ماده ˝پلی فنول˝ موجود در هسته انگور می تواند از ابتلا به آلزایمر و تشدید بیماری تا حدود زیادی پیشگیری کند.

به گزارش مشرق، برنا به نقل از خبرگزاری شینهوآ نوشت: نتایج این تحقیق که در ژورنال بیماری آلزایمر منتشر شده است، نشان می دهد، ماده "پلی فنول" موجود در هسته انگور بعنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی می تواند در پیشگیری از ابتلا به بیماری آلزایمر و کنترل روند بیماری موثر باشد.

افزایش پروتئین پپتید آمیلوئید باعث بروز بیماری آلزایمر می شود و "پلی فنول" موجود در هسته انگور می تواند از افزایش مقدار این پروتئین در مغز تا حدود زیادی جلوگیری کند.

در بیماری آلزایمر، سلول های مغزی به مرور زمان تخریب شده و می میرند که همین مسئله باعث بروز اختلال در حافظه و عملکردهای فرد می شود.

این نخستین تحقیق معتبر در خصوص اثرات هسته انگور در پیشگیری و کنترل بیماری آلزایمر است. پیش از این اثر روغن هسته انگور در کاهش اثرات زوال عقل مورد بررسی قرار گرفته بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس