سخنگوی شورای نگهبان طی یادداشتی درباره انتخابات الکترونیکی، نوشت: همانگونه که الکترونیکی شدن انتخابات سرعت را افزایش می‌دهد باید دقت کرد تا امنیت آن بالا رود چون این سرعت در صورت وجود نقص می‌تواند منجر به سرعت در تخلف نیز بشود.

به گزارش مشرق، عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان مطلبی را با عنوان «الزامات انتخابات الکترونیکی» در کانال شخصی خود منتشر کرد که به شرح ذیل است:

باسمه تعالی

الزامات انتخابات الکترونیک

چند سالی است بحث انتخابات الکترونیک در کشور مطرح و البته اظهارنظرهای متفاوتی نیز نسبت به آن بیان شده است. مثلاً اینکه شورای نگهبان آیا موافق است یا مخالف و اگر موافق است چرا انتخابات الکترونیک انجام نمی‌شود.

آیا شورای نگهبان مانع اصلی است یا علل انجام نشدن انتخابات الکترونیک را در جای دیگری باید فحص نمود. برای پاسخ یک جمله‌ای به این سؤالات که معمولاً زیاد نیز پرسیده می‌شود در نشست‌های خبری مطالبی بیان شده است، لیکن برای یافتن پاسخ بهتر لازم است تفصیل بیشتری ارائه شود. از امروز سعی خواهد شد یافته‌های بیشتری را با شما در میان بگذارم.

در این سلسله بحث‌ها از مسائلی چون مفاهیم، وجود قوانین مربوط، اقتضائات کشورها، مسئال فنی، نیروی انسانی، آموزش دست‌اندرکاران و آموزش مردم، بحث خواهد شد.

سرعت، دقت، شمارش دقیق، بازیابی سریع شمارش آرا، شفافیت، ایجاد اعتماد بیشتر و مشارکت بیشتر، از جمله محاسن شمرده شده است.

همانگونه که الکترونیکی شدن انتخابات سرعت را افزایش می‌دهد باید دقت کرد تا امنیت آن بالا رود چون این سرعت در صورت وجود نقص یا خلأ در سیستم می‌تواند منجر به سرعت در تخلف نیز بشود.

لذا نیازمند اطمینان از ایجاد سیستم امنیتی خاص برای هر نظام انتخاباتی می‌باشیم که لزوماً از سیستم امنیتی دیگر کشورها باید متفاوت بوده و اختصاص به سیستم مخابراتی همان کشور داشته باشد.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ۰۸:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۳
    0 0
    پیشنهاد بعدی اینکه در صورت الکترونیکی شدن، تمامی کامپیوترها، از منبع غیر دولتی تامین بشن و اطمینان حاصل بشه که هیچ کدام ورودی اپتیکی مثل سی دی یا دی وی دی،.... و همچنین یو اس بی ، فایروای و وای فای، بلوتوث، و.... ندارن تا پس از نصب برنامه ویروس نتونه به کامپیوتر اضافه بشه و نتیجه برنامه رو تغییر بده. بعلاوه از شبکه کردن کامپیوترها و اتصال به اینترنت خودداری بشه ( کارت شبکه و مودم نصب نشه ) تا از راه دور تغییری نتونی اعمال بشه. سپس نتایج هر کامپیوتر مستقل با هم جمع بشه تا نتیجه نهایی اعلام بشه. این تا حدی میتونه شفافیت و اعتماد رو بوجود بیاره ضمنگاینکه سرعت بالایی داره، از آنجایی که مهمترین و زمانبرترین بخش شمارش تک تک آراء است که میتواند زمانبر بوده، بروز خطا داشته باشد، و تقلب صورت گیرد، چون این اقدامات توسط کامپیوتر مستقل صورت میگیرد و بسیار سریع است هم زمان شمارش آراء و هم صحت شمارش آراء تا حد قابل ملاحظه ای بالا میرود. باقیمانده تنها جمع کردن نتیجه کامپیوترها مستقل است که چندان زمانبر نخواهد بود، و با حضور نمایندگی کاندیدا های مختلف و هیات نظارت و امضای صورتجلسه، صحت آن مورد تایید قرار خواهد گرفت.
  • ۱۵:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۳
    0 0
    عکس بازکنان

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس