به گزارش مشرق به نقل از برنا، حامد پور آرام با بیان این مطلب اظهار داشت: در ماه رمضان پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل شامل چهار گروه اصلی غذایی نان و غلات، میوه و سبزی، گوشت و حبوبات، شیر و لبنیات ضروری است.
متخصص تغذیه ادامه داد: افراد روزه دار بهتر است همانند زمانی كه روزه نیستند سه وعده غذا بخورند كه این وعده ها شامل افطار، شام و سحر است اما صرف غذا در دفعات كمتر از 2 بار در روز در سال هایی كه ماه رمضان در فصل تابستان است و روزها بلند و فاصله سحر تا افطار 16تا 17 ساعت است، توصیه نمی شود.
وی افزود: با توجه به ساعت صرف افطار تا وعده سحری، می توان در فاصله افطار تا سحر یك وعده غذایی مثل شام سبك را صرف كرد.
پور آرام تصریح کرد: در هنگام افطار مصرف غذاهای سبك و مختصر شامل گروه های غذایی شیر و لبنیات، میوه و سبزی، نان و غلات برای افزایش قند خون توصیه می شود همچنین مصرف شیر گرم فرنی و شیر برنج در هنگام افطار مناسب است.
وی خاطرنشان كرد: استفاده از مواد غذایی آبكی مثل سوپ كم چرب، آش كم حبوبات، حلیم بدون روغن و همچنین مایعات به هنگام افطار و سحر موجب حفظ تعادل آب و مواد معدنی فرد روزه دار می شود.
پورآرام خاطر نشان کرد: استفاده از سبزی و میوه در هنگام افطار و همچنین در فاصله زمانی بین افطار تا سحر به دلیل این كه منبع خوبی از فیبر هستند و برای دستگاه گوارش بسیار مفید است، مانع بروز یبوست می شود و بسیار مناسب است.