به گزارش مشرق به نقل از برنا، محمد رضا ساکت مدیرعامل سابق باشگاه سپاهان اصفهان در تشریح دلایل کناره گیری خود از مدیریت این باشگاه گفت:بنده در تاریخ 5/5/81 کارم را در باشگاه سپاهان آغاز کردم و در سه دوره 3 ساله و طی 9 سال در این باشگاه فعالیت کردم؛در این دوره کاری با هیات مدیره های مختلف همکاری کردم و این دوره کار اجرایی بسیار پرفشار و سنگینی بود، لذا در تاریخ 5/5/90 بحث استعفای خود به دلیل شرایط جسمانی را مطرح کردم و شما می دانید که سال گذشته بنده دو عارضه را پشت سر گذاشتم و دیگر شرایط کار سنگین اجرایی را نداشتم که با مساعدت هیات مدیره باشگاه بار مسوولیت اجرایی از دوش بنده برداشته شد اما دوستان خواستند تا بعنوان نایب رییس در هیات مدیره باقی بمانم و از آنجایی که بنده از دوران نوجوانی علاقه مند به این باشگاه بودم پذیرفتم تا به همکاری خود با باشگاه ادامه دهم.
ساکت اضافه کرد: بحث تحت فشار بودن بنده به جهت استعفا تنها شایعه است و حقیقت ندارد و امیدوارم با دوستان بتوانیم دست در دست هم دهیم و دهه 90 را نیز همچون دهه 80 موفق پشت سر بگذاریم؛ بنده قرار نبود مدیرعامل مادام العمر سپاهان باشم و کار اجرایی چند ساله مشکلاتی را برای خودم و خانواده ام ایجاد کرده بود.
مدیر عامل سابق سپاهان درباره رحیمی مدیرعامل جدید سپاهان نیز گفت: آقای رحیمی یک سپاهانی است و از میان گزینه های مورد نظر بهترین نفر برای مدیریت باشگاه به حساب می آمد؛ایشان هم بازیکن بوده و هم تجربه مدیریت در سطح بالا را دارد؛ بنده خوشحالم که صندلی ام را به یک فرد بزرگ دادم.
ساکت در انتها گفت: جا دارد از تمام دوستان و همکارانی که طی این سالها در مسیر موفقیت سپاهان گام برداشتند تشکر کنم، بویژه دوستان فعال در مجموعه سپاهان و کارخانه فولاد مبارکه سپاهان و همچنین رسانه ها و از همه عزیزان حلالیت می طلبم.