کد خبر 57990
تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۹:۲۲

تمام نان‌هاي سنتي و فانتزي توليدي در كشور فاقد استانداردها و كيفيت لازم است!

به گزارش مشرق، نعمت‌الله بابايي - عضو كميته ملي كيفيت نان، در گفت‌وگو با ايسنا با بيان ادعاي بالا افزود: براي توليد يك نان با كيفيت مناسب بايد فرايند توليد آن طي شود. فرايند توليد نيز مرحله كشت گندم تا نگهداري در سيلوها، خميرگيري، حركت در خط توليد، حرارت‌دهي و پخت، خنك كنندگي، بسته‌بندي و توزيع نان را شامل مي‌شود.

وي با بيان اين‌كه فرايند و خط توليد نان با كيفيت بايد تمام اتوماتيك باشد، خاطرنشان كرد: به طور ميانگين خط توليد نان با كيفيت350 متر طول و 12 متر ارتفاع دارد كه در ايران تنها يك كارخانه توليدكننده نان صنعتي داراي اين شرايط است. بنابراين در حال حاضر تمام نان‌هاي توليدي در كشور چه در نانوايي‌هاي سنتي و چه در مغازه‌هاي سطح شهر و چه برخي كارگاه‌ها به دليل آنكه فاقد فرآيند توليد نان است، كيفيت لازم را ندارند.

وي افزود: اين نان‌ها به دليل عدم عمل‌آوري مناسب ممكن است بيماري‌هاي مختلفي همچون ناراحتي گوارش، ريزش مو، پوكي استخوان و سرطان‌ را در مصرف‌كنندگان ايجاد كنند.

بابايي تصريح كرد: نان محصولي است كه در صورت پخت مناسب مغزي‌ترين ماده غذايي محسوب مي‌شود، اما در حال حاضر به دليل عدم كاشت گندم، برداشت و پخت نان به روش مناسب در كشور، تمام خواص اين محصول غذايي از بين رفته و بيماري‌هاي شايعي همچون ترش كردن معده و ناراحتي گوارش را نيز ايجاد مي‌كند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • SMAH1 ۱۹:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۴/۳۱
    0 0
    نمی دانم چرا خیلی ها فکر می کنند که هر چی خارجی ها می گویند درست است!!! اگر آنها نان صنعتی را تبلیغ می کنند (و استانداردشان را منطبق با آن تهیه می کنند) دلیل ندارد که ما هم نان سنتی خود را (که در فرایندش ناگزیر به استفاده از انسان هستیم) با استاندارد آنها بسنجیم.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس