کد خبر 62454
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۸

ليكوپن موجود در هندوانه بيش از گوجه فرنگي است و موجب كاهش خطر ابتلا به انواع سرطانها به ويژه سرطان پروستات، ريه و معده مي شود.

به کزارش گروه خواندنی های مشرق،  شهلا جودت، كارشناس تغذيه در دانشگاه علوم پزشكي خراسان، در خصوص مصرف هندوانه گفت: اين ميوه منبع ويتامين C، مواد معدني و همچنين داراي بتاكاروتن و آنتي اكسيدان هاي قوي است.



وي با بيان اينكه يك فنجان هندوانه 3,24 دهم درصد ويتامين c دارد، افزود: ليكوپن موجود در هندوانه بيش از گوجه فرنگي است و موجب كاهش خطر ابتلا به انواع سرطان ها به ويژه سرطان پروستات، ريه و معده مي شود.وي تصريح كرد: هندوانه همچنين داراي ويتامين هاي b-1 و b-6 است و پتاسيم آن به كاهش فشار خون و جلو گیری از تشكيل سنگهاي كليوي كمك شاياني مي كند.
به گفته اين كارشناس تغذيه، اين ميوه پرخاصيت در تقويت سيستم ايمني و پيشگيري از ابتلا به عفونت ها اثر به سزايي دارد.وي خاطرنشان كرد: مصرف هندوانه در كاهش علائم استئوآرتريت و روماتيسم بسيار موثر است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس