به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از ایسنا، حسين صيدي با بيان اين مطلب افزود: قانون در نظام ما برخلاف ساير كشورها كه زاييده فكر بشري است برگرفته از شرع مقدس اسلام، كتاب و سنت است و نقض قوانين و مقررات علاوه بر آنكه جرم يا تخلف محسوب ميشود، گناه و معصيت نيز هست.
وي ادامه داد: اگر به سيره امام (ره) در طول حيات پر بركتش توجه كنيم ميبينيم كه تمام حركات و سكنات ايشان مبتني بر نظم و قانون بود و پس از پيروزي انقلاب اسلامي ايران، با وجود آنكه مردم در تظاهرات ميليوني خود بارها نظرشان را در مورد حكومت اسلامي بيان كردند اما ايشان حدود 50 روز پس از پيروزي انقلاب دستور برگزاري رفراندوم جهت تعيين حكومت را دادند.
رئيس سازمان قضايي نيروهاي مسلح قم به قانونگرايي در كلام امام خميني (ره) اشاره كرد و يادآور شد: در كلام امام (ره) آمده است كه متخلف از قانون، مجرم و قابل تعقيب است. حكومت اسلام، حكومت قانون است و شرف و ارزش انسانها در تبعيت از قانون است.
صيدي آشنايي با قوانين را براي نيروهاي مسلح يك ضرورت دانست و اظهار كرد: نيروهاي مسلح براي اينكه بر مدار و محور قانون حركت كنند بايد قوانين مورد نياز از جمله قانون مجازات جرايم نيروهاي مسلح، قانون بهكارگيري سلاح، قانون حمايت قضايي از كاركنان دولت و نيروهاي مسلح،آيين دادرسي نيروهاي مسلح، قوانين و مقررات استخدامي و آييننامه انضباطي را بياموزند.
وي در خصوص اقدامات سازمان قضايي نيروهاي مسلح براي آموزش مسائل حقوقي و قضايي به نيروهاي مسلح گفت: از سال 1376 تا كنون اين سازمان برنامههاي متعددي را در خصوص پيشگيري از جرم داشته كه از جمله اين اقدامات آموزش مباحث حقوقي و قضايي و قوانين و مقررات در يگانهاي نظامي و انتظامي بوده است.
رئيس سازمان قضايي نيروهاي مسلح استان قم همچنين خواستار گنجاندن دوره حقوق جزاي نظامي در آموزش بدو خدمت نظاميان شد و تصريح كرد: اين دوره بايد به تناسب سطح سواد و معلومات و شغل نظاميان تدريس شود زيرا پايوران و سربازان به محض ورود به خدمت نظامي چنانچه مرتكب جرمي شوند، برابر قوانين خاص نظامي با آنان رفتار ميشود.