محموله قاچاق هوبره که از خراسان جنوبی به سمت جنوب کشور در حرکت بود، شناسایی شد.

به گزارش مشرق، به دنبال کسب اطلاعاتی مبنی بر قصد قاچاقچیان حیات وحش برای جابجایی یک محموله در استان خراسان جنوبی، ماموران نیروی انتظامی یک کامیون که از شهرستان زیرکوه به مقصد جنوب کشور به حرکت درآمده بود را متوقف کردند.
 
رئیس اداره محیط زیست شهرستان زیرکوه در این باره گفت: در بازرسی از این کامیون هفت کارتن موز حاوی ۲۲ عدد هوبره که به شکل ماهرانه ای در میان بارها جاسازی شده بود کشف و ضبط شد.
 
کشف محموله بزرگ قاچاق حیات وحش به کشورهای عربی +تصاویر

مرتضی تقی زاده اظهار داشت: ماموران نیروی انتظامی که از قبل در جریان این محموله بوده و با مقوله قاچاق هوبره در استان آشنا بودند بلافاصله نیروهای محیط زیست را در جریان گذاشتند.

با حضور نیروهای محیط زیست مراتب صورتجلسه، راننده کامیون بازداشت و کامیون مذکور نیز به پارکینگ منتقل شد.  پرونده برای رسیدگی و تحقیقات به مراجع قضایی ارسال شد.
 
مقصد این کامیون استان های جنوبی کشور بوده و هدف نهایی قاچاق هوبره ها به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس بوده است.
 
بطور حتم یک باند قاچاق سازمان یافته در ارتباط با این محموله وجود دارد که تلاش می شود تا دیگر عوامل زنده گیری و قاچاق هوبره ها نیز شناسایی و  دستگیر شوند.
 
بر اساس نرخ جدید بهای جانوران وحشی به لحاظ مطالبه  ضرر و زیان وارده به محیط زیست، جریمه قابل پرداخت از بابت صید و شکار غیرمجاز هر یک هوبره معادل دویست میلیون ریال تعیین شده است. بنابراین میزان ضرر و زیان وارده به محیط زیست  ۴۴۰ میلیون تومان است که راننده کامیون باید این مبلغ را به حساب دولت واریز کند.
 
خوشبختانه هر ۲۲ هوبره زنده و تحت تیمار و مراقبت هستند اما به دلیل استرس زیاد و شرایط نامناسب حمل و نقل در وضعیت مناسبی بسر نمی برند.
 
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی در این باره گفت: هوبره به صورت بومی و مهاجر در تمامی شهرستان های استان خراسان جنوبی زندگی می کند و نیروهای یگان محیط زیست این استان با جدیت با موضوع قاچاق هوبره برخورد خواهند کرد.
 
کشف محموله بزرگ قاچاق حیات وحش به کشورهای عربی +تصاویر

مسعود مستقیم اظهار داشت: در این راستا جلسات متعددی نیز با نیروی انتظامی برگزار و اهمیت موضوع قاچاق هوبره مطرح شده است.
 
در همین زمینه سال گذشته دو محموله هوبره از قاچاقچیان کشف و بیش از ده هزار دام هوبره گیری در عرصه های طبیعی استان جمع آوری شد.
منبع: میزان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • مانترا ۱۲:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۷
    0 0
    شکار این هوبره ها برای شیوخ عیاش کشورهای جنوب خلیج فارس تقریبا به صورت یک رسم وایین در امده است وبا قوشهایی که انها هم توسط پادوهای داخلی انها از حیات وحش ایران دزدیده شده اند به این رسم بدوی خود ادامه میدهند یک رسم دیگر انها که ریشه در بدویت دارد استفاده از کودکان برای سوار شدن بر شترهای مسابقه است که بیشتر از کودکان هند وپاکستان استفاده میشود در فیلمی به نام بدوک هم به این واقعیت اشاره شده بود

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس