پژوهشگران دانشگاه علم و صنعت ايران موفق به طراحي و آناليز آنتن هورن شياردار با قابليت كاركرد بصورت مونوپالس شدند.

به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از ایسنا، محمدحسين روشن ضمير دانشجوي كارشناسي ارشد دانشکده مهندسي برق دانشگاه علم و صنعت ايران در مورد پايان‌نامه خود اظهار كرد: در سال‌هاي اخير استفاده از هورن‌هاي شياردار به عنوان تغذيه براي آنتن‌هاي منعکس کننده بسيار افزايش يافته است که دليل اين امر را مي‌توان در داشتن پترن متقارن و پلاريزاسيون کم که اکثرا بدليل وجود مودهاي هايبريد HE هستند، دانست. منظور از مودهاي هايبريد ترکيبي از مودهاي TE, TM است که با HE نمايش داده مي‌شوند.

وي افزود: اين پروژه شامل دو قسمت آناليز و بررسي کامل پارامترهاي موثر در راندمان آنتن هورن شياردار؛ و اضافه کردن قابليت مونوپالس(TE21) به معني طراحي حذف کننده مود TM11 بدليل نزديک بودن اين مود به مود رديابي TE21 است.

روشن ضمير خاطرنشان كرد: در قسمت اول طراحي آنتن هورن شياردار را با معرفي مبدل مود TE11 به HE11 شروع كرده و انواع مبدل‌هاي مود با شکل شيارهاي مختلف را با استفاده از روش تطبيق مودي مورد بررسي قرار داديم. سپس با استفاده از نتايج بدست آمده از مبدل مود در طراحي هورن‌هاي شياردار با پروفايل خطي و زاويه‌هاي باز شدگي کوچک و بزرگ كرديم، همچنين اثر نوع شيارهاي مختلف در پارامترهاي تشعشعي آنتن مانند پلاريزاسيون متعامد و غيره را مورد بررسي قرار داديم. در پايان نيز به بررسي آنتن‌هاي هورن شياردار با معادله پروفايل هاي غير خطي پرداختيم.

محمدحسين روشن ضمير دانشجوي كارشناسي ارشد دانشکده مهندسي برق دانشگاه علم و صنعت ايران از پايان‌نامه خود با عنوان « آناليز و طراحي آنتن هورن شياردار با قابليت کارکرد بصورت مونوپالس» كه آن را به راهنمايي دکتر حجت کاشاني ارائه كرده، در تاريخ 13 تير ماه سال جاري دفاع كرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس