کد خبر 616834
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۹

این روزها بازار فروشگاه های اینترنتی حسابی داغ است و اگر سری به مزون های برخط در شبکه های اجتماعی بزنید با تصاویر خانم های جوانی روبرو می شوید که هر چه می خواهند می پوشند و می فروشند.

به گزارش مشرق، واژه مدل به معنای فردی است که شغلش نمایش نوعی تمثال از فرم فیزیکی بدن انسان در حیطه هنر، تجارت و طراحی البسه است و از اواخر دهه شصت میلادی بود که صنعت مدلینگ در کشورهای غربی با جذب جوان های خوش تیپ، آنها را به عنوان مانکن های جان دار بکار گرفت.
 
چند سالی هست که پای صنعت مدلینگ به ایران هم باز شده است و برخی دختران جوان به لطف تبلیغات برندهای خارجی ارابه های این صنعت را در کشور ما به حرکت درآورده اند و پاتوق اصلی شان هم کوچه پس کوچه های شبکه های اجتماعی است.
 
مزون هایی که در فضای مجازی فعال هستند و انواع لباس های نامتعارف را بر تن خانم ها می پوشانند و بعد هم با انتشار عکس در صفحات خود، به راحتی لباس ها را بصورت اینترنتی و برخط به فروش می گذارند.
 
هر چند که اغلب این فروشگاه های برخط دارای شماره تلفن های ثابت و نشانی هستند اما مسئولان اتحادیه پوشاک معتقدند که دسترسی و کنترل آنها کار دشواری است.
 
حسن یعقوبی مدیر واحد بازرسی اتحادیه پوشاک گفت: اغلب این لباس ها در تولیدی های زیرزمینی و یا واحد های مسکونی طراحی و عرضه می شوند که با توجه به تعداد اندک نیروهای ما برای نظارت، امکان کشف و کنترل تمام این مراکز وجود ندارد.
 
مدل های این مزون های برخط با تبلیغ لباس های نامتعارف و طرح های خارجی، جوان ها را تشویق به پوشش های نامناسب در سطح جامعه می کنند و حرمت حجاب را در شبکه های اجتماعی می شکنند.
 
فضای مجازی در ایران سکان داران زیادی دارد اما برای برخورد با نوع محصولاتی که در سایت ها یا شبکه های اجتماعی بفروش می رسد، انتظار می رود کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه و پلیس فتا آستین بالا بزنند.
 
موضوع فقط جولان مدل ها در دنیای مجازی نیست چراکه به تبعیت از آنها، برخی کاربران هم که رویای مدلینگ دارند با پوشش های نامناسب از خود عکس می گیرند و بر روی دیوارهای فضای مجازی قاب می کنند.
 
باز شدن دو پرونده عنکبوت یک و عنکبوت دو در دادسرای جرائم رایانه‌ای شاید مهمترین اقدام نظارتی در حوزه ترویج مدلینگ در فضای مجازی طی دو سال اخیر باشد که دادستان تهران اردیبهشت امسال آن را رسانه ای کرد.
 
عباس جعفری دولت آبادی با اشاره به آسیب‌ های فضای مجازی بر ضرورت مقابله با این آسیب‌ها گفت: دشمن تلاش می‌کند در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی سرمایه‌گذاری کند و علاوه بر این بتواند در افکار جوانان نفوذ کند و برای آینده‌های دور نقشه‌های خود را پیش بینی کند، بنابراین یکی از راهکارهای جدی در این زمینه مبارزه با تهدیدهایی است که در حوزه فضای مجازی رخ می‌دهد.
 
به گفته دادستان عمومی و انقلاب تهران ؛ دشمن از دو طریق جاذبه‌های جنسی و جاذبه‌های مالی برای ترغیب و تشویق درآمدهای نامشروع در این فضا سرمایه گذاری می‌کند تا نسلی بی اراده پرورش دهد.
 
دولت آبادی افزود : فضای مجازی به یک بستر فعالیت جدی تبدیل شده است و اگر ما این تهدید را به فرصت تبدیل نکنیم در آینده با مشکلات بیشتری مواجه می‌شویم.   
 
انتشار تصاویر نیمه برهنه افراد در صفحات رنگارنگ شبکه های اجتماعی، به مرور زمان باعث عادی سازی فرهنگ برهنگی در جامعه می شود، فرهنگی که با ارزش های ایرانی اسلامی ما سازگار نیست اما وقتی مسئولان ذیربط آفلاین باشند، تهاجم آنلاین (برخط) آن را بر ما تحمیل خواهد کرد.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 4
  • ۱۰:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۳
    0 0
    درج هر نوع تصویر از این روسپی ها نوعی تبلیغ برای شغل کثیفشان است.
  • محسن مجیدیراد ۱۰:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۳
    0 0
    با سلام من یک جانباز و فعال فرهنگی در مسجد محل مان هستم. شما با انتشار این عکس ها و مطالب عملاً به اشاعه فحشا کمک می کنید تا فرهنگ سازی . با این کارتان عملا انچه در تهران اتفاق می افتد را تا جاهاییکه می شود پخش و گسترش میدهید . ایا منظورتان روشنگری است یا قصد تخریب دین را دارید. اشتباه نکنید من اصلاح طلب یا ... نیستم و بشدت با این تفکرات مشکل دارم ولی فکر میکنم که با اینکارتان دل امام خامنه ای را آزار میدهید . فقط بفکر جذب تعداد بازدید کننده هستید. تامل و تفکر کنید.
  • محمد ۰۷:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۴
    0 0
    جهت کنترل این جریان می توان با استفاده از جریمه های مالی عرضه کنندگان آنها را محدود کرد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس