به گزارش مشرق، حميدرضا فولادگر در گفتوگو با فارس اظهار داشت: در نخستين جلسه كميته تحقيق و تفحص از سايپا مقرر شد مكاتباتي با دستگاههاي مربوطه مانند سازمان خصوصيسازي، شركت بورس، كميسيون اصل 44، كميسيون اصل 90 مجلس، شوراي رقابت و مركز پژوهشهاي مجلس جهت دريافت اطلاعات مربوط به واگذاري بلوك 18 درصدي سايپا صورت گيرد.
وي ادامه داد: كميسيون اصل 44 اواخر سال گذشته گزارشي در مورد واگذاري سهام سايپا تهيه كرد كه هم اكنون نيز اين گزارش به كميته تحقيق و تفحص ارائه شده و اگر لازم باشد گزارش كاملتري نيز توسط اين كميسيون تهيه خواهد شد.
فولادگر با بيان اينكه واگذاري سهام سايپا به صورت عمودي صورت گرفته است، ادامه داد: در اين واگذاري، يك شركت پاييندستي نسبت به خريد سهام شركت بالادستي خود اقدام كرده تا به اين ترتيب مديران آن شركت توسط شركت زيردستي تعيين شوند.
وي ادامه داد: در نخستين جلسه كميته تحقيق و تفحص از سايپا اعضاي كميته درخواستي را مبني بر در اختيار داشتن دفتري در شركت سايپا تنظيم كردند تا براي انجام تحقيق و تفحص در اين دفتر مستقر شوند.
* ايراد قانوني رياست ايميدرو
عضو كميسيون صنايع در ادامه با اشاره به اتمام زمان سرپرستي سميعينژاد در سازمان توسعه و نوسازي معادن (ايميدرو) گفت: با گذشت بيش از 3 ماه از دوره سرپرستي وي، هنوز جانشيني براي سميعينژاد انتخاب نشده است.
وي افزود: هم اكنون سميعينژاد در دو سمت فعال است كه يكي، رياست شركت فولاد مباركه به عنوان يك بخش خصوصي و ديگري، سرپرستي سازمان توسعه معادن به عنوان سازمان طرف قرارداد فولاد مباركه است.
وي با اشاره به جلسه كميسيون صنايع با وزير صنعت، معدن و تجارت گفت: در اين جلسه غضنفري قول داد تا در اولين فرصت رئيس سازمان توسعه معادن را منصوب كند.
فولادگر تصريح كرد: مديريت شركت فولاد مباركه طوري است كه سميعينژاد بايد ارتباط حقوقياش را با دولت قطع كند زيرا از فولاد مباركه حقوق ميگيرد، به همين دليل نميتواند در حالي كه مديريت تمام وقت يك شركت خصوصي را بر عهده دارد مدير يك سازمان دولتي هم باشد.
وي ادامه داد: براي مديريت سازمان توسعه معادن، خدامراد احمدي و چند گزينه ديگر مطرح بودند كه ممكن است احمدي منصوب شود و يا گزينه جديدي انتخاب شود.