به گزارش مشرق، اسدالله عباسي در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در سفرهاي استاني هيئت دولت، مناطق گردشگري بسياري در شهرهاي ايران تعريف و تعيين شد که متاسفانه تا به حال پيشرفت فيزيکي و ملموسي نداشته اند و با توجه به اينکه اعتبارات و تسهيلات ويژه اي براي آنها در نظر گرفته شده اما هنوز نتوانسته اند سرمايه گذار جذب کنند.
وي افزود: اين موضوع نياز به بررسي و ارائه توضيحاتي از سوي رئيس سازمان ميراث فرهنگي دارد. همچنين لازم است در دور سوم سفرهاي استاني هيئت دولت گزارشي از تحقق اهداف گردشگري ارائه و تصميم گيري شود.
رئيس فراکسيون گردشگري مجلس با بيان اينکه روند کار در مناطق نمونه گردشگري بسيار کند است گفت: هتلي هفت ستاره در رامسر کلنگ زني شد اما اکنون بعد از سه سال با توجه به تخريبهاي محدوده آن هنوز هيچ کاري براي ساخت هتل انجام نشده است.
عباسي تصريح کرد: قرار بود در مسيرهاي بين راهي نيز مجتمعهاي رفاهي و سرويسهاي بهداشتي ساخته شود اما اين طرح هم محقق نشد.
عباسي به تبليغات گردشگري کشورهاي ديگر که منجر به خروج گردشگر از ايران به کشورهاي همسايه شده اشاره کرد و گفت: کشورهايي مانند ترکيه در ايران تبليغات گردشگري بسيار خوبي دارند. اين موضوع باعث مي شود تا ايرانيان نيز به صنعت گردشگري آنها رونق بدهند. بايد بررسي شود آيا ايران نيز چنين تبليغاتي در آن کشورها دارد و مهمتر آنکه نتيجه اين تبليغات چه بوده است.
وي ادامه داد: مواردي از اين قبيل کارهاي نسنجيده در سازمان ميراث فرهنگي زياد است. هدف فراکسيون گردشگري کمک به سازمان ميراث فرهنگي است. اما اگر اين سازمان بخواهد يک طرفه پيش برود بايد پاسخگو باشد. چرا که يکي از وظايف مهم اين سازمان پيشبرد اهداف برنامه هاي گردشگري در برنامه پنجم توسعه و رسيدن به افق چشم انداز 20 ساله است.
رئيس فراکسيون گردشگري مجلس گفت: اگر مسئولان سازمان ميراث فرهنگي بتوانند دلايل مستدل براي روند کند پيشرفت برنامه هاي گردشگري بياورند، اين فراکسيون مي تواند از ظرفيتهاي قانونگذاري مجلس براي حل مشکلات استفاده کند.
عباسي، تصميم گيري درباره تاثير هدفمند کردن يارانه ها بر بخش مراکز اقامتي، هتلها و مراکز خدمات گردشگري را دليل ديگر احضار مسئولان ميراث فرهنگي در جمع اعضاي فراکسيون گردشگري عنوان کرد و گفت: هزينه مصرف انرژي در هتلها و مراکز گردشگري و اقامتي زياد است، اگر قرار باشد هزينه انرژي برق، گاز و آب بالا برود هزينه مصرفي مراکز گردشگري و اقامتي هم افزايش پيدا مي کند بايد طوري براي اين گروه از فعالان گردشگري برنامه ريزي کرد که بتوانند از عهده اين هزينه ها برآيند.
وي همچنين به مسئوليت رياست بقايي درسازمان مناطق آزاد اشاره کرد و گفت: به تازگي بار مسئوليت سازمان مناطق آزاد بر دوش رئيس سازمان ميراث فرهنگي گذاشته شده است. اين موضوع باعث شده تا مسئولان بخشهاي ديگر سازمان ميراث فرهنگي نيز دغدغه سازمان مناطق آزاد را داشته باشند و کمتر به وظايف خود در سازمان ميراث فرهنگي توجه کنند.
رئيس فراکسيون گردشگري مجلس از احضار رئيس سازمان ميراث فرهنگي براي پاسخگويي در مورد اجراي کند برنامه هاي گردشگري خبر داد و گفت: عملکرد ناموفق در جذب سرمايه گذار، هتلهاي بلاتکليف، آمار پايين ورود گردشگر و فاصله زياد با اهداف سند چشم انداز موارد انتقادي اعضا