به گزارش سرويس فناوري اطلاعات مشرق، اطلاعات مندرج در پروفايلها، و نيز فعاليتها در شبکههاي اجتماعي بايد سنجيده و با دقت انتخاب و درج شود. اين امر علاوه بر کاربر ممکن است براي شرکتهاي ارائه دهنده اين خدمات نيز موجب بروز مشکلاتي شود.
اخيراً سه دزد، با استفاده از اطلاعات مندرج در صفحه شخصي چندين کاربر در شهر ناشوا در ايالت نيوهمپشاير امريکا، مبني بر اينکه اين کاربران در تاريخ مقرري قصد مسافرت داشتهاند، اقدام به سرقت از منازل آنها کردهاند. ارزش اشياء به سرقت رفته، حدود 200 هزار دلار برآورد شده است. اين کاربران 50 نفر بودهاند که در يک منطقه محدود مورد دستبرد واقع شدهاند.
در پاسخ به اعتراض اين کاربران به فيس بوک مبني براينکه چرا اطلاعات مربوط به برنامه سفر آنان توسط افرادي غير از دوستانشان قابل رؤيت بوده است، فيس بوک هرگونه مسؤوليت را از خود سلب کرده و اعلام کرده است که اين موارد هيچ ارتباطي با فيس بوک ندارد.
البته اينکه آيا فيس بوک در موارد مشابه مسؤول است يا خير، با درخواست اين کاربران و ارائه دادخواست به دادگاه قرار است توسط سيستم قضايي امريکا مورد بررسي قرار بگيرد. اما اين مسأله که افراد تمام اطلاعات شخصي و حساس خود را در اختيار سيستمي مانند فيسبوک با اين تعداد کاربر قرار دهند جاي بررسي و دقت بيشتر دارد.
فيسبوک اين کاربران را به EULA يا همان قراداد الحاقي که کاربران هنگام عضو شدن ميبايد با آن موافقت کنند ارجاع ميدهد. در اين قرارداد، فيسبوک هرگونه مسؤوليت را از خود رفع کرده است اعم از سوءاستفاده احتمالي از اطلاعات شخصي و يا موارد مشابه با سرقت فوق.
با اين حال مواردي هم پيش از اين اتفاق افتاده است که عليرغم وجود چنين قراردادهاي الحاقي و يکطرفه، شرکتهاي ارائه دهنده خدمات محکوم شدهاند.
اطلاعات مندرج در پروفايلها، و نيز فعاليتها در شبکههاي اجتماعي بايد سنجيده و با دقت انتخاب و درج شود. اين اطلاعات ممکن است موجب بروز مشکلاتي براي کاربر شود.