به گزارش مشرق به نقل از «خبرنامه دانشجويان ايران»، يکي از پر طرفدار ترين سريالهاي در حال پخش اين شبکه "سريال سفري ديگر" است که مضمون اصلي سريال عقيده به تناسخ را بيان ميکند و تجلي روح در جسم ديگري را به نمايش ميگذارد.
کارگردان در اين سريال سعي درد با ايجاد جذابيت هايي از قبيل عشقهاي مثلثي واستفاده از بازيگران جذاب و کيفيت بالاي تصوير برداري مخاطب را به تماشاي اين سريال وادارد تا بتواند به هدف خود يعني القا ي عقيده به تناسخ و زير سوال بردن معاد برسد.
روانشناسان بر اين عقيده اند بهترين زمان براي تحميل عقايد به انسانها زمان تفريح و سرگرمي انهاست که نه تنها هيچ گونه مقاومتي در قبال مفاهيم نميکنند بلکه به تجزيه و تحليل موضوعات نميپردازند و به راحتي اين القائات ميتواند بر روي ناخود اگاه ادمي تاثير گذارد.
انسانها معمولا در اوقات فراغت به تماشاي فيلم ميپردازند لذا بهترين ابزار براي تهاجم و حمله به افکار مخاطبان است.
در اين سريال قهرمان اصلي داستان کسي است که روح فرد مقتولي در وجود او هلول پيدا کرده و حال اين روح در جسم جديد به محل زندگي خود بازميگردد و به دنبال انتقام از قاتل است .
جالب آنکه مخاطبان درنظرات خود اذعان دارند که اين اتفاق کاملا غير واقعي است اما جذابيت هاي توانسته است که مخاطب را با خود همراه کند.
عقيده تناسخ در عقايد اسلامي کاملا منسوخ و رد شده است و با اصل معاد کاملا در تناقض است.
*زماني سريالي کرهاي مثل جومونگ در کشور ايران ديده ميشود و روزي ديگر سريالي کلمبيايي مثل ويکتوريا يا سريالي آمريکايي مثل 24 در جهان ديده ميشود و اين فيلمها فقط عليه مردم ايران ساخته نشده و مبتني بر توطئه نيست بلکه به دليل پديده جهاني شدن است.
*در نظريه داروين انسان اول لجن، سپس کرم، قورباغه، ميمون، انسان ناندرتال و به انسان امروزي تبديل شده است و با اين تصور در آيندهاي نه چندان دور انسان ويژهاي نشان داده ميشود که اين يک پيام داروينيستي است.
*در پوستر سريال کايل ايکس واي فيلم پسر 16 سالهاي نشان داده شده که پيراهن خود را بالا زده اما ناف ندارد و در واقع اين پيام را ميدهد که انسان آينده قرار نيست در رحم مادر شکل گيرد بلکه در جعبهاي به وجود ميآيد و 16 سال بعد در جامعه رها ميشود و در واقع اين به معني خانوادهستيزي و نفي مناسبات جامعه رحمي است.
* صلهرحم يک انگاره استراتژيک در جامعهسازي است و جامعه رحمي جامعهاي است که تمام انسانهايي که در خيابان هستند از رحمهاي مادران در چهار نسل گذشته به وجود آمدهاند.
*سوپرنچرال يا مافوق طبيعي سريالي است که در آن خدا مرده که در واقع حرف نيچه است و و تنها فرزندانش يعني فرشتهها و شياطين آمدهاند تا از زمين غنيمت جمع کنند؛ قهرمان فيلم سوپرنچرال ميگويد که هان پدرتان مرده و شما آمدهايد تا در زمين غنيمت جمع کنيد.
*در اين فيلمها مثلا مرد خانواده که 56 ساله است با منشي 30 ساله خود ارتباط داشته و مخاطب به خانم 50ساله هم حق مي دهد که به سراغ مرد 32 ساله رفته و اين گونه است که روابط مثلثي شکل ميگيرد.مرد در عين اينکه يک زن رسمي دارد همزمان با يک معشوقه غير رسمي هم ارتباط داشته که نمونه چنين مردي را در سريال "ويکتوريا " ميبينيم، و يا زناني در اين گونه سريالها با چندين مرد رابطه دارد.
*در سريال "لاست " دليل کشش 120 قسمتي رابطه عاطفي مثلثي است، در 68 قسمت اول بين شخصيت اول فيلم با دو مرد اصلي که در فيلم وجود دارد مخاطب دائم به دنبال اين است که ببيند زن به کدام يک از آنها کشش دارد و اين در بقيه قسمتها نيز ادامه دارد و مدام در نوسان است.
* هيجان زايي که در سريال "لاست " ديده مي شود، فروپاشي خانواده و ذائقه سازي بوده و اين را القا ميکند که هر گلي يک بويي دارد و نبايد تنها به يک خانواده بسنده کرد چرا که خانواده اول کهنه شده است.نکته مهم اين است که اين فيلمها هيجان توليد کرده و اين به معني قليان احساسات خارج از ظرفيت غريزه و فطرت انسان است، مانند اينکه وقتي يک زوج 60 سال با هم زندگي مي کنند و دوز هيجان جنسي در زندگي آنها پايين است و اين هيجان زايي و تنوع طلبي جنسي آنها را از زندگي خوب و خوشي که دارند، منحرف ميکند.
*زناي ذهني اولين کارکردي است که در اين سريالها ديده مي شود،متاسفانه افراد حوزوي و دانشگاهي اين بحث را پيگيري نکردند در حالي که بايد مکانيزم واکسيناسيون آن را مشخص کنيم.
کد خبر 594
تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۸۹ - ۱۶:۲۹
- ۰ نظر
- چاپ
حدود يکسال از تاسيس شبکه ي فارسي وان نميگذرد که مسئولين اين شبکه بعد از نفوذ در ميان خانواده ها به دنبال القاي افکار و عقايد ضد ديني در ميان اقشار جامعه هستند.