کد خبر 5691
تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۱:۴۷

به گزارش مشرق، کيهان نوشت: زمزمه منافقانه وحدت و آشتي از سوي برخي عناصر فعال در فتنه 88، باعث هراس و نگراني جريان هاي ضدانقلاب شده است.
به دنبال انتشار مقاله اي مزورانه از سوي «ا-ف» (از اعضاي اصلي جريان فتنه در ستاد موسوي که در لندن به سر مي برد) درباره لزوم مذاکره و آشتي در درون کشور، سايت گويانيوز به نقل از يکي از عناصر فراري نسبت به اين زمزمه ابراز نگراني کرد. بابک داد کاتب ويژه خاتمي در دوران رياست جمهوري و از همکاران روزنامه زنجيره اي سلام مي نويسد: ماه ها از بيانيه هفدهم مهندس موسوي در دي ماه 88 مي گذرد. در آن بيانيه که مورد انتقاد بسياري هم قرار گرفت، آقاي موسوي تلويحا خواهان مذاکره مخالفان با مقامات حکومت براي حل مناقشات شده بود. اما قبل از هر چيز خواهان به رسميت شناخته شدن «بحران داخلي» توسط حاکميت شده بود.حکومت بعد از صدور اين بيانيه، مطابق معمول آن را ناشي از ضعف و زبوني جنبش سبز انگاشت و به هيچکدام از آن شروط وقعي ننهاد. بلکه بر شدت برخوردها، اعدام هاي ناگهاني و دستگيري هاي بيشتر افزود. اينک و بعد از گذشت نزديک به هشت ماه از آن بيانيه نافرجام، زمزمه هاي مأيوس کننده اي از اردوگاه منسوب به آقاي موسوي (سايت کلمه) شنيده مي شود که دميدن دوباره در بادکنک نازک و بي ثبات «مذاکره» است. آقاي ]ف[ در اين سايت، بر لزوم آشتي ملي و مذاکره با حاکميت تأکيد نموده و از «عزيزان!» دو طرف مناقشه خواسته است به مذاکره و صلح بپردازند. ظاهرا بهانه وي براي تکرار بي نتيجه اين پيشنهاد، تهديدات دشمن خارجي عنوان شده است. جالب اينکه حکومت هر بار بعد از شنيدن پيشنهاد آشتي و مذاکره، بر شدت خود افزوده و نشان داده گامي به عقب برنخواهد داشت. رجوع کنيد به حوادث تلخ دي و بهمن ماه گذشته و عاشورا، اعدام هاي فوري معترضان و دستگيري هاي دوباره و... که بيانيه هفدهم ميرحسين موسوي چگونه با شديدترين وجهي پاسخ گرفت.
وي اضافه کرد: اين مرتبه هم، به محض احساس ضعف جنبش در چند مصاحبه و مقاله و هنوز چند روز از انتشار پيشنهاد آقاي ]ف[ در سايت کلمه نگذشته، مي بينيم که تندي مأموران حکومتي در برخورد با سران جنبش سبز فزوني يافته است.
اين آشوبگر فراري تصريح کرد: گويا برخي دوستان ظاهرا هنوز درنيافته اند که از حاکميت اخراج شده اند و ديگر به هيچ قيمتي قادر نخواهند بود بر سر خوان حاکميت بنشينند. گاهي مانندهاي اين آقايان از موضع حق به جانبي مثل عقلانيت و سياست ورزي مدرن(!) اسرار درون خويش را فاش مي کنند غافل از اين که علاقه اپوزيسيون به سران جنبش دقيقا به دليل همين خروج آنها از حاکميت است. از ديد حاکميت هم اين موضع فقط ناشي از ضعف اپوزيسيون و صرفا بهانه اي براي بازگشت رانده شدگان تلقي مي شود. اگر مسئولانه سخن گفته شود هرگز از سايت متعلق به آقاي موسوي (کلمه) نمک نااميدي بر دل هاي خونين مخالفان پاشيده نمي شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس