به گزارش مشرق به نقل از کیهان، دويچه وله با اشاره به «خواهش» باهنر نوشت: برخي اصولگرايان همچون عماد افروغ، علي مطهري، حميدرضا ترقي و... از حضور اصلاح طلبان در انتخابات آينده صحبت كرده بودند. در يك نمونه، حميدرضا ترقي، عضو شوراي مركزي حزب مؤتلفه در گفت وگو با دويچه وله، با رد حذف اصلاح طلبان از عرصه سياسي ايران گفته بود: «آن ها در رقابت هاي گذشته حضور فعال داشتند و در رقابت هاي اين دوره هم جا براي فعاليت شان وجود دارد. تا الان اصلاح طلبان در صحنه حاضر بوده اند. بنابراين هيچ اثري در رابطه با اين نوع مسائل، ناشي از حذف آن ها يا كم رنگ شدن اصلاح طلبان نبوده است.»
عباس عبدي عضو مستعفي حزب مشاركت درباره خواهش باهنر گفت: در اين باره دو موضع وجود دارد. يكي اين كه اين افراد از طرف حكومت اظهارنظر مي كنند، ديگري اين كه از طرف جناح داخلي اظهارنظر مي كنند. اصول گرايان اگر مي خواهند از طرف حكومت اين سخنان را بگويند، قطعاً بايد اين اظهارنظر به شكلي به مقامات بالاي نظام منتسب شود و تا وقتي كه به مقامات بالاي نظام منتسب نباشد، اعتباري ندارد. چون وقتي به مقامات بالاي نظام انتساب پيدا كرد، طبيعي است كه الزامات آن را هم فراهم مي كنند. در اين صورت حكومت بايد به اين نتيجه رسيده باشد كه انتخابات بدون حضور اصلاح طلب ها سودمند نيست و بايد تبعات اين دعوت به شركت را هم بپذيرد. ولي به نظر مي رسد كه اظهارات اخير درباره حضور اصلاح طلبان در انتخابات از طرف حكومت نيست. اگر هم گوينده اين سخنان چنين قصدي دارند، اين افراد شخصاً نمي توانند الزامات حضور اصلاح طلبان در انتخابات را فراهم كنند.
وي با بيان اينكه «آن ها فكر مي كنند تنها با حضور اصلاح طلب ها مي توانند شانسي پيدا كنند و حضور مؤثرتري داشته باشند»، گفت: اين اصولگرايان متوجه نيستند، اصلاح طلبان در رقابت گروه هاي اصولگرا وارد بازي نمي شوند. بلكه در تعامل با كل ساختار حاكميت است كه مي توانند وارد شوند و حضور داشته باشند.
عبدي افزود: رد نمي كنم كه آن ها دوست دارند از موضع نظام هم سخن بگويند. مهم نيست كه از موضع نظام يا موضع شخصي اينگونه سخن مي گويند زيرا در عمل آن ها قدرت تأمين اين شرايط را ندارند و اين فقط در حد يك ايده است. در حال حاضر آن ها آن چيزي را كه نمي گويند و هيچ وقت هم نخواهند گفت، اين است كه متوجه شده اند در رقابت هاي داخلي با جناح دولت بدون حضور اصلاح طلبان بازنده مي شوند(!)
يادآور مي شود كه هر چند محمدرضا باهنر از تعبير «خواهش مي كنم» براي دعوت طيف موسوم به اصلاح طلب استفاده كرده بود اما وي در همان مصاحبه بر لزوم مرزبندي روشن اين طيف با فتنه گران براي احراز صلاحيت حضور در انتخابات تأكيد مي كند. در عين حال فعالان سياسي بايد در اظهارنظرهاي خود دقت بيشتري به خرج بدهند همچنان كه مصاحبه برخي فعالان سياسي نظير حميدرضا ترقي با دويچه وله پسنديده نيست چرا كه به اندازه كافي در داخل نشريات زنجيره اي وجود دارند!
موضع روشن نظام كه از جمله در كلمات رهبر انقلاب مورد اشاره قرار گرفته كاملاً روشن است و آن اينكه كساني كه به اراده و اختيار خود، از نظام جدا شده و خانه هاي جدول دشمن را پر كرده و بر اين امر اصرار ورزيده اند، نمي توانند در دايره وسيع نظام و جذب حداكثري قرار بگيرند. و البته اگر مي خواهند توبه و جبران كنند، راه آن هم كاملاً مشخص است.
عباس عبدي مي گويد «خواهش» محمدرضا باهنر از اصلاح طلبان براي شركت در انتخابات اظهارنظر شخصي است و اعتباري ندارد.