به گزارش مشرق به نقل از پايگاه اطلاعرساني شبکه العالم، پايگاه نهرين نت به نقل از منابع آگاه سوري اعلام کرد، اين اقدام سوريه در اعتراض به حمايت اين کشورها از گروههاي سلفي وهابي، و افراطيهاي مسلح صورت گرفته که از حمايت آمريکا و کشورهاي غربي برخوردارند.
از سوي ديگر جريان سلفي وهابي در کويت روز سه شنبه با مشارکت چهرههاي پارلماني و سياسي وهابي نزديک سفارت سوريه تجمع کردند.
نيروهاي امنيتي کويتي نيز هيچگونه اقدامي براي متفرق کردن اين افراد صورت ندادند. دمشق سفيران خود را فراخواند
دولت سوريه در واکنش به اقدام عربستان، کويت، بحرين و قطر که اخيرا سفراي خود را از دمشق فراخواندهاند؛ سفيران خود را از اين کشورها فراخواند.
پايگاه نهرين نت به نقل از منابع آگاه سوري اعلام کرد، اين اقدام سوريه در اعتراض به حمايت اين کشورها از گروههاي سلفي وهابي، و افراطيهاي مسلح صورت گرفته که از حمايت آمريکا و کشورهاي غربي برخوردارند.
از سوي ديگر جريان سلفي وهابي در کويت روز سه شنبه با مشارکت چهرههاي پارلماني و سياسي وهابي نزديک سفارت سوريه تجمع کردند.
نيروهاي امنيتي کويتي نيز هيچگونه اقدامي براي متفرق کردن اين افراد صورت ندادند.