
وي با بيان اينكه يك فنجان هندوانه 3,24 دهم درصد ويتامين c دارد، افزود: ليكوپن موجود در هندوانه بيش از گوجه فرنگي است و موجب كاهش خطر ابتلا به انواع سرطان ها به ويژه سرطان پروستات، ريه و معده مي شود.وي تصريح كرد: هندوانه همچنين داراي ويتامين هاي b-1 و b-6 است و پتاسيم آن به كاهش فشار خون و جلو گیری از تشكيل سنگهاي كليوي كمك شاياني مي كند.
به گفته اين كارشناس تغذيه، اين ميوه پرخاصيت در تقويت سيستم ايمني و پيشگيري از ابتلا به عفونت ها اثر به سزايي دارد.وي خاطرنشان كرد: مصرف هندوانه در كاهش علائم استئوآرتريت و روماتيسم بسيار موثر است.