کد خبر 59927
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۳

متخصص تغذیه گفت: غذای مصرفی در وعده سحری بهتر است خصوصیات و ویژگی های وعده ناهار را داشته باشد تا از ایجاد گرسنگی در طول روز پیشگیری شود.

به گزارش مشرق به نقل از برنا، حامد پور آرام  با بیان این مطلب اظهار داشت:‌ در ماه رمضان پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل شامل چهار گروه اصلی غذایی نان و غلات، میوه و سبزی،‌ گوشت و حبوبات،‌ شیر و لبنیات ضروری است.

متخصص تغذیه ادامه داد: افراد روزه دار بهتر است همانند زمانی كه روزه نیستند سه وعده غذا بخورند كه این وعده ها شامل افطار،‌ شام و سحر است اما صرف غذا در دفعات كمتر از 2 بار در روز در سال هایی كه ماه رمضان در فصل تابستان است و روزها بلند و فاصله سحر تا افطار 16تا 17 ساعت است،‌ توصیه نمی شود.

وی افزود: با توجه به ساعت صرف افطار تا وعده سحری، می توان در فاصله افطار تا سحر یك وعده غذایی مثل شام سبك را صرف كرد.

پور آرام تصریح کرد: در هنگام افطار مصرف غذاهای سبك و مختصر شامل گروه های غذایی شیر و لبنیات،‌ میوه و سبزی،‌ نان و غلات برای افزایش قند خون توصیه می شود همچنین مصرف شیر گرم فرنی و شیر برنج در هنگام افطار مناسب است.

وی خاطرنشان كرد: استفاده از مواد غذایی آبكی مثل سوپ كم چرب، آش كم حبوبات،‌ حلیم بدون روغن و همچنین مایعات به هنگام افطار و سحر موجب حفظ تعادل آب و مواد معدنی فرد روزه دار می شود.

پورآرام خاطر نشان کرد:  استفاده از سبزی و میوه در هنگام افطار و همچنین در فاصله زمانی بین افطار تا سحر به دلیل این كه منبع خوبی از فیبر هستند و برای دستگاه گوارش بسیار مفید است، مانع بروز یبوست می شود و بسیار مناسب است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس