فرمانده نيروي دريايي ارتش گفت: تصور مي كنم كه نيروي دريايي سوريه نيز اعزام ناوگروه به بنادر ايران را در برنامه هاي خود داشته باشد.

به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق، امير دريادار حبيب الله سياري  روز سه شنبه در گفت‌وگو با ايرنا با اشاره به بازگشت موفقيت آميز زيرسطحي 'يونس' از نخستين ماموريت خود در آبهاي بين المللي افزود: اعزام شناورهاي سطحي و زيرسطحي نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران در راستاي تامين امنيت خطوط مواصلاتي و شناورهاي تجاري كشورمان انجام مي‌شود.
وي همزمان با ايام برگزاري نخستين همايش راهبردي دريايي به منظور تحقق منويات حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي و
فرمانده معظم كل قوا براي تشكيل نيروي دريايي راهبردي با ايرنا مصاحبه كرد.
اميردريادار سياري خاطرنشان كرد: در راستاي كمك به سازمان بين المللي دريانوردي در مبارزه با تروريسم دريايي، ماموريت نيروي دريايي ارتش در مقابله با دزدي دريايي در خليج عدن و همچنين شمال شرق اقيانوس هند ادامه خواهد داشت.

* سفر ناوگروه سوريه به بنادر ايران

فرمانده نيروي دريايي ارتش همچنين با اشاره به سفر موفقيت آميز ناوگروه دوازدهم اين نيرو به درياي مديترانه و پهلوگيري در بنادر سوريه گفت: تصور مي كنم كه نيروي دريايي سوريه نيز اعزام ناوگروه به بنادر ايران را در برنامه هاي خود داشته باشد.

** ايران با كشورهاي دوست و اسلامي داراي تعامل خوبي است

امير دريادار سياري تعامل نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران با نيروي دريايي كشورهاي دوست و مسلمان را در سطح مناسبي خواند و گفت:‌ پهلوگيري شناورهاي نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران در بسياري از بنادر كشورهاي دوست، همسايه و مسلمان از جمله كشورهاي عمان، سوريه و جيبوتي حاكي از اين تعاملات خوب است.

* ضرورت استقرار امكانات پدافند سايبري در فراسوي مرزها

فرمانده نيروي دريايي ارتش همچنين در پاسخ به این سوال که در زمينه فعاليت هاي سايبري اين نيرو در مقابله با حملات سايبري گفت: در پدافند سايبري بويژه در درياهاي آزاد بايد كاملا متكي به خودمان باشيم.
امير دريادار سياري افزود: هنگامي كه ناوگروه هاي ما حدود دو تا سه هزار كيلومتر و يا بيشتر از مرزهاي كشورمان دور مي شوند، در آن مناطق بايد امكانات مربوط به پدافند سايبري را داشته و بتوانيم به خوبي از آن بهره ببريم.
وي اظهارداشت: نيروي دريايي ارتش در اين راستا كاملا متكي به جوانان متعهد و متخصص ايراني است و در مقابله با حملات سايبري نيز علاوه بر اقداماتي كه در داخل كشور انجام شده است، اقدامات موثري را در دريا و ماموريتهاي نيروي دريايي انجام مي دهيم.

* ايران قله هاي پيشرفت در جنگ الكترونيك را فتح مي‌كند

فرمانده نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران خاطرنشان كرد: جنگال (جنگ الكترونيك) نيز در نيروي دريايي ارتش از جايگاه ويژه اي برخوردار بوده، بسيار حائز اهميت و بسيار هم مورد توجه فرمانده معظم كل قوا است.
امير دريادار سياري افزود: جنگال يك موضوع كاملا علمي است و براي بهره برداري از اين علم بايد از فناوري روز برخوردار بود كه نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي در اين زمينه هم پيشرفتهاي بسيار مناسبي كسب كرده است.
وي خاطرنشان كرد: جنگال براي نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران در درياهاي آزاد بسيار حائز اهميت بوده و اين نيرو آن را با شدت دنبال مي كند و امروز توانسته است نيازمنديهاي خود در اين بخش را در داخل تامين كند.
امير دريادار سياري ياد آور شد: امروز نيروي دريايي ارتش، نيروهاي مسلح و وزارت دفاع به توانمنديهاي بزرگ علمي در عرصه هاي جنگال و پدافند سايبري دست يافته و قله هاي پيشرفت را يكي پس از ديگري فتح مي كنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس