاملي درباره برخورد با مدعيان دروغين وجود ندارد و بسياري از اين افراد پس از بازداشت توسط نيروهاي امنيتي و انتظامي به سرعت آزاد مي شوند. اخيراً سرکرده يکي از اين فرقه ها پس از بازداشت فقط به جرم داشتن ديش ماهواره 500 هزار تومان جريمه شده است.
*حامي و گرداننده اصلي يک انتشاراتي در تهران که سال ها است در فرانسه سکونت دارد و از دوستان سارکوزي محسوب مي شود، سالهاست در خدمت ترويج خرافه گرايي و عرفان هاي نو ظهور اقدام به چاپ و انتشار کتاب هايي با موضوع عرفان هاي وارداتي مي نمايد.
*در جلسه هيات دولت که ويژه استان تهران برگزار شد دکتر احمدي نژاد بار ديگر از وزرا خواست خطر قطعي زلزله را جدي بگيرند و در جريان کار هاي روزمره اين مسئله را فراموش نکنند.
* برخي تشکل هاي دانشجويي و تشکل هاي مردم نهاد با ارسال نامه هايي به مسوولان، خواستار نگهداري منشور به غارت رفته کوروش در کشور شده اند.اين تشکل ها گفته اند اين منشور مي تواند بخش کوچکي از خساراتي باشد که از سوي انگليسي ها در جريان جنگ جهاني به ايران وارد شد و دولت هم به دنبال دريافت اين خسارات است.